- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
- Konu Sahibi kelebek.hill
-
Heyyooo kızzz bitti mi çok şükürrr
Biri Hilal mi dedii
Vall ahiç bildirim gelmiyor ki başlıktan, ben de arada bakınıyorum valla ama daha sık gelelm bence deee
Hepinizi de çok özledimm
Deryaa napıyosun nasılsınn??
Hepinize teşekkür ediyorum zor zamanlarımda mutlu anlarımda yanımda olduğunuz için
Esintooş yarın akşam saat 9 gbi burda olur heralde bebeğim kavuşma anını ancak pazar gidince yazabilirim caniko
Dedim tabiki hayıysız hiloş dedim hemdeayyyy şaka şaka hiloşum kız bende özledim hepınızı heee buradaki tum arkadaşlarımı
napıyım hiloş iş, ev, temizlik, yemek, koca, düğün dernek falan gecıyor ömür cok şükür elhamdülillah iyiyim sende bı üzüntüler gecırmışsın sanırım canım hayrola
seroşun şafak yazısı hiloşumun da nişanlılık yazısı yakıyor ortalığı maşallah
seroşun şafak yazısı hiloşumun da nişanlılık yazısı yakıyor ortalığı maşallah
Ayyyy ne kadar heyecanlı yaaa geçen senenin Temmuzunu getirdin aklıma kalbim duracaktı Zaferimi havaalanında beklerkenn
İnşallah çok güzel geçer canmm
Evet evet süperler maşallaaaah
Sorma bende yarın akşamı nasıl edicem diye düşünüyorum yaaa kalbim durcak gibi hissediyrum arada
Canım yaa çok normalll gece depük yapalım sana o zman kızzzakşamları eskisi kadar giremiyorum ders çalışmak istiyorum diye ama bi depük atarm en azından gelippp
Çalış tabiki kuzum benim de yarın sınavım vaar
aynen bende gırıp çıkıyorum hep bakıyorum ama kımse yazmadığından canım bende yazmıyorum
Zeynoo nasıl gidiyor düğün hazırlıklarıı
Bana gelince duygusal iniş çıkışlarla geçiyor ömrüm, henüz bir düzen tutturamamaın verdiği gerginlikler... ama çok şükür iyiyim genel olarakiş güç dersane havaalanı aile arkadaşlar nişanlı derken geçip gidiyor ömür bee [/B]
Hepinize teşekkür ediyorum zor zamanlarımda mutlu anlarımda yanımda olduğunuz için
Esintooş yarın akşam saat 9 gbi burda olur heralde bebeğim kavuşma anını ancak pazar gidince yazabilirim caniko
De tabi hakettm
Öyle canm geçip gidiyor günler yaa...
Canm Zaferle gerildik ya, artık sorumluluk artınca kavgaların boyutu değiştihaksız da değil de işte bakalım bi hale yola girecez elbeett..
He ya ben de beğendm bugün hoş olmuş
Evet evet süperler maşallaaaah
Sorma bende yarın akşamı nasıl edicem diye düşünüyorum yaaa kalbim durcak gibi hissediyrum arada
Düğüne kadar burdayım, sonra bende kaybolcam deryacım
Tatlım düğün hazırlıklarına tam gaz devam. Dün resim çekindim, bugün kan verdim yarın gidip alcam tahlilleri. Nikah için evrakları topluyoruz yani anlayacağınEviminde boyası yapılıyordu en son.. Mayısta da kına ve bohça alışverişine çıkacağız. Pek birşey kalmadı ya şükür sonra 65 diyorum
Tatlım bi sıkıntı yoktur inşallah ? :44:
Nişanlılık nasıl gidiyor, maşallah 5. Ay'ıda doldurdunuz
Seroşşş ay yerim seniiiŞuan eminim kalbin yerinden fırlayacak gibidir Bu gece uykusuz kalcan heyecandan
Kışlasından ayrıldığı an ki mutluluğu da bambaşka olur enişte beyinBüyükk merakla bekliyorum
Rabbim bi daha ayırmasın
düğünden sonra neredesin kız nıye kayboluyon kaybolma
Mecbur kayboluyorum bebeğimm
İnternete karşı benimkisi, bu yüzden anlaşma yaptık hatta. Evliliğin ilk 1 buçuk yılı netsiz geçecek, sonra ama bi tablet alacak
O yüzden babamlara geldikçe girerim
hımm anladım canım peki çalışacakmısın evlenince
Hayır tatlım, istemiyorum. Önce dışarıdan okulu bitireceğim. Sonrası Allah kerim
Tatlım düğün hazırlıklarına tam gaz devam. Dün resim çekindim, bugün kan verdim yarın gidip alcam tahlilleri. Nikah için evrakları topluyoruz yani anlayacağınEviminde boyası yapılıyordu en son.. Mayısta da kına ve bohça alışverişine çıkacağız. Pek birşey kalmadı ya şükür sonra 65 diyorum
Tatlım bi sıkıntı yoktur inşallah ? :44:
Nişanlılık nasıl gidiyor, maşallah 5. Ay'ıda doldurdunuz
yok kız demedim demedim geri aldımtakıldım ahhhh canım yaa azcık özenli olun kavgalar cok yıpratıyor işişkiyi ve gelecekteki günlerinizi
ohhhh bıttı sonunda askerlik yaptınızmı yapmadınızmı bılmeyeceksınız bıle canım bana bunu dedıklerınde cektıgım günlere haksızlık olarak düşünüyordum boşamı cektım onları dıyordum ama güzel günler görünce ve yanında olunca ınsan pek hatırlamıyormuş gercektende
Canm ne tatlı telaşlar maşallahhAllah kolaylık versn hayırla olsn her işiniz inş.
Yok canm öyle büyük bi sıkıntı yok, minimum düzeyde kavga ediyoruz ama işte ayrılık gerginlik iş güç stres binince biraz değişik kavga eder olduk neyse ki geçti daha dikkatli oluyorz gitgide, napalım başka türlü olmuyor..
Evet valla şaka gibi 5 ay olmuş tamAllah uzun ömür versin ilişkimize ama nişanlılığımıza değil onu terfi ettirelim inş en uygun zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?