Askere Gidecek Eşim:(

Keske hamileligim devam etseydi canım Boşver sen onu.Onun ne niyetle yazdığı belli.Baska konudaki yorumlarimdan bei gorup galiba profilime girip 1 yıl onceki konuma yazmak icin yazdı

Olabilir canım. Bebeğini mi kaybettin üzüldüm hatırlatmak istemezdim :/

Teşekkür ederim yorumunuz için Öncelikle şunu söyleyim.Eşim askere gittiginde hamile kaldigimi ögrendik.2 aylikken bebegimin kalp atislari duyulmadi.Eşim askerde üzüldü beni teselli etti.Defalarca geldi ben gittim.O askerdeyken vatani milleti korurken ben öyle sapıkca seyler onun hakkında zaten dusunemem.Biz 12 yıllik arkadasken ewlendik.Hem sevgilim hem arkadasim hem eşim...Onca şeyden sonra yaparsada kendi onuruna kalmış birşey.Yapmadiginda da adamdan ne diye şuphe edeyim:) Buarada Atarsa 20

Gözünüz aydın canım bitirmişsiniz bile askerliği 20 gün dediğin nedir ki :) bir ömür mutluluğunuz daim olsun.

Olabilir canım. Bebeğini mi kaybettin üzüldüm hatırlatmak istemezdim :/
Evet canım şubatta kaybettim 1 yıla yakın olacak.Bebek gördüğüm zaman ekim ayinda dogacakti diye burnumun diregi sızlar...Aglarim dua ederim sonra kader derim....Eşim yanımda yokken bunları yaşamak istemezdim.

Evet canım şubatta kaybettim 1 yıla yakın olacak.Bebek gördüğüm zaman ekim ayinda dogacakti diye burnumun diregi sızlar...Aglarim dua ederim sonra kader derim....Eşim yanımda yokken bunları yaşamak istemezdim.

Allah aratmasın canım üzülme gençsiniz illa ki tekrar olur kendini böyle motive et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…