askerlerimize içim yanıyor...

Allah rahmet eylesin içim yanıyor uyku tutmadı ekşide gördüm baslıgı isıdin yaptıgını. merak eden baksın nette olaya . kınalı kuzular üzgünüm çoooook üzgünüm .
şehitlerimize Rabbim cennetin en güzel köşküne almştr eminz söylenecek laf bulamyrm sözün bttği yer

İzlemedim çünki izlersem öfkem bin kat daha artacak ve içim kaldıramayacak. ALLAH ailelerine sabır versin ve birazcık empati yapıp o görüntüler paylaşılmasın mümkünse ya, anneleri babaları nasıl dayansın o görüntülere, biz bile bu kadar kahroluyorsak?

Dillerde söz, gözlerde yaş, yüreklerde yaşanmadık acı mı kaldı?
Gencecik, hayalleri, umutları, kiminin tek oğlu, her birinin göz nuru. Nasıl anlatılır ki bu acı, bu feryat nasıl durdurulur ki, akan onca kan, dökülen onca yaş, onca sesler nasıl susturulur ki..
Durmuyor, her gün bir aile feryat ediyor, ateş insanların içini yakıyor...
Hayatlarını adayanlarda var bu yolda, görevde gidenlerde, dağlarda donarak can verende, çarşı izninde ölen de var bu memlekette..
Ah yüreğin dili olsa da çektiği acıyı anlatsa..
Yaşayan askerlerin aileleri de bilhassa, hergün o tezkere günü gelene kadar yüreği azında...
Benim kardeşim de askerde şuanda,
Ah nasıl korkuyorum bir bilseniz..

Ben mahfoldum izlerken anası babası ne yapıcak. Herkese öfkeliyim kendime öfkeliyim. Söyleyin bana bizim askerimizin orda ne işi var?

Asker değil de ışıda katılan türk gençleri olabilir diyorlar. Her türlü facia. Allahım sen şu girdiğimiz bataklıklardan çıkar bizi...

Sefter bir buçuk yıldır fethi ise dört aydır esirmiş. Yazık... Neler çektiler acaba. Bu steril yaşamlarımızda aklımıza hayalimize sığmayacak neler yaşadılar kim bilir.

Fethi jandarma istihbaratta görevli deniyor, ışid yanlısı gönderileri onların arasına sızdığı içinmiş. Çocuğun arkasından karalama kampanyası başlamaz umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…