Bende istemiyorum canım. borç harç yapıp sonra onları ödemeye çalışırken birbirimizi yemeyelim evliliğimizi anlamayız diyorumm.. ama ne kadar anlatsan erkekler anlamıyorlar.. ne zaman iyi herşeyi hallet yap o zaman dedimm. bana dedi ki napalım yetişebilirsek eylüle yetişmezse 2014e evleniriz dedi.. he de geç sen boşver takılma
sevgilim askerde daha yeni... Her aradığında bunaldım çok kötü bir yer deyip duruyor, keyifsiz mutsuz her zaman elimden dua etmekten ve geçecek demekten baska teselli gelmiyor... Ne yapıcam hiç bilmiyorum korkuyorum benden soğur sıkılır diye ... sizce ne yapmalıyım askerlerin piskolojisi cok bozuk oluyor ..
Benim eşimde öyleydi aynı.. Mutsuz, keyifsiz, sinirli, kötü bir yer diyordu.. Ona güzel şeyler söyle, moral ver, elinden başka birşey gelmez..
Benim eşim her telefon görüşmesinden sonra, yere cöküp üzülüyormuş.. Arkadaşının biri, buna telefon görüsmesini yasaklayın depresyona düşecek yoksa, demiş şakasına...
Benim eşimde öyleydi aynı.. Mutsuz, keyifsiz, sinirli, kötü bir yer diyordu.. Ona güzel şeyler söyle, moral ver, elinden başka birşey gelmez..
Benim eşim her telefon görüşmesinden sonra, yere cöküp üzülüyormuş.. Arkadaşının biri, buna telefon görüsmesini yasaklayın depresyona düşecek yoksa, demiş şakasına...
'' askerlik psikolojisi zor ama asker iken sevgilinin terk etmesi bin zor...oğlum vatan bekçisi iken ardında bıraktığı sevdiği onu terkedince neler yaşadık bir allah bir de ben bilirim...üstünden geçen zamana rağmen hatırlandığında çok can yakıcı...çok acımasızca...
Asker ocağındaki tüm mehmetçiklerimize destek, tam destek kızlar...Allah kavuştursun...
Nisan dönemi,Agostos donemı ve Aralık dönemi.Ya kısa donem yapıyorlar 5 ay 5 gun ya da yedek subay olarak 12 ay.
Askerıye konusunda ıhtısas yapacak duruma geldım Agustos ayından beri.
Valla benım sevgılımde son donemlerde oldu bu bıkkınlık usanma ama o da haklıydı artık doguda yaptı.1gun bıle carsıya cıkmamıstı ve Svkıyatı sırasında saldırıdan kurtulmustu daha yenı gıderken ustalıga.O zaman bıle tesellı ederdı sagolsun.Son donemlerı sıkıntılıydı ama şafak sıkıştırması denen olayı en dibine kadar yaşadıkk malesef.
Gecıcı bır donemdır.Sevıyorsanız katlanacaksınız bu surece yapacak bısey yok.
Bu arada benim 3 dönem dediğim yüksek öğrenimini tamamlayanları kapsıyor.
çokk teşekkür ederim.erkek arkadasım üniversteyi bitirip gidecekte hiç bi bilgim yok arasıtrıym dedim :) yani yükseköğrenim yapanlarında 12 ay ypma ihtimali var öyle mi
çokk teşekkür ederim.erkek arkadasım üniversteyi bitirip gidecekte hiç bi bilgim yok arasıtrıym dedim :) yani yükseköğrenim yapanlarında 12 ay ypma ihtimali var öyle mi
Uzun dönem askerlk cıkarsa tabıkı var canım.Maas alıyorlar.Genelde iş bulma sorunu olanlar bu sekılde yedek subay olarak yapıp hem askerlık yapıp 12 ay hemde maas alıyorlar.