Askerlerimize kavuştuk...yarenliğe devam!!!

Yok canım açık bi şekilde hayatta resim çektirmem. Sonuçta tamam kuaförden falan çıkarken kafamda bi şal üstümde bi pardüse olacak. Ama nişanlım kesinlikle bu stüdyo çekimine iyi bakmaz kına da çektiler çektiler çekmediler kalır
Kuaför var aslında bildiğim iyi fiyatta da indirim yapar, ama bilemiyorum canım çok kararsız kaldım.
Ya boyatcam, ya boyatmıcam.

Hosbulduk nilum, nasilsin sen de durumlar ne alemde

iyiyim esram sağ olasın kpss ye gircem canım ders çalışıyorum, dershaneye gidip geliyorum başka da yaptığım bir şey yok önümüzdeki üç ay boyunca da böyle devam etcek sıkıcı, yorucu ama idare ediyorum işte... mehmetle de iki ayda bi görüşüyoruz bi sorunumuz yok çok şükür siz neler yaptınız bu sürede gelinliğin, evin, düğün mekanın, eşyaların ayarlandı mı?

canım ben rengi de beğenmedim, modeli de :26: eğer hiç boyatmadıysan şimdiye kadar yani saçında akmış boya falan yoksa bence hiç gerek yok boyatmana, insan değişiklik istiyor ama deryoşun da dediği gibi düğün öncesi riskli oluyor. hiç kullanmadığın bi renk, daha önce boyatmadığın bi kuaför falan filan...

canım açıklandı sınav sonuçları 320 almışım, ilahiyat ya da din kültürü öğrt. istiyordum. 9 Eylül ilahiyat olabilir okul puanım da eklenince ama ikinci öğretim... tercih zamanı gelsin de bi karar vercem artık çalışırken çok zor sınava hazırlanmak ben 2 yıl öyle yaptım bi işe yaramadı ama sen zeki hatunsun alimallah canım valla elimden geldiğince boşlamamaya çalışıyorum ama bu ara taşınma durumlarından dolayı sürekli yeni eve gidiyoruz temizlikti mobilyaydı geçiyor günler. bir de misafir geldi mi kopuyorum çok fazla yanlarında durmuyorum ama giren çıkan ses gürültü... :26: sen ne gezisindeydin kuzum?

Ya hu çok kararsız kaldım, boyatmıyom yav sonra boyatırım Modeli salla gitsin nilüm saçlarımı kestirmeyecektim ki
Daha önce kullandığım bi kuaför kuzum, zaten düğün için ayrı kına için ayrı kuaför ayarladım. Saçımda boya vardı çikolata kahve rengi.. Aktı sadece ucunda kaldı o da hoş duruyor yani belli bile değil

Anladım canım hersey yolunda yani, inşallah emeklerin boşa gitmez, ben de bu yıl evdeyim canım okul bitti ise de girmedim ceyizle dugunle geçiyo vakit, mobilyalar hepsi alindi ev tutuldu canim haftaya da gelinlik bakcaz bakalim hazirliklar güzel gidiyor :)

esinim uzun zamandır giremedim, cevap da veremedim ama kimsecikler de uğramamış benim gibi :26: bildiğin bi kuaförse, yapacağı işe güveniyorsan bi sakıncası olmaz aslında. tabii rengi seçmek de önemli... boyanın akmış halini severim, ilk zamanlardaki gibi çok yapay durmuyor ya. gerçi seninki uçlarında kalmış sadece. saçlarının uzunluğu ne kadar canım, boyatırsan kesilir mutlaka... boyatmıyom demişsin ama son kararını merak ettim şimdi

sağ ol esram inşallah o işler yeterince vaktini alıyordur zaten, istediklerini de rahatça alabiliyorsan çalışmadan da olur yavruşum. hayırlı olsun evin, mobilyaların. gelinlik işi de bitince baya rahatlarsın. darısı başımıza inşallah

He ya kimse girmiyor yavrum bomboş buralar :26:
Boyatmayacağım nilüm vazgeçtim, kesim olacak sadece o da kırıkları aldırcam

kalbinin kırıklarını da aldır yavruşum niye böyle durgunlaştı ki burası, hiloşumuz bile uğramamış. inşallah iyidir herkes

Keşke öyle bi şansım olsa komple kalbi aldırırdım vallahi
Herkes askerlerini aldı, bi daha uğramaz oldu :26: Sonuçta bu topiği konuşmak için açtık ama tırt çıktı :26:

Keşke öyle bi şansım olsa komple kalbi aldırırdım vallahi
Herkes askerlerini aldı, bi daha uğramaz oldu :26: Sonuçta bu topiği konuşmak için açtık ama tırt çıktı :26:

di mi yaa ne iyi olurdu, biz de kalpsiz olurduk arada oluyor böyle durgunluklar sohbet topiklerinde. yine şenlenir inşallah topiciğimiz

di mi yaa ne iyi olurdu, biz de kalpsiz olurduk arada oluyor böyle durgunluklar sohbet topiklerinde. yine şenlenir inşallah topiciğimiz

Ahahaha aynen nilüşş aynen yaa ne güzel olurdu
Zor biraz bebeğim kk asker bekleyenleri puf oldu :26:

Boş bırakmayın burayı çook ayıp

1 gün sonra bende burdayııım

Hooo havamıda atarım diyon hani Maşallah maşallahh
Atarsa şafak doğan güneş o zamann

ayy boşuna mı açıldı bu topik, herkes bu topiğe gelecek

vay beee

serabııımmm ciddi misin seeen, bitti mi ayy canım bu arada sevdiceğinin babası kazandı mı belediye başkanlığını???

vay beee

serabııımmm ciddi misin seeen, bitti mi ayy canım bu arada sevdiceğinin babası kazandı mı belediye başkanlığını???

Nilü ya sen çok tatlısın
Bitti kuzucuum bitti çok şükür yarın akşam yanımda inşAlaaaaahhAy babasını da unutmamış seni yeriiim evet bebeğim o da kazandı çok şükür emeklerimiizn karşılığını aldık

Hooo havamıda atarım diyon hani Maşallah maşallahh
Atarsa şafak doğan güneş o zamann

İzin ver de atayım artk beee bitti işte ooh ooh sıra bana geldi

Hepimize maşallah kuzucuum

vay beee

Ama kimse gelmiyor, yazmıyor, muhabbet edemiyoruz. :26: Tırt çıktık bee

Nilüm annem izletti bana bunu Allahımm içim bi ürperdi ne adamlar var be

İzin ver de atayım artk beee bitti işte ooh ooh sıra bana geldi

Hepimize maşallah kuzucuum

İzin senindir kuzum helal
Asker kaçta geliyor, kavuşma anını yaz hee

Heyyooo kızzz bitti mi çok şükürrr

hayırlı olsun serapcım

kızlar ben hep gırıyorum ama bırı yazmayınca yazasım gelmiyor gunlerdır uğrayan yoktu cunku

aslında topiğin kurucusu hiloş bıle yok ortalarda

Biri Hilal mi dedii
Vall ahiç bildirim gelmiyor ki başlıktan, ben de arada bakınıyorum valla ama daha sık gelelm bence deee

Hepinizi de çok özledimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…