Askere Gidecek Eşim:(

minnakhatun01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2018
862
3.414
113
Eşim şubatta askere gidecek.Okadar değişik hissediorm ki...Daha 5 aylık evliyiz.Uzun yıllardır sevgili kaldık. Hep hasrettik.Okul,iş,düğün hazırlıkları derken bir türlü gidemedi.Şimdi ise yaştan dolayı gitmek zorunda.Ne bilim içim acıo.Nasıl dayanacam.Nasıl ona üzülmüyorum gibi davranacam bilmiorm

Hayır canım ya uzun dönem. son sınıf ama alttan dersleri olduğundan okul bitemedi. Yaşta vurduğu için uzun yapacak malesefKötüsü de bu zaten
Okuluna devam etsın . Okulu bıtırınce 5 ay yapsın gelsin
Yaşı kaç ?

neden askerden önce evlendiniz. bekleseydiniz bu kadar zor olmazdı, üzülmezdin
İşini ve beni bırakamadı. nişanlandık. düğün yapacaktık. işten çıkıp gidemezdi askere malum düğün yapmak zor. keşke sevgiliyken gitseydim diyor hep. okulu bitirebilecek durumdaydı. biraz yoğunluktan uzattı. buda aksilik oldu.işte zor dayanamıoz nasıl gececek o kadar gün

Beni bırakamadı diyorsun ama şimdi bırakıyor en azından bekarken annenin babanın yanında güvende olurdun daha kolay atlatırdın ama kısmet Allah sabır versin kavuştursun kısa zamanda göz açıp kapayıncaya kadar geçsin..

Bazen her sey planlandigi gibi gitmiyor hayatta kaderinizde hasretlik cekmekte varmis bende sevgililik doneminde bekledim zor bi donem ama birbirinizin kiymetini cok iyi anliyorsunuz. Sag salim gidip gelsin insallah. Allah sabir versin ikinize de

Hem beni hem işini bırakamadı. Biz uzun süreden beri sevgiliyiz. Şimdikiler hemen bulup evlendiği için askerlik yapmış oluo zaten. Ama biz 16 yaşından beri sevgiliyiz. Belki gönlü razı gelmedi beni almadan gitmek. Onu açısından böyle düşünüyorum. Düğün yapacaktı para biriktirmesi gerekiodu. En en önemli faktörde düğün masrafları idi zaten. Para biriktirip ev almadan işini yoluna koymadan gidemem diodu. Allah her güzel şeyi nasip etti. Rabbim sağ salim gitsin gelsin bişe istemiorum

Bazen her sey planlandigi gibi gitmiyor hayatta kaderinizde hasretlik cekmekte varmis bende sevgililik doneminde bekledim zor bi donem ama birbirinizin kiymetini cok iyi anliyorsunuz. Sag salim gidip gelsin insallah. Allah sabir versin ikinize de
Çok saol canım benim. Keşke gitseydi demedin. Çünkü yaşamışsın.

Hayırlısı olsun artık,kendinizide bu kadar üzmeyin..
Canım teşekkürler. Desteğin için. Üzülmemeye çalışıorum. Zaten çalışan birisiyim. Aşırı yoğunum. Ama eve girince bi hüzün bi sıkıntı üzüntü oluo. ağladım ağlıcam suratına bakınca. Normalde hiç duygusal değilimdir. Nasıl böyle bir duyguya büründüm bende anlamadım

Sakın olaki eşine karşı ağlama durumuna girme olurmu..
Bu dönemler hassatır çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…