- 10 Aralık 2016
- 485
- 160
- 103
- 29
- Konu Sahibi saribaykuss
-
En azindan size yalan soylemiyor. Adam acik acik nerde oldugunu belirtmis. Birakin kafasi dagilsin birazAilelerimizin bildigi ciddi bi iliskim var askerdeydi izne geldi bugun 3 saat beraberdik arkadasi hastaneden cikti evindeydi ona ziyarete gidicem dedi aksam gelirim yanina askim dedi beni eve birakti gitti saat 3 te .
5 gibi aradi beni napiyosun felan filan hala arkadasinin yaninda oldugunu soyledi tamam dedim kapadik kac saat gecti ne aradi ne yazdi ben aradim acmadi annesini aradim sordum yeni geldi eve gene o arkadasina gidecekmis dedi sevgilimde arkadan aricam ben seni birazdan dedi kapadik bekle bekle ne arayan var ne soran ben aradim acmiyo sinirlerim alt ust oldu ararim ararim acmaz 50 kere aramisimdir herhalde kuzenini aradim o bilir diye o arkadasinda oldugunu soyledi arkadasca o arkadaslarinin evinde toplanmislar alkol icmislerdir yapti kafayi bakmiyo galiba ben yanlarina giderim haber veririm dedi kuzeninden de ses soluk yok.
Ben ne yapayim askerde 7 24 arayan mesaj atan senelerdir iliskimiz devam ediyo ailelerimiz askerden sonra dugun diyolar bunun yaptigi ne insan sevgilisine haber vermezmi ? Hala ariyorum bakmiyo telefonuna beni gece vakti oyle bi zor duruma soktuki.. ben ne yapayim bununla ne diyim ne yapayim delirmek uzereyim.
Hasta ziyareti bu kadar uzun surermi saat 4 ten beri hala arkadasinin evinde aricam diyo aramadi telefonlarima bakmiyo ne yapcagimi sasirdim ben onca yilida silip atamiyorum cikmaz yoldayim aglamaktan sinirden gozlerim sistiYa askerden geldiği için arkadaşlarıyla biraz kafa dağıtmak istemiştir. Ama kalkıp yalan söylemesi hiç hoş değil.
Birde keşke anneyi, kuzeni falan karıştırmasaydınız. onun aramasını bekleseydiniz. Ama ben olsam bana yalan söyleyen adama bir daha güvenebilir miyim bilmiyorum. Böyle yalan mı olur! İlişkinzii gözden geçirmenizi tavsiye ederim. İnsan önce sevdiğine koşmalı, vakit geçirmeli ondan sonra arkadaşlarıyla bir iki saat takılmalıydı.
Aricam diyip aramadi en son saat 5 ten beri sesini duymadim gene aradim gene bakmiyo bi alo demek 1 mesaj atmak bu kadar mi zorBiliyorum bazen kolay olmuyor ama o dönene kadar arama bir daha. Hani bana kötü birşey yapıyormuş gibi gelmedi ama arkadaşlarıyla vakit geçirdiği için fırsat bulamamıs diye düşündüm ben
Hasta ziyareti bu kadar uzun surermi saat 4 ten beri hala arkadasinin evinde aricam diyo aramadi telefonlarima bakmiyo ne yapcagimi sasirdim ben onca yilida silip atamiyorum cikmaz yoldayim aglamaktan sinirden gozlerim sisti
O aradiginda da sen trip atarsin eninde sonunda aricakAricam diyip aramadi en son saat 5 ten beri sesini duymadim gene aradim gene bakmiyo bi alo demek 1 mesaj atmak bu kadar mi zor
Anneyi kuzeni aramak çocukça olmuş. Konuşmak isteseydi o seni arardı. Ki onu bunu aramak da çözüm olmamış.Ailelerimizin bildigi ciddi bi iliskim var askerdeydi izne geldi bugun 3 saat beraberdik arkadasi hastaneden cikti evindeydi ona ziyarete gidicem dedi aksam gelirim yanina askim dedi beni eve birakti gitti saat 3 te .
5 gibi aradi beni napiyosun felan filan hala arkadasinin yaninda oldugunu soyledi tamam dedim kapadik kac saat gecti ne aradi ne yazdi ben aradim acmadi annesini aradim sordum yeni geldi eve gene o arkadasina gidecekmis dedi sevgilimde arkadan aricam ben seni birazdan dedi kapadik bekle bekle ne arayan var ne soran ben aradim acmiyo sinirlerim alt ust oldu ararim ararim acmaz 50 kere aramisimdir herhalde kuzenini aradim o bilir diye o arkadasinda oldugunu soyledi arkadasca o arkadaslarinin evinde toplanmislar alkol icmislerdir yapti kafayi bakmiyo galiba ben yanlarina giderim haber veririm dedi kuzeninden de ses soluk yok.
Ben ne yapayim askerde 7 24 arayan mesaj atan senelerdir iliskimiz devam ediyo ailelerimiz askerden sonra dugun diyolar bunun yaptigi ne insan sevgilisine haber vermezmi ? Hala ariyorum bakmiyo telefonuna beni gece vakti oyle bi zor duruma soktuki.. ben ne yapayim bununla ne diyim ne yapayim delirmek uzereyim.
zaten onca yılı bir çırpıda silip atma böyle bi neden yüzünden illaki dönecek burnunu sürt yeterHasta ziyareti bu kadar uzun surermi saat 4 ten beri hala arkadasinin evinde aricam diyo aramadi telefonlarima bakmiyo ne yapcagimi sasirdim ben onca yilida silip atamiyorum cikmaz yoldayim aglamaktan sinirden gozlerim sisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?