Askere Gidecek Eşim:(

Yaramı deştin.. bende 5 aylık evliyim ve eşim askerlik yapmadı !! Ne kadar tecil yaptırıcam desede korkuyorum ay çok zor

İnan çok zor. Yaşamayanlara vız gelio. Ama gerçek şu ki sen yaşıosun. Allah yardımcımız olsun. Sağ salim gitsin gelsin. Dayanırım Allahın izniyle

Kızlarrİzmirrr...Çok şükür❤

eşim askerde Nisan'da dönecek inşaallah ve hamileyim.
üniversitede tanıştığımız için sonrasında iş güç evlilik derken arada gidecek bir vakti yoktu 3 yıllık evliyim. Zor oluyor ama geçiyor inşaallah.
Orada psikolojileri çok zor oluyor destek olmanız lazım her zamankinden daha fazla.
Evli olduğunuz için ayda 2 defa evci iznine çıkartabilirsiniz usta birliğine geçince. Umarım usta birliğinde de güzel bir yere düşer.

Çok teşekkür ederim canım benim. Amin inşallah hayırlı olan bir yere düşer. Sizde bebişinizi inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız eşinle birlikte

Son düzenleme:
Allah yardımcınız olsun. Sağsalim gitsin gelsin insallah. Sayılı gün çabuk geçer derler. Ne zaman olsa gidecekti askere. En azından çocuktan önce çıkarırsınız bu yükü hayatınızdan

Napsın askere gitmesin mi adam ?
Madem dertti neden askere gitmeden evlendiniz ? Aceleniz mi vardı

Kız kocam askerden gelecek 20 günü var sen yeni yorum yapıon)))İlahi...Ozmanlar hamileymisim bilmiodum asiri duygusaldim.Simdi Çakı gibiyim gitsin amanAha geldi gelecek
Aman aman hamileyken askere gitti ha
Asker yolu gözlemek zor hem de hamile halde kimbilir askerde neler yaptı hafta sonları

benim eşimde evliyken gitti kısa dönem olmasına rağmen dayanamamıştık yarısında izin alıp gelmişti.. uzun dönem daha zor olur muhtemelen Allah yardımcınız olsun yapacak bişey yok biran önce gitsin gelsin inşallah.

Aman aman hamileyken askere gitti ha
Asker yolu gözlemek zor hem de hamile halde kimbilir askerde neler yaptı hafta sonları
Hamile kaldigimi sonra öğrendik.Zaten dogum gerceklesmedi.Allah bole hayirlisini vermis.Haftasonlarina gelince.Kocama sonsuz guvenirim genelde askeriyedeydi zatenCiktiginda da surekli ariodu.Bizde guven problemi yok cınım merak etme

Hamile kaldigimi sonra öğrendik.Zaten dogum gerceklesmedi.Allah bole hayirlisini vermis.Haftasonlarina gelince.Kocama sonsuz guvenirim genelde askeriyedeydi zatenCiktiginda da surekli ariodu.Bizde guven problemi yok cınım merak etme
Türk kadınlarının genel özelliği zaten benim kocam yapmaz
Neyse Allah daim etsin

Az kaldi zaten.Ben calistigim icin vakit cabuk gectim.Bide yeri rahattı.Sadece ozlem cektik.Yoksa istedgmz gibi tlf da gorustukhicbi sIKInTI olmadı çok sukur.

Neyse Allah daim etsin
Yooo kocam yapmaz demiorm.Güveniyorum diyorum.Bu yapmıcagi anlamına gelmez.yaptıgı takdirde konusulacak şeyler bunlar.Tüm askerler haftasonları sanki sizin ima ettiginiz seyleri yapio.Teşekkür ederim.Allahta sizin kalbinize gore versin

amin kalbime göre versin kalbim temizdir
Hadi bakalım inş güveniniz Boşa çıkmaz.

Neyse Allah daim etsin

Gerçekten nasıl moral veriyorsunuz bide hatun hamile yani. Her asker haftasonu iznine çıkınca koşa koşa kötü şeyler yapmaya gitmiyor. Siz karşınızdaki insana güveniyorsanız sorun yok. O kötü olmayı seçerse onun problemidir yol verirsiniz.Allah kalbinize göre versin.

minnakhatun01 lütfen takılmayın bu yorumlara eşimde askerdeyken çok şükür raht bir yerdeydi her gün telefonda konuşuyorduk hatta görüntülü konuşuyorduk hafta sonu izinleri de benle konuşarak geçiyordu bazen aramıyordum arkadaşları ile vakit geçirsin diye herhangi bir sorun da olmadı çok şükür . Şafağınız kaç konu biraz eski az kalmıştır şafağınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…