- 1 Ocak 2015
- 1.441
- 1.306
- 133
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
-
Bişey demek değil de sadece açmalarını istiyorum telefonumuBence güzel bir fikir fakat hatların meşgul etmemek için gerekli bir nedenleri var.
Hem arasak bile ne diyebiliriz ki...Bu bir günlük bir mevzu değil,yıllardır göz göre göre katlediliyor Mehmetçik...
Şahsen ben üzüntümden konuşamam.Denecek,söylenecek laf bulamıyoruz bu katliama.
Allah şehit ailelerine sabır versin
Evet işte depremdeki gibi kilitlenir hatlar diye korktumBöyle özel durumların yaşandığı zamanlarda hatları melgul etmemek gerek, depremlerdede böyle oluyor sonra aileleri ulaşamıyor yakınlarına.
Dua etmekten başka yapılacak birşey yok şuan için
Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin sana da. Biz annemizi kaybettik kardeşlerim çocuğummuş gibi geliyo. Demin gelip durduk yere yanaklarımdan öptü gitti odasına. Yavrularım benim nasıl gönderirim onları ben. Ahhh analar babalar ahhh.. Allahım sabırlar versin dayanma gücü versin...Bu ülkede böle güzel Yürekli insanlar varken Rabbim bizi nahçub etmez inş.
Vatan uğrunda ölen varsa VATANDIR.
Bende çok derin hisler içindeyim bir oğlum var.
Canım oğlum küçük daha ama ben şimdiden düşünüyorum bu olayları görünce,yıllardır bitmedi kurumadı soyları yakında bizim evlatlarımızada gelecek sıra Rabbim ümmetimuhammedin evlatlarını korusun hain pusulardan.Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin sana da. Biz annemizi kaybettik kardeşlerim çocuğummuş gibi geliyo. Demin gelip durduk yere yanaklarımdan öptü gitti odasına. Yavrularım benim nasıl gönderirim onları ben. Ahhh analar babalar ahhh.. Allahım sabırlar versin dayanma gücü versin...
Benimkiler de küçük.. Ama insan düşünüyo..Canım oğlum küçük daha ama ben şimdiden düşünüyorum bu olayları görünce,yıllardır bitmedi kurumadı soyları yakında bizim evlatlarımızada gelecek sıra Rabbim ümmetimuhammedin evlatlarını korusun hain pusulardan.
Benimkiler de küçük.. Ama insan düşünüyo..
Bi kere daha oldu böyle. Yine hakkariydi galiba.. Halk karakolları aramıştı. Moral için.. Bi yandan teşekkür edip bi yandan aramayın Hatlar meşgul olmasın haberleşme zorlaşıyo demişlerdi.
Arasam nolur? Seslerini duymak istiyorum.
Demin konvoy geçti burdan. Bu tarihte asker gider mi bilmiyorum eğer gidiyosa asker gitti. Gitmiyosa eylem yapıyolardı.
Çok ağladım çok kötüyüm. Arasam konuşsam olur mu? Aramak isteyenler olaraj iyi mi ederiz kötü mü?
Benim beynim durdu düşünemiyorum allah aşkına aklı yerinde olan bi akıl versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?