Askere Gidecek Eşim:(

gider gelir bişey olmaz inşallah sonrası için zamanınız bol ... yerinizde olsam kendime bol bol vakit ayırır dinlenirdim...

Gittigi yer cok önemli. Rahat bir bolgeye düşerse su gibi geçer. Siz de o boslukta kurs ve hobi gibi seyler edinirsiniz. Size tavsiyem esiniz askerdeyken onunla bol bol ilgilenin. Benim ki hala laf vurur askerdeyken onu unutmusum hic arayip sormamışım diye. Oysa ki her gun konusurduk.

Haklısın canım. Yarın belli olacak gideceği yer. Umarım iyi biryere düşer. Zaten aşırı derece ilgi seven biri. Bende tam tersiAma dikkat edecem artık. İşten vakit bulduğumda daha fazla ilgilenecemTeşekkür ederim tavsiyelerin için

Hayirlisi olsun canim insallah guzel yerlere cikar. Sen dedigim gibi cok ilgilen :) telefonu acmiyorsa bile mesaj at. Biz normalde cok konusan ve msjlasan bir cift degildik. Esim de gececiydi. Gunduz uyuyup gece nöbet tutuyordu. Ben gunduz uyuyor rahatsiz olmasin diye hic aramazdim. Gece de o musait olunca arasin diye beklerdim. Neyse o zaman bunu kafini hic yapmadi ama bak iki yil oldu. Cocugum icine nasil batmişsa sen zaten beni hic aramadin askerdeyken, beni umursamadin, beni unuttun gibi triplere giriyor. Cok farkli psikolojileri oluyor yani :)

Yaramı deştin.. bende 5 aylık evliyim ve eşim askerlik yapmadı !! Ne kadar tecil yaptırıcam desede korkuyorum ay çok zor

Yaramı deştin.. bende 5 aylık evliyim ve eşim askerlik yapmadı !! Ne kadar tecil yaptırıcam desede korkuyorum ay çok zor
İnan çok zor. Yaşamayanlara vız gelio. Ama gerçek şu ki sen yaşıosun. Allah yardımcımız olsun. Sağ salim gitsin gelsin. Dayanırım Allahın izniyle

Hep hep ilgilencemKocamı çok seviorum. İyi biyer çıksın sağ salim gitsin gelsin. Sonra Bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…