Ne de güzel yaftalıyosunuz iftira atıyosunuz maşallah size
Kahretsin ki, öyle..bu hale nasıl geldik.
Bu video bir oyun mu bunu bilemeyeceğim, tepki yok ddenmiş bilmem ne denmiş.
Sağlam kafada değiller ki, uyuşturucu verilmiş olabilir, afyondur bilmem nedir, boş bakışlar vesaire. Yani her ihtimal mevcut.
Alllahım, yalvarırım bu gerçek olmasın. Ben bu dünyadan nefret ediyorum.
Kardeş hayırdır ya ne tarafa çektiniz işi hükümetten banane aklamak bana mı kaldı umrumda mı sanıyosun. Ben insanların iki yüzlülüğüne yönelik yazdım o yorumu çünkü yazdığım iki şeye de tepki gösteren aynı insanlar.Asıl size maşallah şöyle bir konu altında insanlar hislerini paylaşırken kalkıp yok siyasete giriyor yok tr işide destek veriyor diye gösterecekler. Konu kapatılınca içiniz rahat mı edecek... Aman yeter ki hükümete tek laf gelmesin! Eminim şu olaydan daha çok canınızı acıtan şu hükümete laf söylenmesi olur. Yazdıklarınızdan sadece anlaşılan bu. Bu mu tek derdiniz?
Ben banlanabilirim de sorun değil.. Gerçekten insanların moralini bozmakta üstünüze yok sizin gibi düşünenlerin!
Provokasyonun yapilmasini engellemek icin internet yavaslatilmis, sosyal aglar kapatilmistir ki dogru da olur, ben mesela hic sorgulamadan atladim bir suru agladim anca bi seyler okuyunca YA ACABA geldi aklimaBelli sitelerde bu olayın yalan olduğu propagandası yapılmaya başlanmış bile. İnternet neden yavaşladı o zaman?
Gerçek olmamasını her şeyden çok istiyorum şu an ama bu ışid köpeklerinin ne kadar vahşi olduğunu bildiğimiz için ne yazık ki ikna olamıyorum...
Ekşi sözlükte okudum alıntılıyorum: Işid'in genel kalleşliği; bir kişiyi öldürmeden önce onlarca kez provasını yapmasıdır.makaleler tonlarca mevcut.her gün esiri alır,birbirinden farklı öldürme yöntemlerine götürür,öldürmez sadece video çeker.en sonunda ise esir "bu da bir video olcak,provadır." derken öldürür.tüm katliam videolarındaki son anda bulunan "şaşkınlık" bunun ifadesidir.
Askerlerin tepkisizliği bu sebepten deniyor
Provokasyonun yapilmasini engellemek icin internet yavaslatilmis, sosyal aglar kapatilmistir ki dogru da olur, ben mesela hic sorgulamadan atladim bir suru agladim anca bi seyler okuyunca YA ACABA geldi aklima
Keriz olmayi, salak yerine konmayi, trollenmeyi cok istiyorum insallah yarin yetkililerden yuregimizi ferahlaticak bi aciklama gelir dilegim bu
Aklımıza gelmeyen, kimsenin bilmediği duymadığı tonlarca şey oluyordur. Sadece biz bilemiyoruz öyle değil mi? Bir çok şey oluyor, bilmiyoruz. Ya da farklı yansıtılıyor. A sebebinden veyahut B sebebinden, her neyse..
Bu alıntı da bir ihtimal olabilir, binbirtürlü şeyler olabılır zihin algımızın dışında.
" yok ya okadar da değil " dediğimiz şeyler dahi olabilir zira biz vicdan sahibi insanlar, vicdansız varlıkların yaptığı tekbir şeyi algılayamayız.
A sebep veya B sebep, ne sebeple olursa olsun, ölmesin yavrular, ölmesin anneler-babalar. Çocuklar ölmesin
Kardeş hayırdır ya ne tarafa çektiniz işi hükümetten banane aklamak bana mı kaldı umrumda mı sanıyosun. Ben insanların iki yüzlülüğüne yönelik yazdım o yorumu çünkü yazdığım iki şeye de tepki gösteren aynı insanlar.
Acıları yarıştırmaya devam! burada terör propagandası yapılıyo "ispiklememin" sebebi de budur. Amacım spekülasyon olmadığı gibi acımı sizinkiyle yarıştırmayacağıma da emin olabilirsin!
Ne yazık ki böyle durumlarda müthiş bir haber kirliliği oluyor. Yalan olmasını ben de çok istiyorum, umarım yarın sabah uyandığımızda bunun iğrenç bir yalan olduğunu o çocukların yaşadığını öğreniriz.
