- 12 Aralık 2017
- 5.050
- 8.757
- 148
- 33
- Konu Sahibi minnakhatun01
-
Yaramı deştin.. bende 5 aylık evliyim ve eşim askerlik yapmadı !! Ne kadar tecil yaptırıcam desede korkuyorum ay çok zor
İnan çok zor. Yaşamayanlara vız gelio. Ama gerçek şu ki sen yaşıosun. Allah yardımcımız olsun. Sağ salim gitsin gelsin. Dayanırım Allahın izniyle
Kızlarrİzmirrr...Çok şükür❤
eşim askerde Nisan'da dönecek inşaallah ve hamileyim.
üniversitede tanıştığımız için sonrasında iş güç evlilik derken arada gidecek bir vakti yoktu 3 yıllık evliyim. Zor oluyor ama geçiyor inşaallah.
Orada psikolojileri çok zor oluyor destek olmanız lazım her zamankinden daha fazla.
Evli olduğunuz için ayda 2 defa evci iznine çıkartabilirsiniz usta birliğine geçince. Umarım usta birliğinde de güzel bir yere düşer.
Çok saol canım benim❤Allah yardımcınız olsun. Sağsalim gitsin gelsin insallah. Sayılı gün çabuk geçer derler. Ne zaman olsa gidecekti askere. En azından çocuktan önce çıkarırsınız bu yükü hayatınızdan
Napsın askere gitmesin mi adam ?Eşim şubatta askere gidecek.Okadar değişik hissediorm ki...Daha 5 aylık evliyiz.Uzun yıllardır sevgili kaldık. Hep hasrettik.Okul,iş,düğün hazırlıkları derken bir türlü gidemedi.Şimdi ise yaştan dolayı gitmek zorunda.Ne bilim içim acıo.Nasıl dayanacam.Nasıl ona üzülmüyorum gibi davranacam bilmiorm
Konu teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 1 senelik ...Napsın askere gitmesin mi adam ?
Madem dertti neden askere gitmeden evlendiniz ? Aceleniz mi vardı
Değişiklik ararken kendimi eski konuların içinde buldum :))Konu teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 1 senelik ...
Kız kocam askerden gelecek 20 günü var sen yeni yorum yapıonNapsın askere gitmesin mi adam ?
Madem dertti neden askere gitmeden evlendiniz ? Aceleniz mi vardı
Aman aman hamileyken askere gitti haKız kocam askerden gelecek 20 günü var sen yeni yorum yapıon)))İlahi...Ozmanlar hamileymisim bilmiodum asiri duygusaldim.Simdi Çakı gibiyim gitsin aman Aha geldi gelecek
Hamile kaldigimi sonra öğrendik.Zaten dogum gerceklesmedi.Allah bole hayirlisini vermis.Haftasonlarina gelince.Kocama sonsuz guvenirim genelde askeriyedeydi zatenAman aman hamileyken askere gitti ha
Asker yolu gözlemek zor hem de hamile halde kimbilir askerde neler yaptı hafta sonları
Türk kadınlarının genel özelliği zaten benim kocam yapmazHamile kaldigimi sonra öğrendik.Zaten dogum gerceklesmedi.Allah bole hayirlisini vermis.Haftasonlarina gelince.Kocama sonsuz guvenirim genelde askeriyedeydi zatenCiktiginda da surekli ariodu.Bizde guven problemi yok cınım merak etme
Az kaldi zaten.Ben calistigim icin vakit cabuk gectim.Bide yeri rahattı.Sadece ozlem cektik.Yoksa istedgmz gibi tlf da gorustukhicbi sIKInTI olmadı çok sukur.benim eşimde evliyken gitti kısa dönem olmasına rağmen dayanamamıştık yarısında izin alıp gelmişti.. uzun dönem daha zor olur muhtemelen Allah yardımcınız olsun yapacak bişey yok biran önce gitsin gelsin inşallah.
Yooo kocam yapmaz demiorm.Güveniyorum diyorum.Bu yapmıcagi anlamına gelmez.yaptıgı takdirde konusulacak şeyler bunlar.Tüm askerler haftasonları sanki sizin ima ettiginiz seyleri yapio.Teşekkür ederim.Allahta sizin kalbinize gore versinTürk kadınlarının genel özelliği zaten benim kocam yapmaz
Neyse Allah daim etsin
amin kalbime göre versin kalbim temizdirYooo kocam yapmaz demiorm.Güveniyorum diyorum.Bu yapmıcagi anlamına gelmez.yaptıgı takdirde konusulacak şeyler bunlar.Tüm askerle haftasonları sanki sizin ima ettiginiz seyleri yapio.Teşekkür ederim.Allahta sizin kalbinize gore versin
Herkesin kendine göre kalbi temizdir.Kimse kalbim kara demez...Güvenim boşa çıkarsa da ben düşünürüm sizin Düsunmenize gerek yok.amin kalbime göre versin kalbim temizdir
Hadi bakalım inş güveniniz Boşa çıkmaz.
hamile kadına verdiğin morale bak.. tebrikler yaniAman aman hamileyken askere gitti ha
Asker yolu gözlemek zor hem de hamile halde kimbilir askerde neler yaptı hafta sonları
Ben düşünmüyorum zatenHerkesin kendine göre kalbi temizdir.Kimse kalbim kara demez...Güvenim boşa çıkarsa da ben düşünürüm sizin Düsunmenize gerek yok.
Türk kadınlarının genel özelliği zaten benim kocam yapmaz
Neyse Allah daim etsin
Keske hamileligim devam etseydi canımhamile kadına verdiğin morale bak.. tebrikler yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?