Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yazdı nişanlım bugun izin günümdü yataktan bile çıkmadım.. tmm seni zorlamıcam zorlasamda bişe değişmicek hakkım helal olsun yazdı:)) yazıo halen ben trip atıyorum:)) ay çok şükür yazdı ya:)
hayır ama evimiz aynı site içerirsindezaten ordan evi aldı diye de olaylıyız
ben annesiyle pek anlaşamıyorum...kavga ettik en son... nişanlımda beni nasıl düşünmüyor anlamıyorum... bana dedi ki ben askerdeyim zorluk çekiyorum ama sen kendini düşünüyorsun... evleneceksek askerden önce sonrası yok dedi. ben bu lafa ne cevap vereyim. hakkımı helal etmem yazdı bana. amacı ne anlamıyorum.önümüzde ki sene olsa ne farketcek inat etti tutturdu
![]()
merabalar arkadaslar
bende o kadar dert var ki! nişanlım tutturdu bu yaz evlenelim diye... ama daha askerliği var kısa dönem ama olsun 5 ay... annemde olmaz diye tutturdu napmalıyım?? fikirlerinize ihtiyacım var...
hayır ama evimiz aynı site içerirsindezaten ordan evi aldı diye de olaylıyız
ben annesiyle pek anlaşamıyorum...kavga ettik en son... nişanlımda beni nasıl düşünmüyor anlamıyorum... bana dedi ki ben askerdeyim zorluk çekiyorum ama sen kendini düşünüyorsun... evleneceksek askerden önce sonrası yok dedi. ben bu lafa ne cevap vereyim. hakkımı helal etmem yazdı bana. amacı ne anlamıyorum.önümüzde ki sene olsa ne farketcek inat etti tutturdu
![]()
inanın bacaklarım titriyor aynı ev mi benim kayınvalidemle aman allah yazdıysa bozsun ölümüm olur o kadar fesat kiii anlatamam ben ona tek kelime gercekten mahsum bi şekilde ağlıyodu bende dayanamadım anne sen streslisin herkesi yanlış anlıyosun üzülme dedim gercekten iyi niyetli akşam nişanlımmın yanında dedi ki oğlum nişanlın bana senin sinirlerin bozuk seni çekemem diyo dedi( inanabiliyor musun gözlerime baka baka bende yalan söyleme diyince kıyamet koptu tabi
( anneme bile anlatmadım üzülmesin diye konusmuyorum kayınvalideciğimle