askerimin piskolojisi..:(

evet erkekler bazen sorumsuz olabliyor canım ama seviyorsan katlancaksın napcan baska :)

Benim eşimde öyleydi aynı.. Mutsuz, keyifsiz, sinirli, kötü bir yer diyordu.. Ona güzel şeyler söyle, moral ver, elinden başka birşey gelmez..
Benim eşim her telefon görüşmesinden sonra, yere cöküp üzülüyormuş.. Arkadaşının biri, buna telefon görüsmesini yasaklayın depresyona düşecek yoksa, demiş şakasına...

onlara da hak veriyorum kolay değil ama burada beklemek de bir o kadar zor ... Neyse ki öyle veya böyle geçiyor ...

'' askerlik psikolojisi zor ama asker iken sevgilinin terk etmesi bin zor...oğlum vatan bekçisi iken ardında bıraktığı sevdiği onu terkedince neler yaşadık bir allah bir de ben bilirim...üstünden geçen zamana rağmen hatırlandığında çok can yakıcı...çok acımasızca...
Asker ocağındaki tüm mehmetçiklerimize destek, tam destek kızlar...Allah kavuştursun...

çokk teşekkür ederim.erkek arkadasım üniversteyi bitirip gidecekte hiç bi bilgim yok arasıtrıym dedim :) yani yükseköğrenim yapanlarında 12 ay ypma ihtimali var öyle mi

çokk teşekkür ederim.erkek arkadasım üniversteyi bitirip gidecekte hiç bi bilgim yok arasıtrıym dedim :) yani yükseköğrenim yapanlarında 12 ay ypma ihtimali var öyle mi

Uzun dönem askerlk cıkarsa tabıkı var canım.Maas alıyorlar.Genelde iş bulma sorunu olanlar bu sekılde yedek subay olarak yapıp hem askerlık yapıp 12 ay hemde maas alıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…