ahh canım sakın sakın öle bişey yapma.tecrübe konusuyor.benim eşimde askere gidecek hala ,7 bucuk ay oldu evleneli.nişanlıyken 1 bucuk yıl sonra askere giderim 6 ayda askerlik etti sana 2 yıl 1-2 yıl da iş bulmam düzen kurmam de 1 yılda düğün hazırlıgı falan al sana 5 yıl .. ben sensiz 1 dk gecirmek istemezken sen nasıl ayrı kalıcaksın benden .. falan gibi süslü cümleler kurdu hep ben de dayanamadım tamm dedim olsun düğün.ama gercekten cok zor daha gitmediği halde psikolojisi bile kötü.ve benim sıfır tapteze esyalarım 5-6 ay için istanbuldan taaa ıspartaya gidicek.oysa ki bana nişanlıyken sen nasıl istersen öle yaparız istersen ailenin yanında kalırsın ister benim ailemin istersen kendi evimizde demişti şimdi ne oldu hepsi unutuldu o zaman öle demiştin deyince de o o zamamndı dior.(ailesinin yanına bırakıcak beni)babası gelmek kalmak istemior ben sıkılırım duramam yapamam diyip duruyor sanki ömürlük kal diomusum gibi 5 ay için sürüklenicem.bi de iş buldum işimden de olcam off offf.valla bu aralar cok sıkıntılıyım bu sebepten. basit bişey değil yani.bana da cok söylediler o zaman, zor olur askerden gelsin sonra evlenin dediler ama leylalık iştesen sakin davran askerliğini bekleyin derim ben.
bu sabah yine konustuk aynı yazdıklarınız söyledi bende olmaz dedim kavga kıyamet anneme anlattım sonunda. annemde olmaz dedi. bende bir karar aldım haziranda yanına gitcem evimiz var orda kalcam o askere gidince döncem ailemin yanına ama evlilik askerden sonra olcak. annem git biraz evinde kal zaten tadilat yapılcak o askere gidincede gelirsin dedi:) inşallah dogru bir karardır...yanına gelcem diyence kabul etti hemen tmm gel ne zaman dedi:)) bence beni çok özlüor ondan böyle yapıyor zaten anneside evde huzur vermiyormuş. bende huzur bulmak istiyor. dogru olanı yapıyorumdur umarım...