Askeriyeyi/karakolları arasak?

Canım onlar şu an tek yürek olup onlar için dua ettiğimizi biliyorlar zaten..

Bencede meşgul etmemek gerek. Bundan 4 ay önce yapsan çok güzel olurdu ama su an değil bence

Kızlar ara demişsiniz biraz cesaretlendim ama olsun yine de riske atmayalım. Anlık bi gelişmeyi geciktirebilirim Allah korusun o an meşgul çalabilir. Benim yüzümden bi talimat bir emir gecikebilir. Her şeyi geçtim eğer bu şekilde düşünen varsa arayarak trafik yaratabiliriz. Saatlerdir içim gidiyo ama arayamam. Aslında hemen açıp kapamak da var ama birden bire açılıp kapanan telefon da tedirginlik yaratır. Yahu delirdim mi ben acaba. Biri alo dese çok sevinicem. Yani orda yaşam belirtisi hiç yokmuş gibi geliyo şuan.

Kardeşlerime çıtımı çıkaramıyorum allah korusun hep aklıma ilersi geliyo. Diyorum ki ya birgün pişman olursam.

Allahımm kurban olurum hepsini koru kolla yarabbim.

Ders çalışıcam çalışamıyorum. Beynim almıyo.

Eşi görev yapan arkadaşım seni alıntılayamıyorum ama benden bahsetsinler bari. De ki sizi aramak isteyenler var ama arayamıyolar. Akılları hep sizdeymiş. Boğazım acıyo durup durup ağlamaktan.

Şehitlerin facebooklarını bulmuşlar. Birinin duvarının screenshotları bile var. Bi kızı seviyomuş ondan bahsetmiş. Bi de bi arkadaşına biz çıkıyoruz içimde bi sıkıntı var gelince bi kız var ondan bahsedicem sana demiş.

Okudum daha kötü oldum. Evine haber verilmeye gidildiğinde annesile babasının fotoğrafı çekilmiş. Onu gördüm haydi bidaha hüngür hüngür..

Böyle özel durumların yaşandığı zamanlarda hatları meşgul etmemek gerek, depremlerdede böyle oluyor sonra aileleri ulaşamıyor yakınlarına.
Dua etmekten başka yapılacak birşey yok şuan için

Bişey demek değil de sadece açmalarını istiyorum telefonumu kardeşim allah yardımcın olsun desem o bile yeter. Sanki telefonu açacak kimse kalmamış givi geliyo. Hani karakol baskını diyolar ya hep sanki yerle bir edilmiş gibi.

Şuan bunları yazıyo olmam amaçlarına ulaştıklarını gösteriyo sevindirmek istemiyorum düşmanı. Ama ben huzursuz oluyorum.

Bu ülkede böle güzel Yürekli insanlar varken Rabbim bizi nahçub etmez inş.
Vatan uğrunda ölen varsa VATANDIR.
Bende çok derin hisler içindeyim bir oğlum var.
Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin sana da. Biz annemizi kaybettik kardeşlerim çocuğummuş gibi geliyo. Demin gelip durduk yere yanaklarımdan öptü gitti odasına. Yavrularım benim nasıl gönderirim onları ben. Ahhh analar babalar ahhh.. Allahım sabırlar versin dayanma gücü versin...

herkesten cok sevdigim kardesim var benim. buyudu daha 20 sinde tum aile aglayarak yolladik, ailenin tek erkegi.
giderken o kadar dik ve gururluydu ki, ben agladigimda kendimden utaniyorum bazen. bizim evlatlarimizin hepsi birer aslan parcasi ve bizim de tipki onlar gibi dik durmamiz sart.bizden ve Allahtan baska kimleri var

Canım oğlum küçük daha ama ben şimdiden düşünüyorum bu olayları görünce,yıllardır bitmedi kurumadı soyları yakında bizim evlatlarımızada gelecek sıra Rabbim ümmetimuhammedin evlatlarını korusun hain pusulardan.

Benimkiler de küçük.. Ama insan düşünüyo..

Hatlari mesgul etmek de olur, bilmiyorum telefonu acan kisinin belki cok yakin bir arkadasi sehit olmustur, yarasina tuz basmak da olabilir gibi geldi bana.

güzel yüreğiniz için bu kadar duyarlı olduğunuz için kutluyorum sizi.. bu kadar şehit varken hala kendi derdinde olan insanlar var bencillik bu. ben evde oturduğum için bile suçlu hissediyorum kendimi. benim sözlüm asker sınır taburunda dua etmekten başka birşey gelmiyor elimden canımı çok yakıyor. keşke alıp getirsem askerimi o dağlardan, sarılsam ve geçse artık. Allah tüm askerlerimizi korusun.

Benimkiler de küçük.. Ama insan düşünüyo..

ne kadar doğru olur bilmiyorum bir fikir sedece sosyal paylaşım sitelerinde gruplar kurabilirsiniz hem bir farkındalık olur hem siz rahatlarsınız duygularınızı paylaşarak ve vesile olarak
tabi sadece fikir benimki saçma bulabilirsiniz

Onlar biliyor ki dualarımız onlarla. Onların da anları bacıları nasıl diğer askerler içşn dua ettiyse bizimde ettiğimizi biliyorlar. Sşz dualarınızı eksik etmeyin. Orda iletişim çok önemli. Hatları meşgul etmemekte fayda var. Rabbim sağ salim kavuştursun ailelerine tüm askerlerimizi.

Dğn geceden beri 4 yaşındaki oğlumu Hakkari'de asker olsaydı ben şimdi ne yapardım diye düşünüyorum. Haber alana kadar öldümü diye düşünmek. Sonra belki yaşıyordur diye düşünürsünüz. Haber alırsınız yaşıyor ise tehlike devam ettiği için diken üstünde olmaya devam diğer ölen arkadaşları için üzüntü. Yaşamıyor ve şehit haberini alırsanız dünya dursun istersiniz çıplığınızdan. Gözümde canlandı defalarca.

Böyle düşündüğünüz için sizi tebrik ediyorum :) yüreğinize sağlık.. iyi de olur ama meşgulde etmiş oluruz.. isterseniz siz yine de arayın dualarımız sizinle diyip kapatın yeter moral olur

Ara bence.
Son olaylardan sonra korktugunu, merak ettigini soyle.
Kapatirkende ozur dile.
Zaten sunlari soylemek saniyeleri alir.
Hem icin rahatlar hem askerimize/polisimize moral olur.

iyi ki yüreği güzel insanlar var hala.
ancak aramak telefonları meşgul eder belki aileleri de ulaşmaya çalışıyordur.
ama aklıma düşürdünüz mail filan gibi bir şeyler yapabilir miyiz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…