Askeriyeyi/karakolları arasak?

Tüylerim diken diken oluyo böyle durumlarda
Ama bişey yapamamak ta sinirimi bozuyo
Yine de düşünmen yeter
Gönlüne sağlık

Bence çok duyarli ve mantıklı bir fikir.iyi dilekleri iletip telefonu kapatmak 10 sn sürer. Bunu düşünüp uygulamaya geçiren yürekli insanlar ancak tebrik edilir.

Sayfa filan mı açılsa
Destek anlamında
Şahsi facebooktan sadece bir kişiye ulaşılır çünkü

Biraz once facebookta bi sayfada okudum bazi hayinler milletin duygulariyla oynayip halka karakolun numarasini verip arayin moral olsun diyorlarmis ama amac moeal vermek degil hatlari mesgul ettirmek
Konu sahibi sizi tenzih ediyorum yanlis anlamayin sizi kastetmiyorum ... Ama bu pislikler duygulari terorize edip insanimizi yanlis yonlendiriyorlar ... Hic ne karakollari nede 155 i mesgul etmenin bi anlami yok ...

Aeamıyorum arkadaşım burdan bi arkadaş söyledi tuzak diye aklıma gelmemişti hiç

Hepimiz çok üzgünüz.
Haberleri izlerken zor tutuyorum kendimi.
Hele şu acı durumda bile siyasetçilerin birbirlerine b.k atma yarışını elden bırakmamalarına
tahammül edemiyorum.
Kendi evlatları olmayınca giden atıp tutması, vatan sağolsun demesi kolay tabi.
İyi niyete inanmaz oldum, öfkem büyük.

Allah polisimizi, askerimizi, halkımızı korusun.
Kimse ölmesin,birbirimize düşmeyelim, düşmanlarımız sevinmesin.
Yarınımız için endişeliyim gerçekten.

Aramak mantıklı değil bence de, iletişime engel olmamalıyız.
Dualarımızda unutmayalım en güzeli bu..

Haklısın faat. Vazgeçtim aramaktan. Ama ortalık bi durulsun vallahi de arıycam. En azından kalanların sesini duyarım.

Şuanda şehit cenazesinden geldim.
Sözün bittiği yerdeyim.
Allah mekanlarını cennet etsin. Başka da hiçbir şey söyleyemeyeceğim.

Son düzenleme:
Evlerimizde varsa balkonlara bayrak asin inanin insana huzur veriyo bayraklari gördükçe ve daha yenilmez hissediyor insan

Keşke imkanım olsa yeri göğü al bayraklarla donatsam...

Başka biri çıkar hem aramanz doğru mu bilmiyorum çünkü aileleri ariyordur onları

facebook gruplarina yazabilirsiniz yada karakol adreslerine mektup gonderebilirsiniz. benimde esim polis dogudayiz eve gelene kadar duadan baska bisi yapmiyorum. kuranin basindan kalkmiyorum rabbim hepsini esirgesin dualarinizi eksik etmeyin fetih yasin okuyun bol bol allah doguda olan herkesi sag salim kurtarsin. telefon mesgul etmek sikinti olabilir

canım merak ettiğin birisi falan mı var karakolda.cidden çok iyi kalpli birisin Allahım gönlüne ferahlık versin inşallah.bol bol ihlas okuyup dua edebilirsin onlar için

canım merak ettiğin birisi falan mı var karakolda.cidden çok iyi kalpli birisin Allahım gönlüne ferahlık versin inşallah.bol bol ihlas okuyup dua edebilirsin onlar için
Yok canım. Hiç kimsem yok doğuda. Ama sanki orda kimse kalmamış gibi hissediyorum. Biri bi alo dese içim rahatlıycak ama aramıycam kızlar haklı
Çok teşekkür ederim güzrl sözlerin için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…