askerimin piskolojisi..:(

Çevremde gördüğüm askerler de böyleydi..
Bir bunalım safhası sanırım, hepsi de gelince düzeldi..
Çok tepenize çıkarmadan alttan alın..

Gerçekten adamlar askerlik yapıyor, kadınlar yine çeken taraf..
Çok yakın bir aile dostumuzun oğlu gitti askere, sözlüsüne çektirmediği kaldı.. Adam askerde uzak dertli falan ama, kıza üzüldük hep biz.
Gelince de kız yaktı çocuğun çarkını, haktır.

aslında doğru söylüyorsun cnm. sanki biz yapıyormuşcasına eziyet ediyorlar resmen. ama dediğin gibi ben askerdeyken hep alttan aldım ama geldiği gib de bütün yaptığı her şeyi fitil fitil getirdim burnundan

öyle yapıcam canım tavsiyelerin için sağoll çok tesekkur ederimmm Allah razı olsun herkesten

şuan evlisiniz değilmi canm

yok tatlım malesef hala evlenemedik. iş bulma safhasındayız hala. ben çalışıyorum ama sevgilim iş bulma sürecinde şuan. o da bulursa hayırlısıyla bir an önce evleniriz.

Ben onu soğutcak bişey yapmıyorum ama ne biliyim bir kere bile aradığında keyifli konustuğunu görmedim bu durum canımı sıkmaya basladı.. evet hep beni kaybetmekten korktuğunu söylüyor zaten canm

canım basta öyle oluyorlar benim askerimde baslarda öyleydi arardı azarlardı arayasım gelmiyo bile dedi bna he he derdim hep :) sonra dagıtım iznine geldi sarıldım agladım falan ne kadr özlediğimi anladı o da gelirken zaten gül falan almıs :))) ilk defa aldı valla 4 buçuk senedir beraberz sasırdım bende simdi hakkari semdinlide olmasına ragmen arıyo sakalar yapıyo falan yani belli bi zamn sonra düzeliyorlar emin ol tatlım sabret üzerine gitme he hü de geç :)

Son düzenleme:
yok yok aksine oyle sıkmıyor beni hiç canm

iyi ozaman, asker psikolojisini çok iyi bilirim,
sana eziyet etmiyorsa,sadece mutsuzsa biraz pohpohlamak lazım,
aşırı kaybetme korkusu yaşıyordur şu an, senin sevginden,onu beklediğinden emin olduğu sürece rahat uyur.
ama morali hiç düzelmiyorsa,seni üzdüğünü söyle,hergün onun gönlünü etmeyemi çalışcaksın canım

canım yuzumu güldürdün valla :)) demekki askerlik adam ediyomus biraz baksana 4 yıldır anca çiçek almışş :))

işte onu diyemiyorum ne biliyim ya kıyamıyorum ozaman benle uzgun olsada paylasmaz içinde kalır içine atar daha kötü olur diye korkuyorumm en azından ben burda özgürüm kafamı dağıtırım bi şekilde ama o ...

yok tatlım malesef hala evlenemedik. iş bulma safhasındayız hala. ben çalışıyorum ama sevgilim iş bulma sürecinde şuan. o da bulursa hayırlısıyla bir an önce evleniriz.

İş bulmak zor canım heleki evlilik daha zor bişey hersey ıkınızın sorumluluğunda bekarlık gibi değil.. Hayırlısıyla oda bulur ve evlenirsiniz insallah hep mutlu olursunuz canımm

evet koyun gibiler bide orda herseyi ayrıntılı dusunuyolar kafalarına takıyolar ondan oluyo .. bakalım bu gidisle bendee gelsindee göstecem onaa :))

Benimde nişanlım uzun dönem askerlik yapıyor canım.. inşallah 3 hafta sonra bitiyor..

Bunlar böyle canım nazlılarr benimkide basta acemilikte cok rahattı ustalıkta 1 ay falan tüm gün ağaç dik, kar temizle yaptırmışlar yemekhane 1 km. uzaklıktaymış.. arayıp bana patlıyordu bunaldım ben sıkıldım ben lanet olsun vs. Sonra yurtdışına gittide biraz kafa dinledim..

Ha birde gelecekten evlilikten konuşmayın mümkünse (Hazır değilim, 1 sene değil 2 sene sonra evleniriz vs.) çünkü gelecekten konusmak yıpratıyor insanı..Durduk yere kafaya takıyorsun.. olmadık yere kavga çıkıyor.. Bizde kısmetse bu yaz evlenmeyi düşünüyoruz ve hiçbirşeyimiz yok henüz nasıl olacak bilmiyorumm ama ikide bir sormak başını yemekte çözüm olmuyorr..

Kısmet de sen gel bakarız gelince herşey güzel olacak inanıyorum ben de konuyu geçiştir..

Hayırlı tezkereler canımmm.. takma kafana Senden soğumaz sıkılmaz..

Ya ben burda yeniyim ama birkaç şey ögrenmek istiyorum.bir yılda kaç dönem askere gidiyo? Mesela 2013 yılında kaçıncı dönem gitti

canım aynen oyle valla ama hazırlık bişey yokkende evliliğe atılmak doğrumu sence ben bunu istemyorum işte ... saol canım seninki bitmiş baksana öyle veya boyle bitiyor ..

canım aynen oyle valla ama hazırlık bişey yokkende evliliğe atılmak doğrumu sence ben bunu istemyorum işte ... saol canım seninki bitmiş baksana öyle veya boyle bitiyor ..

Bende istemiyorum canım. borç harç yapıp sonra onları ödemeye çalışırken birbirimizi yemeyelim evliliğimizi anlamayız diyorumm.. ama ne kadar anlatsan erkekler anlamıyorlar.. ne zaman iyi herşeyi hallet yap o zaman dedimm. bana dedi ki napalım yetişebilirsek eylüle yetişmezse 2014e evleniriz dedi.. he de geç sen boşver takılma

4 donem askerlik var diye biliyorum ben de.

Bu arada konu sahibi sevgiliniz nerde askerlik yapiyor?

Bende emin değilim ama 4 galiba :44:

Nisan dönemi,Agostos donemı ve Aralık dönemi.Ya kısa donem yapıyorlar 5 ay 5 gun ya da yedek subay olarak 12 ay.
Askerıye konusunda ıhtısas yapacak duruma geldım Agustos ayından beri.
Valla benım sevgılımde son donemlerde oldu bu bıkkınlık usanma ama o da haklıydı artık doguda yaptı.1gun bıle carsıya cıkmamıstı ve Svkıyatı sırasında saldırıdan kurtulmustu daha yenı gıderken ustalıga.O zaman bıle tesellı ederdı sagolsun.Son donemlerı sıkıntılıydı ama şafak sıkıştırması denen olayı en dibine kadar yaşadıkk malesef.
Gecıcı bır donemdır.Sevıyorsanız katlanacaksınız bu surece yapacak bısey yok.

Bu arada benim 3 dönem dediğim yüksek öğrenimini tamamlayanları kapsıyor.

Son düzenleme:
ayy tatlım zor bi durum çok iyi anlıyorum benim sevdiceğim de askerde şuan arayınca ofluyo pofluya kolay değil rahat hayatlarını bırakıp dakikalarının bile planlandığı kendilerine ait zaman olmayan bi döneme giriyorlar.
neşeli ol tatlım takma geçecek bitecek fln de ben aradıkça hep güldürüyorum onu offlayıp durma bi sen misin yorulan koşuşturan diyorum elbette geçecek diyorum
neşeli ol umut aşıla sevdiğini belli et huzur ver kafi olmalı adam olana yıpratma kendini de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…