- 9 Ocak 2018
- 862
- 3.414
- 113
- Konu Sahibi minnakhatun01
-
Hayır canım ya uzun dönem. son sınıf ama alttan dersleri olduğundan okul bitemedi. Yaşta vurduğu için uzun yapacak malesefAynen benimki de gelecek yıl gidecek. Anladığım kadarıyla 5 ay yapacak öyle değil mi?
Okuluna devam etsın . Okulu bıtırınce 5 ay yapsın gelsinHayır canım ya uzun dönem. son sınıf ama alttan dersleri olduğundan okul bitemedi. Yaşta vurduğu için uzun yapacak malesefKötüsü de bu zaten
29 bitti 30 oldu. Yasa gereği gitmesi gerekio. Bide bebek istioruz. Gidip gelmem gerekli hemen dedi. Tecilini bozdurdu.Okuluna devam etsın . Okulu bıtırınce 5 ay yapsın gelsin
Yaşı kaç ?
Oda baya baya uzatmış . Uzun dönemde gitmesi kötü olmuş .29 bitti 30 oldu. Yasa gereği gitmesi gerekio. Bide bebek istioruz. Gidip gelmem gerekli hemen dedi. Tecilini bozdurdu.
İşini ve beni bırakamadı. nişanlandık. düğün yapacaktık. işten çıkıp gidemezdi askere malum düğün yapmak zor. keşke sevgiliyken gitseydim diyor hep. okulu bitirebilecek durumdaydı. biraz yoğunluktan uzattı. buda aksilik oldu.işte zor dayanamıoz nasıl gececek o kadar günneden askerden önce evlendiniz. bekleseydiniz bu kadar zor olmazdı, üzülmezdin
evet canım uzadı. maalesef ki.Oda baya baya uzatmış . Uzun dönemde gitmesi kötü olmuş .
Kocam görevini layıkıyla yapar daVatan borcu bu,özlemde olsa görevini yapacak..
Hayırlı teskereler olsun..
Kocam görevini layıkıyla yapar dahasret yaktı şimdiden
KeşkeeeeDaha erken gitseydi keşke..
KeşkeeeeNasip galiba. Kısmet olmadı. Bu kaderi yaşıcakmışız
Hem beni hem işini bırakamadı. Biz uzun süreden beri sevgiliyiz. Şimdikiler hemen bulup evlendiği için askerlik yapmış oluo zaten. Ama biz 16 yaşından beri sevgiliyiz. Belki gönlü razı gelmedi beni almadan gitmek. Onu açısından böyle düşünüyorum. Düğün yapacaktı para biriktirmesi gerekiodu. En en önemli faktörde düğün masrafları idi zaten. Para biriktirip ev almadan işini yoluna koymadan gidemem diodu. Allah her güzel şeyi nasip etti. Rabbim sağ salim gitsin gelsin bişe istemiorumBeni bırakamadı diyorsun ama şimdi bırakıyor en azından bekarken annenin babanın yanında güvende olurdun daha kolay atlatırdın ama kısmet Allah sabır versin kavuştursun kısa zamanda göz açıp kapayıncaya kadar geçsin..
Çok saol canım benim. Keşke gitseydi demedin. Çünkü yaşamışsın.Bazen her sey planlandigi gibi gitmiyor hayatta kaderinizde hasretlik cekmekte varmis bende sevgililik doneminde bekledim zor bi donem ama birbirinizin kiymetini cok iyi anliyorsunuz. Sag salim gidip gelsin insallah. Allah sabir versin ikinize de
Canım teşekkürler. Desteğin için. Üzülmemeye çalışıorum. Zaten çalışan birisiyim. Aşırı yoğunum. Ama eve girince bi hüzün bi sıkıntı üzüntü oluo. ağladım ağlıcam suratına bakınca. Normalde hiç duygusal değilimdir. Nasıl böyle bir duyguya büründüm bende anlamadımHayırlısı olsun artık,kendinizide bu kadar üzmeyin..
Canım teşekkürler. Desteğin için. Üzülmemeye çalışıorum. Zaten çalışan birisiyim. Aşırı yoğunum. Ama eve girince bi hüzün bi sıkıntı üzüntü oluo. ağladım ağlıcam suratına bakınca. Normalde hiç duygusal değilimdir. Nasıl böyle bir duyguya büründüm bende anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?