Askere eşini görmeye gitmek ayıp bişey mi

diyemedim işte geçti artık.eşime söylesem mi diye düşünüyorum ama ne zaman böyle şeyler söylesem eşimle hep kavga edıyoz ve suçlu ben oluyorum en ıyısı unutmak zamanı gelınce söylemek artık .eşimi hiç kaıştırmadan direk halletmek daha ii aman pembe dizi gibi oldu aynı

yani ben de bi art niyet göremedim...çok iyi yapmışsın, ne güzel eşini görmüşsün
boşver takılma böyle şeylere
eşine de anlatma, adamcağız askerde, ki olmasa bile ufacık bişe için eşinle tartışma yaratma, huzurunuzu kaçırma

Kızlar ben askere eşimi görmeye gittim çok güzel vakit geçirdik.kısaca anlatacağım daha sonra kayınvalidem bana dedi ki nptınız nasıl geçti dedi ben de şakayla çok güzel geçti her bayram böyle gezmeyi planlıyoruz dedim. O da dedi ki mesela; iyi erdem yine askere gitsin sen de görmeye git dedi.sanki peşinden gittin demeye getirdi.sizce öyle bişey mi demek istedi çok kafaya taktım:(

amacı laf sokmak olsa kesın yapardı canım bence hııc takma ne dusundu ne soyledı dıye dusunursen omur gecmez valla

Ben mi safım bilmiyorum:6:

Şu lafın arkasında ne var ? diye düşünmedim.. Şimdi konu sahibi sorunca düşündüm, onu da bulamadım ?

Neyi kafaya taktınız anlamadım yani :27:

Bence eşiniz asker olduğundan fazla duygusalsınız bu aralar.. Allah kavuştursun..

Kendine eşinin yanına asker ziyaretine giden destek arıyorsun madem yazayım.
Ben evli değilken sevgiliyken gittim kayınvalidem de bilir.
Hatta arada lafını eder biz gidemedik sen gittin yalnız bırakmadın Allah razı olsun diye.
Olur böyle şeyler en ufak lafı cımbızlayıp kafanıza takmayın.
Kocan yahu ister askere gidersin ister yatağa girersin ister bilmem ne..
Kendinize dert aramayın.

Kızlar ben askere eşimi görmeye gittim çok güzel vakit geçirdik.kısaca anlatacağım daha sonra kayınvalidem bana dedi ki nptınız nasıl geçti dedi ben de şakayla çok güzel geçti her bayram böyle gezmeyi planlıyoruz dedim. O da dedi ki mesela; iyi erdem yine askere gitsin sen de görmeye git dedi.sanki peşinden gittin demeye getirdi.sizce öyle bişey mi demek istedi çok kafaya taktım:(

Sanırım ben olsam 'iyi olurdu valla bu sefer de deniz kenarına gitse denize de giderdik günü birlik de olsa.' der gülerdim sanırım...
Kadıncağız kötü bir şey dememiş ki...

duru kocasının yanına gitmeyi zaten kendisi sorun yapmıştı diğer konusunda.bir bayan 10 saatlik yola kocasını görmeye gider mi,diye sormuştu.bu sorunu hala çözememiş ki kafasında, kaynanasının sözünü hemen oraya çekmiş:50:

Son düzenleme:
yorumlarınızdan dolayı hepinize teşşekkür ederim çevremden bi kaç kişi şaşırmıştı bu duruma ben de acaba o da mı öyle düşündü diye tuhafıma gitmişti. sağolun arkadaşlar biraz da duygusalım sanırım

Back
X