askerimin piskolojisi..:(

vfatos

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2013
704
265
123
sevgilim askerde daha yeni... Her aradığında bunaldım çok kötü bir yer deyip duruyor, keyifsiz mutsuz her zaman elimden dua etmekten ve geçecek demekten baska teselli gelmiyor... Ne yapıcam hiç bilmiyorum korkuyorum benden soğur sıkılır diye ... sizce ne yapmalıyım askerlerin piskolojisi cok bozuk oluyor ..

durduk yere senden neden soğuyor ki?
onun canının sıkıntısına sen ne yapabılırsın?
senden soğusa bile gerçekleri görmüş olursun işte, gerçi erkekler askerde iken sevgılılerını pek bırakmazlar
yalnız kalmak istemezler yani.

Ben onu soğutcak bişey yapmıyorum ama ne biliyim bir kere bile aradığında keyifli konustuğunu görmedim bu durum canımı sıkmaya basladı.. evet hep beni kaybetmekten korktuğunu söylüyor zaten canm

ah erkekler başlığını işgal ettiğiniz yetmedi şimdi buraya :))))

şaka şaka ona değerli olduğunu hissettirin onu övün , güvendiğinizi , güçlü ve yakışıklı olduğunu filan söyleyin . sizinle konuşmak için can atsın . destek olun

Ben onu soğutcak bişey yapmıyorum ama ne biliyim bir kere bile aradığında keyifli konustuğunu görmedim bu durum canımı sıkmaya basladı.. evet hep beni kaybetmekten korktuğunu söylüyor zaten canm

orada bunalmış olabilir, ama seni neden bunaltıyor ki?
insan sevdiğine bunu yapmaz.

:)) benimle konusmak çok istyor hep fırsat buldukça arıyo ama işte bunalmıs mutlu değilmiş ne desem kar etmiyor canm

orada bunalmış olabilir, ama seni neden bunaltıyor ki?
insan sevdiğine bunu yapmaz.

ben ona bunu belli etmemeye çalısıyorum canım onu üzmek istemyorum sıkıldığımı dusunmesini istemem sevdiğinden eminim yoksa ama zorlanıyor cok eminim onada hak veriyorum :/

:)) benimle konusmak çok istyor hep fırsat buldukça arıyo ama işte bunalmıs mutlu değilmiş ne desem kar etmiyor canm

biraz ağır olacak ama sadece bir düşünce

o zaman durum çok vahim , eğer her şeyi yapıyor ve onu rahatlatamıyorsan . seni bırakır

seninle bir ömrü neden paylaşsın ki , en zor günlerinde onu rahatlatamıyacaksan ?

Daha yeniyse alışamamıştır belki girdiği ortama sıkı disipline biraz zaman geçince o da normalleşir.. Benimkide biraz öyleydi zaman geçince düzeldi sıkma canını..

daha ne yapabilirimki askerliğinide benmi yapayım ona yeteri kadr destek oluyorum yanında olmaya calısıyorum

Daha yeniyse alışamamıştır belki girdiği ortama sıkı disipline biraz zaman geçince o da normalleşir.. Benimkide biraz öyleydi zaman geçince düzeldi sıkma canını..

oyle dusunuyorum bende insallah alısır zamanla

daha ne yapabilirimki askerliğinide benmi yapayım ona yeteri kadr destek oluyorum yanında olmaya calısıyorum

tamamda o senin yapabileceğinin en iyisini aramıyor ki , o kendisi için yeterli olanı arıyor .

"adım hıdır elimden gelen budur , benle mutlu olamazsa zaten olmasın hayırlısı değilmiş" derim diyorsan ok akışına bırak

ama ben onu istiyorum seviyorum diyorsan onun beklediği seviyeye çıkmalısın .

canım bende nişanlıyken asker bekledim benimkide anlatırdı bana hep yorgun hep mutsuz hep bıkkın olurdu senden niye soğusun tam tersi sana daha çok ihtiyaç duyar kolay değil işte aileden sevdiklerinden uzak bide ne şartlarda kim bilir destek bekliyo galiba ona umut verici şeyler söyle onu övücü şeyler söyle yapcak bişey yok öyle öyle bitcek işte askerlikte...

kaç yıllık bir ilişki bilmiyorum ama erkekler askerdeyken çekilmez oluyorlar,
eğer sana çok geziyorsun,nerdesin, napıyorsun?? falan filan diye kıskançlıklar yapmaya başlarsa,
hayatı çekilmez ederse,çokta kahrını çekme güzelim.

beklicem canımm cokk seviyorumm onunda sevdiğine eminim bu gunlerde gececek elbet

yok yok aksine oyle sıkmıyor beni hiç canm

evet cok cekilmezler canım her fırsatta aramaya calısıyo hep aklımda sensin hep sni dusunuyorum diyor bende dediğin gibi yapıyorum canım uzmemek için uğrasıyorum.. ama bazen her aradığında keyifsiz olması beni cok bunaltıyo ben onu mutlu etmek istyorum e askerdeykende pek konuscak bişeyimiz olmuyo bu seferde baslıyo neden konusmuyorsun suskunsun hep keyifsizsin diyor onun morali bozukken benimde keyfim kacıyor haliyle..

cnm elinden çok birşey gelemz ki haklısın.bende aynı seyleri yaşadığım için biliyorum. ayrıca şöyle bir durum var askere gittiklerinde erkeklerde bambaşka bir korku başlıyor. TERKEDİLME KORKUSU. yani acaba beni bırakırmı beklermi? bunun gibi bir sürü sorular gelir akıllarına. ama zamanla alışacaktır üzme kendini. cok daha iyi hissedecektir kendini merak etme. sadece bu söylediğim şeye dikkat et yani ben seni beklicem işte şafağımız ... gün falan gibi ona cesaret vericek şeyler söylemen yanında olduğunu ve onu bekleyeceğini sık sık hatırlatman. ilişkinizi bilemiyorum ama birbirinizi çok seviyorsanız ki öyleymiş sen de onu beklemeyi göze almışsın demektir :) umarım bu sıkıntılı dönemi bir an önce atlatırsınız. bu arada uzun dönem mi kısa mı?

canım uzun dönem malesef birde cok aceleci davranıyor örneğin bugun ben askerden geldikten sonra hemen işe baslayıp nısanlancam senle kendimi toparlarım 1 sene içinde evleniriz dyor bende hani kendini toparlaman zaman alır biraz aceleci davranıyorsun deyince kızıyo trip yapıyo ben sana kavusmak için çabalarken sen uzatıyorsun falan diyo cok caresizim kendimi acık konusmak gerekirse evlilik gibi buyuk bir sorumluluğa hazır hissetmiyorum daha doğrusu korkuyorum

tatlım sen bakma ona. şuan özleminden sıkıntısından sürekli düşünüp duruyordur:) kendince sürekli plan yapıp hayal kuruyordur. bu askerlik onu da büyütüp olgunlaştırıcak inşallah. ikinizde kendinizi ne zaman hazır hissedersen elbette o zaman olacak. şuanki psikolojisiyle aceleci cümleler kuruyor. onu kırmadan biraz kaçamak cümlelerle cevap verebilirsin. işte ne bileyim sen hele bir gel birlikte her şeyi oturup planlarız güzelce. gibi şeyler söyleyebilirsin. çok zor bir dönem Allah yardımcınız olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…