- 20 Ekim 2009
- 8.863
- 15.700
- 823
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
-
ne kadar doğru olur bilmiyorum bir fikir sedece sosyal paylaşım sitelerinde gruplar kurabilirsiniz hem bir farkındalık olur hem siz rahatlarsınız duygularınızı paylaşarak ve vesile olarak
tabi sadece fikir benimki saçma bulabilirsiniz
Bi kere daha oldu böyle. Yine hakkariydi galiba.. Halk karakolları aramıştı. Moral için.. Bi yandan teşekkür edip bi yandan aramayın Hatlar meşgul olmasın haberleşme zorlaşıyo demişlerdi.
Arasam nolur? Seslerini duymak istiyorum.
Demin konvoy geçti burdan. Bu tarihte asker gider mi bilmiyorum eğer gidiyosa asker gitti. Gitmiyosa eylem yapıyolardı.
Çok ağladım çok kötüyüm. Arasam konuşsam olur mu? Aramak isteyenler olaraj iyi mi ederiz kötü mü?
Benim beynim durdu düşünemiyorum allah aşkına aklı yerinde olan bi akıl versin.
Bi kere daha oldu böyle. Yine hakkariydi galiba.. Halk karakolları aramıştı. Moral için.. Bi yandan teşekkür edip bi yandan aramayın Hatlar meşgul olmasın haberleşme zorlaşıyo demişlerdi.
Arasam nolur? Seslerini duymak istiyorum.
Demin konvoy geçti burdan. Bu tarihte asker gider mi bilmiyorum eğer gidiyosa asker gitti. Gitmiyosa eylem yapıyolardı.
Çok ağladım çok kötüyüm. Arasam konuşsam olur mu? Aramak isteyenler olaraj iyi mi ederiz kötü mü?
Benim beynim durdu düşünemiyorum allah aşkına aklı yerinde olan bi akıl versin.
Yandı ciğerim yandı. Ben yandım. Kimsem yok doğuda ama yandım.bugün face.de hemşerim olan şehidin sayfasında gezerken bu sayfaya denk geldim.aynı karakoldan bir asker,bence burdan da yorum atıp moral verebiliriz. herkesin dediği gibi telefonları meşgul etmek doğru olmaz, mektupta ya ulaşır ya ulaşmaz.burdan ulaşmayı değerlendirebilirsiniz bence.. Allah'ım yardımcıları olsun inşallah
Eki Görüntüle 1627010
hepimiz yandık,yetti artık. benim de kimsem yok ama aslında herşeyim orda. hepimizin evlatları,analarının kuzuları,bizler için ordalar. bizimse dua etmekten başka yapacağımız hiçbirşey yok malesef..Yandı ciğerim yandı. Ben yandım. Kimsem yok doğuda ama yandım.
Kurban olurum hepsi yoklukla büyğmüş çocuklar.. Yavrularım benim..hepimiz yandık,yetti artık. benim de kimsem yok ama aslında herşeyim orda. hepimizin evlatları,analarının kuzuları,bizler için ordalar. bizimse dua etmekten başka yapacağımız hiçbirşey yok malesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?