tatlım sen bakma ona. şuan özleminden sıkıntısından sürekli düşünüp duruyordur:) kendince sürekli plan yapıp hayal kuruyordur. bu askerlik onu da büyütüp olgunlaştırıcak inşallah. ikinizde kendinizi ne zaman hazır hissedersen elbette o zaman olacak. şuanki psikolojisiyle aceleci cümleler kuruyor. onu kırmadan biraz kaçamak cümlelerle cevap verebilirsin. işte ne bileyim sen hele bir gel birlikte her şeyi oturup planlarız güzelce. gibi şeyler söyleyebilirsin. çok zor bir dönem Allah yardımcınız olsun canım.
aslında doğru söylüyorsun cnm. sanki biz yapıyormuşcasına eziyet ediyorlar resmen. ama dediğin gibi ben askerdeyken hep alttan aldım ama geldiği gib de bütün yaptığı her şeyi fitil fitil getirdim burnundan
Ben onu soğutcak bişey yapmıyorum ama ne biliyim bir kere bile aradığında keyifli konustuğunu görmedim bu durum canımı sıkmaya basladı.. evet hep beni kaybetmekten korktuğunu söylüyor zaten canm
yok yok aksine oyle sıkmıyor beni hiç canm
canım basta öyle oluyorlar benim askerimde baslarda öyleydi arardı azarlardı arayasım gelmiyo bile dedi bna he he derdim hep :) sonra dagıtım iznine geldi sarıldım agladım falan ne kadr özlediğimi anladı o da gelirken zaten gül falan almıs :))) ilk defa aldı valla 4 buçuk senedir beraberz sasırdım bende simdi hakkari semdinlide olmasına ragmen arıyo sakalar yapıyo falan yani belli bi zamn sonra düzeliyorlar emin ol tatlım sabret üzerine gitme he hü de geç :)
iyi ozaman, asker psikolojisini çok iyi bilirim,
sana eziyet etmiyorsa,sadece mutsuzsa biraz pohpohlamak lazım,
aşırı kaybetme korkusu yaşıyordur şu an, senin sevginden,onu beklediğinden emin olduğu sürece rahat uyur.
ama morali hiç düzelmiyorsa,seni üzdüğünü söyle,hergün onun gönlünü etmeyemi çalışcaksın canım
yok tatlım malesef hala evlenemedik. iş bulma safhasındayız hala. ben çalışıyorum ama sevgilim iş bulma sürecinde şuan. o da bulursa hayırlısıyla bir an önce evleniriz.
Çevremde gördüğüm askerler de böyleydi..
Bir bunalım safhası sanırım, hepsi de gelince düzeldi..
Çok tepenize çıkarmadan alttan alın..
Gerçekten adamlar askerlik yapıyor, kadınlar yine çeken taraf..
Çok yakın bir aile dostumuzun oğlu gitti askere, sözlüsüne çektirmediği kaldı.. Adam askerde uzak dertli falan ama, kıza üzüldük hep biz.
Gelince de kız yaktı çocuğun çarkını, haktır.
Ya ben burda yeniyim ama birkaç şey ögrenmek istiyorum.bir yılda kaç dönem askere gidiyo? Mesela 2013 yılında kaçıncı dönem gitti
Benimde nişanlım uzun dönem askerlik yapıyor canım.. inşallah 3 hafta sonra bitiyor..
Bunlar böyle canım nazlılarr benimkide basta acemilikte cok rahattı ustalıkta 1 ay falan tüm gün ağaç dik, kar temizle yaptırmışlar yemekhane 1 km. uzaklıktaymış.. arayıp bana patlıyordu bunaldım ben sıkıldım ben lanet olsun vs. Sonra yurtdışına gittide biraz kafa dinledim..
Ha birde gelecekten evlilikten konuşmayın mümkünse (Hazır değilim, 1 sene değil 2 sene sonra evleniriz vs.) çünkü gelecekten konusmak yıpratıyor insanı..Durduk yere kafaya takıyorsun.. olmadık yere kavga çıkıyor.. Bizde kısmetse bu yaz evlenmeyi düşünüyoruz ve hiçbirşeyimiz yok henüz nasıl olacak bilmiyorumm ama ikide bir sormak başını yemekte çözüm olmuyorr..
Kısmet de sen gel bakarız gelince herşey güzel olacak inanıyorum ben de konuyu geçiştir..
Hayırlı tezkereler canımmm.. takma kafana Senden soğumaz sıkılmaz..
canım aynen oyle valla ama hazırlık bişey yokkende evliliğe atılmak doğrumu sence ben bunu istemyorum işte ... saol canım seninki bitmiş baksana öyle veya boyle bitiyor ..
Ya ben burda yeniyim ama birkaç şey ögrenmek istiyorum.bir yılda kaç dönem askere gidiyo? Mesela 2013 yılında kaçıncı dönem gitti
Bende emin değilim ama 4 galiba :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?