- 9 Ocak 2018
- 862
- 3.414
- 113
- Konu Sahibi minnakhatun01
-
Dikkat ediorumSakın olaki eşine karşı ağlama durumuna girme olurmu..
Bu dönemler hassatır çünkü..
İnşallah canım sağ salim gidip gelecek Allahın izniyle. Stresli bir işim var. Keşke vakit ayırabilsem. Dinlensem amma velaki hayat zorgider gelir bişey olmaz inşallah sonrası için zamanınız bol ... yerinizde olsam kendime bol bol vakit ayırır dinlenirdim...
Değil canım benimKıyamam ya kısa dönem mu
Aminnn inşallah. Çok teşekkürler.Merak etme ınsallah sag sağlim döner üzme kendini
Haklısın canım. Yarın belli olacak gideceği yer. Umarım iyi biryere düşer. Zaten aşırı derece ilgi seven biri. Bende tam tersiGittigi yer cok önemli. Rahat bir bolgeye düşerse su gibi geçer. Siz de o boslukta kurs ve hobi gibi seyler edinirsiniz. Size tavsiyem esiniz askerdeyken onunla bol bol ilgilenin. Benim ki hala laf vurur askerdeyken onu unutmusum hic arayip sormamışım diye. Oysa ki her gun konusurduk.
Buraya yaz nereye gitceni umarım iyi yere duserHaklısın canım. Yarın belli olacak gideceği yer. Umarım iyi biryere düşer. Zaten aşırı derece ilgi seven biri. Bende tam tersiAma dikkat edecem artık. İşten vakit bulduğumda daha fazla ilgilenecem Teşekkür ederim tavsiyelerin için
Tamm sölicimBuraya yaz nereye gitceni umarım iyi yere duser
Hayirlisi olsun canim insallah guzel yerlere cikar. Sen dedigim gibi cok ilgilen :) telefonu acmiyorsa bile mesaj at. Biz normalde cok konusan ve msjlasan bir cift degildik. Esim de gececiydi. Gunduz uyuyup gece nöbet tutuyordu. Ben gunduz uyuyor rahatsiz olmasin diye hic aramazdim. Gece de o musait olunca arasin diye beklerdim. Neyse o zaman bunu kafini hic yapmadi ama bak iki yil oldu. Cocugum icine nasil batmişsa sen zaten beni hic aramadin askerdeyken, beni umursamadin, beni unuttun gibi triplere giriyor. Cok farkli psikolojileri oluyor yani :)Haklısın canım. Yarın belli olacak gideceği yer. Umarım iyi biryere düşer. Zaten aşırı derece ilgi seven biri. Bende tam tersiAma dikkat edecem artık. İşten vakit bulduğumda daha fazla ilgilenecem Teşekkür ederim tavsiyelerin için
Eşim şubatta askere gidecek.Okadar değişik hissediorm ki...Daha 5 aylık evliyiz.Uzun yıllardır sevgili kaldık. Hep hasrettik.Okul,iş,düğün hazırlıkları derken bir türlü gidemedi.Şimdi ise yaştan dolayı gitmek zorunda.Ne bilim içim acıo.Nasıl dayanacam.Nasıl ona üzülmüyorum gibi davranacam bilmiorm
İnan çok zor. Yaşamayanlara vız gelio. Ama gerçek şu ki sen yaşıosun. Allah yardımcımız olsun. Sağ salim gitsin gelsin. Dayanırım Allahın izniyleYaramı deştin.. bende 5 aylık evliyim ve eşim askerlik yapmadı !! Ne kadar tecil yaptırıcam desede korkuyorum ay çok zor
Hep hep ilgilencemHayirlisi olsun canim insallah guzel yerlere cikar. Sen dedigim gibi cok ilgilen :) telefonu acmiyorsa bile mesaj at. Biz normalde cok konusan ve msjlasan bir cift degildik. Esim de gececiydi. Gunduz uyuyup gece nöbet tutuyordu. Ben gunduz uyuyor rahatsiz olmasin diye hic aramazdim. Gece de o musait olunca arasin diye beklerdim. Neyse o zaman bunu kafini hic yapmadi ama bak iki yil oldu. Cocugum icine nasil batmişsa sen zaten beni hic aramadin askerdeyken, beni umursamadin, beni unuttun gibi triplere giriyor. Cok farkli psikolojileri oluyor yani :)
İnan çok zor. Yaşamayanlara vız gelio. Ama gerçek şu ki sen yaşıosun. Allah yardımcımız olsun. Sağ salim gitsin gelsin. Dayanırım Allahın izniyle
Şükür ya.Hayırlı teskereler canım.Nerde yaşıyordunuz?Yakın mı İzmire?Kızlarrİzmirrr...Çok şükür❤
Yok kuzum Adanaama uçakla 1 saatÇok tesekkur ederimŞükür ya.Hayırlı teskereler canım.Nerde yaşıyordunuz?Yakın mı İzmire?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?