Askerlerimize kavuştuk...yarenliğe devam!!!

Deryaa napıyosun nasılsınn??

Nilü çalışıyo musun kızz sınava bakim

Zeynoo nasıl gidiyor düğün hazırlıklarıı

Seroşş hoşgeldin aramızaaa

Fatoşş evlendn kaçtın kızz

Begüşşş Selenn hiç yoksunuz ortalardaaa????

Bana gelince duygusal iniş çıkışlarla geçiyor ömrüm, henüz bir düzen tutturamamaın verdiği gerginlikler... ama çok şükür iyiyim genel olarak iş güç dersane havaalanı aile arkadaşlar nişanlı derken geçip gidiyor ömür bee

Son düzenleme:
Hepinize teşekkür ediyorum zor zamanlarımda mutlu anlarımda yanımda olduğunuz için
Esintooş yarın akşam saat 9 gbi burda olur heralde bebeğim kavuşma anını ancak pazar gidince yazabilirim caniko

Heyyooo kızzz bitti mi çok şükürrr

Biri Hilal mi dedii
Vall ahiç bildirim gelmiyor ki başlıktan, ben de arada bakınıyorum valla ama daha sık gelelm bence deee

Hepinizi de çok özledimm

Dedim tabiki hayıysız hiloş dedim hemde ayyyy şaka şaka hiloşum kız bende özledim hepınızı heee buradaki tum arkadaşlarımı

Deryaa napıyosun nasılsınn??

napıyım hiloş iş, ev, temizlik, yemek, koca, düğün dernek falan gecıyor ömür cok şükür elhamdülillah iyiyim sende bı üzüntüler gecırmışsın sanırım canım hayrola

Hepinize teşekkür ediyorum zor zamanlarımda mutlu anlarımda yanımda olduğunuz için
Esintooş yarın akşam saat 9 gbi burda olur heralde bebeğim kavuşma anını ancak pazar gidince yazabilirim caniko

Ayyyy ne kadar heyecanlı yaaa geçen senenin Temmuzunu getirdin aklıma kalbim duracaktı Zaferimi havaalanında beklerkenn
İnşallah çok güzel geçer canmm

De tabi hakettm
Öyle canm geçip gidiyor günler yaa...
Canm Zaferle gerildik ya, artık sorumluluk artınca kavgaların boyutu değişti haksız da değil de işte bakalım bi hale yola girecez elbeett..

seroşun şafak yazısı hiloşumun da nişanlılık yazısı yakıyor ortalığı maşallah

He ya ben de beğendm bugün hoş olmuş

seroşun şafak yazısı hiloşumun da nişanlılık yazısı yakıyor ortalığı maşallah

Evet evet süperler maşallaaaah

Ayyyy ne kadar heyecanlı yaaa geçen senenin Temmuzunu getirdin aklıma kalbim duracaktı Zaferimi havaalanında beklerkenn
İnşallah çok güzel geçer canmm

Sorma bende yarın akşamı nasıl edicem diye düşünüyorum yaaa kalbim durcak gibi hissediyrum arada

Sorma bende yarın akşamı nasıl edicem diye düşünüyorum yaaa kalbim durcak gibi hissediyrum arada

Canım yaa çok normalll gece depük yapalım sana o zman kızzz akşamları eskisi kadar giremiyorum ders çalışmak istiyorum diye ama bi depük atarm en azından gelippp

aynen bende gırıp çıkıyorum hep bakıyorum ama kımse yazmadığından canım bende yazmıyorum

Düğüne kadar burdayım, sonra bende kaybolcam deryacım

Tatlım düğün hazırlıklarına tam gaz devam. Dün resim çekindim, bugün kan verdim yarın gidip alcam tahlilleri. Nikah için evrakları topluyoruz yani anlayacağın Eviminde boyası yapılıyordu en son.. Mayısta da kına ve bohça alışverişine çıkacağız. Pek birşey kalmadı ya şükür sonra 65 diyorum

Tatlım bi sıkıntı yoktur inşallah ? :44:
Nişanlılık nasıl gidiyor, maşallah 5. Ay'ıda doldurdunuz

Seroşşş ay yerim seniii Şuan eminim kalbin yerinden fırlayacak gibidir Bu gece uykusuz kalcan heyecandan
Kışlasından ayrıldığı an ki mutluluğu da bambaşka olur enişte beyin Büyükk merakla bekliyorum
Rabbim bi daha ayırmasın

yok kız demedim demedim geri aldım takıldım ahhhh canım yaa azcık özenli olun kavgalar cok yıpratıyor işişkiyi ve gelecekteki günlerinizi

ohhhh bıttı sonunda askerlik yaptınızmı yapmadınızmı bılmeyeceksınız bıle canım bana bunu dedıklerınde cektıgım günlere haksızlık olarak düşünüyordum boşamı cektım onları dıyordum ama güzel günler görünce ve yanında olunca ınsan pek hatırlamıyormuş gercektende

düğünden sonra neredesin kız nıye kayboluyon kaybolma

düğünden sonra neredesin kız nıye kayboluyon kaybolma

Mecbur kayboluyorum bebeğimm
İnternete karşı benimkisi, bu yüzden anlaşma yaptık hatta. Evliliğin ilk 1 buçuk yılı netsiz geçecek, sonra ama bi tablet alacak
O yüzden babamlara geldikçe girerim

Canm ne tatlı telaşlar maşallahh Allah kolaylık versn hayırla olsn her işiniz inş.
Yok canm öyle büyük bi sıkıntı yok, minimum düzeyde kavga ediyoruz ama işte ayrılık gerginlik iş güç stres binince biraz değişik kavga eder olduk neyse ki geçti daha dikkatli oluyorz gitgide, napalım başka türlü olmuyor..
Evet valla şaka gibi 5 ay olmuş tam Allah uzun ömür versin ilişkimize ama nişanlılığımıza değil onu terfi ettirelim inş en uygun zamanda

Anlaştık o zman
Canım daha özenli oluyorz gitgide ama artk gerildik bi istediğimiz gibi gitmedi bazı şeyler onadan oluyo sanırm, Eylül gibi evleniriz diye planlıyoduk olmucak bu gidişle gerildik bizde biraz..hele ki Zafer iş güç konusunda artık kafayı yicek istediği gibi değil bi şeyler destek olmaya çalışıyorum ama benm de bi yere kadar yetiyo sabrım sonuçta ben de bunalıyorum dönem dönem.. öyle böyle geçiyor işte canımm

Amin inşallah kuzum, darısı kk hatunlarının başına
Tabi yavrum hele nişanlılık rahat bi süreç oluyor yani öyle adlandırıyor, ona rağmen arada ki mesafe ne kadar can sıkar biliyorum :26:
Yani kuzum birbirinizi kırmayı yıpranmak daha zor. Hem daha başındasınız bi durun ya hemencecik başlamayın
Ayşşş inşallah kuzum, seninde düğün şafağını görek artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…