- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
-
Sayfa filan mı açılsabugün face.de hemşerim olan şehidin sayfasında gezerken bu sayfaya denk geldim.aynı karakoldan bir asker,bence burdan da yorum atıp moral verebiliriz. herkesin dediği gibi telefonları meşgul etmek doğru olmaz, mektupta ya ulaşır ya ulaşmaz.burdan ulaşmayı değerlendirebilirsiniz bence.. Allah'ım yardımcıları olsun inşallah
Eki Görüntüle 1627010
Çok istiyorum ama haberleşmeyi engellemek adına saniyeler bile yeter bu sebepten cesaret edemiyorum.Bence çok duyarli ve mantıklı bir fikir.iyi dilekleri iletip telefonu kapatmak 10 sn sürer. Bunu düşünüp uygulamaya geçiren yürekli insanlar ancak tebrik edilir.
Bir de ilhan daşdemir adlı kişinin hesabını bualmadım ben?Sayfa filan mı açılsa
Destek anlamında
Şahsi facebooktan sadece bir kişiye ulaşılır çünkü
https://www.facebook.com/alper.han.3701?fref=tsBir de ilhan daşdemir adlı kişinin hesabını bualmadım ben?
Kızlar bence sosyal medyanın faydası olmaz.
Aeamıyorum arkadaşımBiraz once facebookta bi sayfada okudum bazi hayinler milletin duygulariyla oynayip halka karakolun numarasini verip arayin moral olsun diyorlarmis ama amac moeal vermek degil hatlari mesgul ettirmek
Konu sahibi sizi tenzih ediyorum yanlis anlamayin sizi kastetmiyorum ... Ama bu pislikler duygulari terorize edip insanimizi yanlis yonlendiriyorlar ... Hic ne karakollari nede 155 i mesgul etmenin bi anlami yok ...
Haklısın faat. Vazgeçtim aramaktan. Ama ortalık bi durulsun vallahi de arıycam. En azından kalanların sesini duyarım.Hepimiz çok üzgünüz.
Haberleri izlerken zor tutuyorum kendimi.
Hele şu acı durumda bile siyasetçilerin birbirlerine b.k atma yarışını elden bırakmamalarına
tahammül edemiyorum.
Kendi evlatları olmayınca giden atıp tutması, vatan sağolsun demesi kolay tabi.
İyi niyete inanmaz oldum, öfkem büyük.
Allah polisimizi, askerimizi, halkımızı korusun.
Kimse ölmesin,birbirimize düşmeyelim, düşmanlarımız sevinmesin.
Yarınımız için endişeliyim gerçekten.
Aramak mantıklı değil bence de, iletişime engel olmamalıyız.
Dualarımızda unutmayalım en güzeli bu..
bence vardır muhakkak öyle sayfalar,bulup destek olunabilirSayfa filan mı açılsa
Destek anlamında
Şahsi facebooktan sadece bir kişiye ulaşılır çünkü
Aeamıyorum arkadaşımburdan bi arkadaş söyledi tuzak diye aklıma gelmemişti hiç
canım merak ettiğin birisi falan mı var karakolda.cidden çok iyi kalpli birisin Allahım gönlüne ferahlık versin inşallah.bol bol ihlas okuyup dua edebilirsin onlar içinben telefona biri çıksa küfretse de gıkımı çıkarmam. ben beni bekleyen askerin sesini duysam yeter sen merak etme. ne diyeceğimin derdine düşmeyin.
halk aradığında ne dediyse onu der yine. ben de onu diyorum işte meşgul mü ederim yanınızdayız mesajı mı veririrm.
şu psikolojideki birine de sen bi sus ayarında cevap verdiğiniz için bi daha cevap yazmayın rica ederim. belli ki aynı duygudurum karışıklığını yaşamıyoruz
Yok canım. Hiç kimsem yok doğuda. Ama sanki orda kimse kalmamış gibi hissediyorum. Biri bi alo dese içim rahatlıycak ama aramıycam kızlar haklıcanım merak ettiğin birisi falan mı var karakolda.cidden çok iyi kalpli birisin Allahım gönlüne ferahlık versin inşallah.bol bol ihlas okuyup dua edebilirsin onlar için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?