Askeriyeyi/karakolları arasak?

bence mantıklı

canım benim inşallah durumumuz düzelir herşey çok güzel olur artık bi şehit bile vermeden bi can bile yakmadan umarım herşey yoluna girer ozaman askerimizle birlikte kutlarız bunu olur mu şimdi meşgul etmeyelim ozaman git boynuna sarıl tamam mı

Biz bu kadar endişeleniyoruz ya aileleri napsın? Bırakalım da bir tek konuşma hakkı varsa bile o hakkı aileleri kullansın. Kaş yapalım derken göz çıkarmayalım arkadaşlar.

ben sabahlara kadar yavruma bakıp bakıp ağlıyorum.
ben 20 yaşında karanlıktan korkardım değil ki karşımda canavar, insanlıktan çıkmış ölüm makineleri olsa, kör karanlıkta kalsam, bi başıma bırakılsam orada...
telefonun başında yavrusunun, kocasının, kardeşinin ölüm haberini almayı bekliyor kadınlar. kadınlarımız bu haldeler.
işte 10 şehit daha var Iğdır'da...

ülke cenaze evi, yangın yeri.

ve hala sizin gibi güzel insanlar var. mektup çok güzel olur. gider mi oraya, ulaşır mı sizce?

Biri sırf "Kolay gelsin" demek için kurumu arasa devletin kurumunu bu şekilde meşgul etmemesini söylerdim. İsteğiniz çok güzel düşünceleriniz de, ama bence yapmayın gerek yok meşgul etmeyin boş yere.

Benim eşim de askere gidecek gibi kasımda ayında. Korkuyorum onca şehidimiz var .onlarca evde acı var.sizi çok iyi anlıyorum ama onlara dua etmeniz askerlerimize daha çok güç verir düşüncesindeyim.iyi niyetinizi anlıyorum <3

Hanımlar neden anlamıyosunuz. Kolay gelsin diyip lafa tutuşmıycam.

Yani önemli olan benim aramam da değil. Bana çıkıp biri şu karakolda şunum var aradım kpnuştum dese vallahi razıyım.

Psikolojik olarak karakol baskını denince orda kimse kalmamış gibi bi hisse kapıldım.

Aramıycam orası netleşti ama en azından bilenler haberdar etsin.

Ayrıca yapmayın gözünüzü seviym. Bazılarınız bırakın da anası arasın diyo. Adam sadece anasını korumuyo. Birini merak etmem için doğurmam gerekmez ki..

Merhaba , bu kadar çok aramak isteyen belli sayıda insan arasa ve bu duyguları iletse bence çok mantıklı meşgul de edilmemiş olunur aramak isteyen bi suru insanın olduğunu ama meşgul etmekten cekinildigini o yüzden sözcü gibi herkesn adina sevgi ve minnettarliklarimizi belirtmek moral olmak adına çok iyi olur , şuanda haberlerde bile çabucak yayınlayıp gecebiliyorlar konuları şehit oluyo son dakika bile koymadan dizi oynatiyolar arkadaşlar o askerler büyük yalnızlık icindeler eminimki çok meşgul etmeden bu fikir çok iyi gelecektir bence

Mektup fikri de çok iyi yığınla giden mektup onları çok motive eder meşgul de edilmez çok güzel fikir

Cok iyi dusunmussun canim benim ama aramaktansa biseyler karalasak, yuregimiz onlarlaa oldugunu istedikleri an bizde sipere kosa kosa gelecegimizi bilseler, cok iyi fikirdi ben bunu yapmak istiyorum cok tsk ediyorum sana boyle birseyi aklimiza getirdin

bence biz dualarımızla destek olalım. askerlerimizi meşgul etmeyelim.ailelerini merakta bırakmayalım hatları meşgul ederek.

Allah hepsini korusun inşallah

bugün face.de hemşerim olan şehidin sayfasında gezerken bu sayfaya denk geldim.aynı karakoldan bir asker,bence burdan da yorum atıp moral verebiliriz. herkesin dediği gibi telefonları meşgul etmek doğru olmaz, mektupta ya ulaşır ya ulaşmaz.burdan ulaşmayı değerlendirebilirsiniz bence.. Allah'ım yardımcıları olsun inşallah

Yandı ciğerim yandı. Ben yandım. Kimsem yok doğuda ama yandım.

Yandı ciğerim yandı. Ben yandım. Kimsem yok doğuda ama yandım.
hepimiz yandık,yetti artık. benim de kimsem yok ama aslında herşeyim orda. hepimizin evlatları,analarının kuzuları,bizler için ordalar. bizimse dua etmekten başka yapacağımız hiçbirşey yok malesef..

hepimiz yandık,yetti artık. benim de kimsem yok ama aslında herşeyim orda. hepimizin evlatları,analarının kuzuları,bizler için ordalar. bizimse dua etmekten başka yapacağımız hiçbirşey yok malesef..
Kurban olurum hepsi yoklukla büyğmüş çocuklar.. Yavrularım benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…