Böyle şeyler olduğunda hissettiğim en yoğun duygulardan biri "utanç"
Bizim bu steril hayatımızda haber olarak önümüze geldiğinde bile "yok ya bu kadarı gerçek değildir" dediğimiz şeyleri insanlar yaşıyor... Görmüyoruz bilmiyoruz yardımcı olamıyoruz. Ve bir akne için, sevgiliden ayrıldığımız için ya da eltiyle tartıştığımız için kendimizi hakikaten dertli sanıyoruz. Utanıyorum.
Kardeş hayırdır ya ne tarafa çektiniz işi hükümetten banane aklamak bana mı kaldı umrumda mı sanıyosun. Ben insanların iki yüzlülüğüne yönelik yazdım o yorumu çünkü yazdığım iki şeye de tepki gösteren aynı insanlar.
Acıları yarıştırmaya devam! burada terör propagandası yapılıyo "ispiklememin" sebebi de budur. Amacım spekülasyon olmadığı gibi acımı sizinkiyle yarıştırmayacağıma da emin olabilirsin!
İnsanoğlunun doğası budur, buna aykırı yaşanamaz ki malesef
Gündelik dertler illa ki olacaktır, olmasa ne güzel. Demek istediğim; bu dertler olsa hile şımarıklık etmemeli. Ama tabi ki canımızı sıkan gündelik dert olabilir, şükretmeyi bilmeli en önemlisi.
Elimizden ne geleceğini inan bilmiyorum. Her şey için çok geç gibi geliyor bana. En başında napılabilirdi, bunu da bilmiyorum.
Bu dünyaya bir çocuk getirmek istemiyorum esprisi vardır ya, gerçeğe dönüşüyor. Allah dünyanın yardımcısı olsun diyorum sadece. Zira, kelimelere dökülemeyecek hislerdeyim.
Feryat etmek, haykırmak, isyan etmek, ağlamak, hiçbiri halime uymuyor. Gerçek hissettiğimi yansıtamıyor şuan.
Evet unutuyoruz günlük hayata kaptırıyoruz kendimizi. Her olayın acısı ilk günkü gibi taze kalsa yaşam katlanılmaz olurdu sanırım. Normalleşiyor ister istemez...
Ama ben patlayan bombaların, yanan insanların, kıyıya vuran bebek cesetlerinin normalleştiği bir zaman diliminde yaşıyor olmaktan, böyle bir dünyadan gerçekten nefret ediyorum artık.
Gerçekten koruyabilecek miyiz bebeklerimizi? Nasıl çocuk getirelim ki dünyaya? Güzel günler görmeye dair umut kalmadı içimde, sanmıyorum inanmıyorum.
Gece gece içinizi kararttım daha da beter, özür dilerim...
Bir tanesi 1,5 yıl önce kilisten kaçırılan ığdırlı bir çocuk diğeri de 4 ay önce tutsak edilen konyalı bir çocuk.İki tane küçücük anne kuzusu gitti ne yazık ki sadece sayı olarak kalacaklar.Ben izlemedim izleyemem de zaten benim sinir yapım kaldırmaz , sadece okudum .
Tv de çıkan her haberde kesintisiz duygu patlaması yaşıyorum zaten tutamıyorum kendimi akşam yemeklerinden nefret eder oldum .
1 tane askerimizin3 ayı aşkındır ışidin elindeki bir hapishanede olduğunu biliyorum ama lütfen onlar olmasın lütfen .
Bilmiyorum başkasına da oluyor mu ama benim çok kanıma dokunuyor .
Babanın hangi oğlum şehit oldu sorusu , sonra o annenin oğlunun cenazesinde yazlık ayakkabı giyişi filan ...
Elimden bir şey gelmiyor sadece kendi kendime içimde patlıyorum ya daha kötü oluyorum o zaman .
Şuan burayı ağlama duvarı olarak kullandım . Hakkınızı helal edin ...
Bir tanesi 1,5 yıl önce kilisten kaçırılan ığdırlı bir çocuk diğeri de 4 ay önce tutsak edilen konyalı bir çocuk.İki tane küçücük anne kuzusu gitti ne yazık ki sadece sayı olarak kalacaklar.
Goruntulerin fake olduguna dair bilgiler dolasiyor.
Işide katılan beyni yanmış Türk kökenli kişiler olduğu iddası var
Sanırım artık hastalıklı bir yapıya doğru ilerliyorum . Asker olmama ihtimali bile içimde yanan ateşe su gibi değiyor .
Ne günlere kaldık ya .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?