Askerden izne gelen sevgili kafayi yemek uzereyim ?

Arıycam demiş aramamış kim olsa kızar onda haklısın.Ama anneyi ara kuzeni ara biraz abartmışsın ortalığı kaldırmaya gerek yok.Noluyo 50 kere arayınca konuşacak adam arar zaten.Arkadaşında takılıyordur adam askerden gelmiş nefes alsın azıcık rahat bırak

Insan askerden gelicek bence sevgilisinin dibinden ayrilmaz

Reactions: Yeu
O kadar kirildim ki boyle yapmasina arkadaslarini gorup beni unutmasina

Kuzen de dönmemiş geri , benim burnuma pis kokular geldi. Hani arayıp da arkadaşlarla vakit geçircem bu akşam demek ne kadar zor ki? Tlfa bakmamak nedir???

Kuzen de ulaşamadı bence , sessizliğe gömüldü
Kuzeni aradi az once bende ariyorum acmadi yanina gidicem simdi alicam ordan onu askerden geldim diye dagitti bu kesin dayak istiyo ben sana haber vericem dedi aynen oyle bi aramak yazmak neden bu kadar zor ?

uyuyana kadar kk takıl diğer forumları oku oyun oyna zaman geçirmeye çalış . haklısn kolay degil aramaman ama zorla kendini

Durduk yeremi ariyorum ben keyiftenmi gunduz 5 den beri aramiyo beni haksizmiyim ben naptigi belli degil icim icimi yiyo burda benimde empati lutfen
Keyiften evet, hasta mi var biri mi öldü de israrla telefonu acmayan birini ariyorsunuz? Resmen taciz bu. Konusmak isteyen kendisi arardi zaten sizin 50 defa aramaniza hacet kalmazdi

Umursamaz kaygısız insanlardn nefret ederim..! Hep böyle biriyse cezası ağır olsun . Ama ilk kezse çokta üzerine gitmeyn asker iznine gelmis kafa dinlemek istemiş olabilir
Diger izinlerinde gelmesinde arkadaslariyla olsa bile gene arardi yazardi tek tük bu sefer hic 5 te bi aramasiyla kaldi ne bu umursamazlik takmazlik aklim almiyo

Bncd hic normal degil. Sonucta askerden gelmis arkadaslarla goruscez demis siz zaten bisey dememissiniz. Bu kadar saat hic mi tele bakmaz. Mumkun degil yanindaki arkadasi bakar digeri bakar ister istemez sende bi bakarsin aklina gelir. Bnce bisey karistiriyo kuzeni onu bulmstur ama sana bisey diyememistir bnce bulamasa bulamadim derdi. Sen karisma saf yap dedi belkide. Bnm aklima hic iyi seyler gelmedi

Keyiften evet, hasta mi var biri mi öldü de israrla telefonu acmayan birini ariyorsunuz? Resmen taciz bu. Konusmak isteyen kendisi arardi zaten sizin 50 defa aramaniza hacet kalmazdi
O kadar aranmaz tabi haklisin ama sinirden arkadasim biseymi goruyo cildirmis durumdayim gece haram oldu bana bu yaptigi zoruma gidiyo bagirmak icimdekileri dokmek istiyorum su telefonu bi acsaydi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…