- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.253
- 548
- Konu Sahibi saribaykuss
-
Insan askerden gelicek bence sevgilisinin dibinden ayrilmazAilelerimizin bildigi ciddi bi iliskim var askerdeydi izne geldi bugun 3 saat beraberdik arkadasi hastaneden cikti evindeydi ona ziyarete gidicem dedi aksam gelirim yanina askim dedi beni eve birakti gitti saat 3 te .
5 gibi aradi beni napiyosun felan filan hala arkadasinin yaninda oldugunu soyledi tamam dedim kapadik kac saat gecti ne aradi ne yazdi ben aradim acmadi annesini aradim sordum yeni geldi eve gene o arkadasina gidecekmis dedi sevgilimde arkadan aricam ben seni birazdan dedi kapadik bekle bekle ne arayan var ne soran ben aradim acmiyo sinirlerim alt ust oldu ararim ararim acmaz 50 kere aramisimdir herhalde kuzenini aradim o bilir diye o arkadasinda oldugunu soyledi arkadasca o arkadaslarinin evinde toplanmislar alkol icmislerdir yapti kafayi bakmiyo galiba ben yanlarina giderim haber veririm dedi kuzeninden de ses soluk yok.
Ben ne yapayim askerde 7 24 arayan mesaj atan senelerdir iliskimiz devam ediyo ailelerimiz askerden sonra dugun diyolar bunun yaptigi ne insan sevgilisine haber vermezmi ? Hala ariyorum bakmiyo telefonuna beni gece vakti oyle bi zor duruma soktuki.. ben ne yapayim bununla ne diyim ne yapayim delirmek uzereyim.
Gozume uyku girmiyo cok kirildim paramparca etti kalbimiBnce uyuyn sabah hesap sorarsinz
O tarz bi insan degilBence cocuk annesini kuzenini aramana iyice gıcık olup sinirinden acmamistir telefonu.
Durduk yeremi ariyorum ben keyiftenmi gunduz 5 den beri aramiyo beni haksizmiyim ben naptigi belli degil icim icimi yiyo burda benimde empati lutfenAdami rahat birakin yahu
50 defa arasa esim ben onun telefonunu da acmam valla
Neden sinirlerini mi aldırdı ??O tarz bi insan degil
O kadar kirildim ki boyle yapmasina arkadaslarini gorup beni unutmasinaAriycam deyip aramamasi cok yanlis merakda birakiyor mesaj atabilirmis en azindan yazmayin sizde muhakkak arkadaslariyla takilirken telefona bakmak aklina gelmedi askere gidince yanlizliktan arar yine iste buda can sıkıcı cevresinde arkadaslari varken ikinci plana atilmak
Kendimi tutabilirsem eger insallah tutarim asla cevap vermek istemiyorum arayip yazmasinahiç bişe yapma o sana dönecektir bu seferde sen ona dönme
Gozume uyku girmiyo cok kirildim paramparca etti kalbimi
Kuzeni aradi az once bende ariyorum acmadi yanina gidicem simdi alicam ordan onu askerden geldim diye dagitti bu kesin dayak istiyo ben sana haber vericem dedi aynen oyle bi aramak yazmak neden bu kadar zor ?Kuzen de dönmemiş geri , benim burnuma pis kokular geldi. Hani arayıp da arkadaşlarla vakit geçircem bu akşam demek ne kadar zor ki? Tlfa bakmamak nedir???
Kuzen de ulaşamadı bence , sessizliğe gömüldü
Keyiften evet, hasta mi var biri mi öldü de israrla telefonu acmayan birini ariyorsunuz? Resmen taciz bu. Konusmak isteyen kendisi arardi zaten sizin 50 defa aramaniza hacet kalmazdiDurduk yeremi ariyorum ben keyiftenmi gunduz 5 den beri aramiyo beni haksizmiyim ben naptigi belli degil icim icimi yiyo burda benimde empati lutfen
Bu ihtimali asla dusunmek istemiyorumAskerden geldigi icin baska bsey yapmaya gitmis de olablirler..bnm aklima ilk o geldi.normal degil bu durum
Diger izinlerinde gelmesinde arkadaslariyla olsa bile gene arardi yazardi tek tük bu sefer hic 5 te bi aramasiyla kaldi ne bu umursamazlik takmazlik aklim almiyoUmursamaz kaygısız insanlardn nefret ederim..! Hep böyle biriyse cezası ağır olsun . Ama ilk kezse çokta üzerine gitmeyn asker iznine gelmis kafa dinlemek istemiş olabilir
Merak ettigimden olabilirmi acaba150 kere ararsan bakmaz tabii
O kadar aranmaz tabi haklisin ama sinirden arkadasim biseymi goruyo cildirmis durumdayim gece haram oldu bana bu yaptigi zoruma gidiyo bagirmak icimdekileri dokmek istiyorum su telefonu bi acsaydi diyeKeyiften evet, hasta mi var biri mi öldü de israrla telefonu acmayan birini ariyorsunuz? Resmen taciz bu. Konusmak isteyen kendisi arardi zaten sizin 50 defa aramaniza hacet kalmazdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?