ayrılık sebebimiz cok sacma bi konudan cıktı kesinlikle benim söyledigim bi cümleyi yanlıs anladı.baktım o yanlıs anladı kavga büyüyecek bende bulundugumuz ortamdan ayrılmaya karar verdim ben gidiyorum seninle tartısamıcam dedim.oda otur dedi.o otur dedikce ben inadına yürüdüm gttim.sonra o da bana madem gittin bidaha gelme bende bidaha gelmicem köpek gibi peşinden getirtiyosun beni dedi.bu sekilde ayrılmıs olduk.ama beni yinede eve kadar bıraktı.git dedim madem ayrıldın gelme benimle dedim oda bu benim görevim dedi seni evine kdr götürcem dedi.ama işte en büyük hatayı nerde yaptım biliyomusunnuz ona ADİ dedim
ama cokkkk pişmanım yakıstıramıyorum bile agzıma bu kelimeyi.ya sen varya cok a dedim sustum.o da söyle söyle adisin dicektin dimi dedi.ben de evet öylesin dedim:
askere gitmeden öncede demiştim bunu ona .ayrılmıstık yine.ve barısırken tek sartı buydu bidaha böyle bişe söleme demişti.yine yptım aynı hatayı
11ekimde ayrıldık ama ara ara konustuk kısa görüşmelerimiz oldu bir iki defa.yalnız 29 ekimden beri ne sesini duyuyorum ne yüzünü görüyorum...
beni suclucaksınız biliyorum ama ben hatamın zaten farkındayım...
evet malesef..gercektende psklojileri bozuluyomus bu askerlerin...tabi onların sayelerinde bizimde bozuluyo
dedim zaten.ama o bana bit-ti dedi.böyle heceleye heceleye vugulayarak...daha sonrada aradı işte cd bahanesiyle.bilmiyorum nolcak.ben adım atsam barıscagı varsada naza cekcek kendini uzucak gitcek.böyle uzak durursam belki beni özler de arar hıı?
ben de tam 15 ay bekledim askerliğini üstüne üstlük bide evliydik biz ama o naptı orda aldattı beni...şimdi sonuç olarak ayrıyız tabi ki de sadece emeklerim boşa gitti ona acıyorum..allah kimsenin başına vermesin böyle bir acıyı.
erkekler askerden gelince çok değişiyorlar. benimde 2 yıllık bir ilişkim var. askerden geldi de ne oldu. kavga ettik onu hatası yüzünden. ağır laflar etti. çok kırdı beni. benden özür dileyeceksin bir daha yapmayacağına söz vereceksin dedim. bundan sonrası sana ait dedim. seni hiçbirşey için zorlamıyorum yapıp yapmamak sana kalmış dedim. hiçbirşey bana ait değil değil dedi. sen dediğini dedin ben dediğimi dedim yapacak bişey yok dedi. söylencek birşey bulamıyorum dedim bunun üzerine. ayrılmadık barışmadıkta.1 haftadır küsüz konuşmuyoruz. arada bir iki msj attı. ama soğuktu bende onun gibi davrandım. hala bekliyorum ne olacak bilmiyorum. msne giriyor hergün hala beraber resmimizi kullanıyor. hala bana yazdığı ileti duruyor. saçma sapan bir durum anlam veremiyorum.herşeyi göze aldım. daha fazla gururumu ayak altına almıycam. özür dilemeden de asla dönmiycem. seviyorsa gelir zaten. sevmiyorsa yolu açık olsun bundan sonra...
kimseye değer vermeyeceksin. değer verince olanlar bunlar.
açıkçası artık değmediğini düşünüyorum. keyfi bilir. kimse için kendimi bu kadar yıpratamam. evet cnm kısa dönemlerdenim. okulu beraber bitirdik. askerdi bekledim. hep destek oldum. sonuç bu işte..
kaybeden ben olmıycam eğer ayrılırsak o olacak. çünkü içimde en ufak bir vicdan azabı yok. yapmam gereken herşeyi yaptım ben. bundan sonra hiçbirşey yapmam. benden bu kadar artık...
açıkçası artık değmediğini düşünüyorum. keyfi bilir. kimse için kendimi bu kadar yıpratamam. evet cnm kısa dönemlerdenim. okulu beraber bitirdik. askerdi bekledim. hep destek oldum. sonuç bu işte..
kaybeden ben olmıycam eğer ayrılırsak o olacak. çünkü içimde en ufak bir vicdan azabı yok. yapmam gereken herşeyi yaptım ben. bundan sonra hiçbirşey yapmam. benden bu kadar artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?