- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
- Konu Sahibi kelebek.hill
-
Amin inşallah kuzum, darısı kk hatunlarının başına
Tabi yavrum hele nişanlılık rahat bi süreç oluyor yani öyle adlandırıyor, ona rağmen arada ki mesafe ne kadar can sıkar biliyorum :26:
Yani kuzum birbirinizi kırmayı yıpranmak daha zor. Hem daha başındasınız bi durun ya hemencecik başlamayın
Ayşşş inşallah kuzum, seninde düğün şafağını görek artık
Amin canm hayırlısıyla
Kız ne başı sonu yaa sürekli arada 1000 km yol valla bunaldım artk
Bi de illa ki insan alıştığı hayatı feda etmek istemiyor biz ikimiz de Zaferle aşırı rahat büyümüşüz, şu an benm kazandığıma ettiğime karışan yok her harcamam anca kendime..hediye ne alırsam aileme o yani.. e ilerde bu hayatı sana veremicem korkusu var Zaferde halbuki ben ona hep diyorum ki bak bu şu an böyl egerektiğinde gerekeni yapamam sanıyosun ama yanlış düşünüyosun dedm, birlikte olduktan sonra aşarız diyorum en fazla bi sene iki sene düzen kurana kadar zorlanırz diyorum anlamıyor.. illa kral gibi yaşayacaz yoksa evlenmicez biz
Hayırlısı canm görürsünz inş
Deryaa napıyosun nasılsınn??
Nilü çalışıyo musun kızz sınava bakim
Zeynoo nasıl gidiyor düğün hazırlıklarıı
Seroşş hoşgeldin aramızaaa
Fatoşş evlendn kaçtın kızz
Begüşşş Selenn hiç yoksunuz ortalardaaa????
Bana gelince duygusal iniş çıkışlarla geçiyor ömrüm, henüz bir düzen tutturamamaın verdiği gerginlikler... ama çok şükür iyiyim genel olarakiş güç dersane havaalanı aile arkadaşlar nişanlı derken geçip gidiyor ömür bee
Canım merhaba ,valla benim hayatımda pek iyi giden bir şey yok ...çok büyük üzüntü yaşadım bir yakınımızı kaybettik hala da kendimize gelemedik her gün gidip geldim vss hiç bir şey yapmadım,,onun dışında erkek arkadaşımla her şey çok sıkıntı olmıcaksa olmıcak modundayım Allah ayrılığıda nasip ederse üzülürüm ama geçer diyorum çünkü sıkıldım bunaldım artık evlenemiyoruz falan diye de değil anlaşamıyoruz bazı şeylerde bilmiyorum ne olcak ne bitcek...kısacası canım sıkkın mutlu değilim ama Allaha şükür nefes alıyoruz
Deryaa napıyosun nasılsınn??
Seroşş hoşgeldin aramızaaa
Bana gelince duygusal iniş çıkışlarla geçiyor ömrüm, henüz bir düzen tutturamamaın verdiği gerginlikler... ama çok şükür iyiyim genel olarakiş güç dersane havaalanı aile arkadaşlar nişanlı derken geçip gidiyor ömür bee
Kuzum ben onu nişanlılık için dediydim
Kendini çok geriyor Zafer desene canım, yani bu kadar stres yapacak birşey yok. Mesela tamam ben çalışmıyorum, ama baba parası yiyorum ve hayli rahat büyüdüm. Yediğim önümde yemediğim arkamda misali.. Ama bunları düşünmüyorum bile, o da düşünmüyor. Sonuçta iki gönül bi olunca samanlık seyran olurmuşSen ikna edersin canım, daha düğün tarihi kesinleşmeden adam düğün stresine sokmuş kendisini tut çek içinden
Canım merhaba ,valla benim hayatımda pek iyi giden bir şey yok ...çok büyük üzüntü yaşadım bir yakınımızı kaybettik hala da kendimize gelemedik her gün gidip geldim vss hiç bir şey yapmadım,,onun dışında erkek arkadaşımla her şey çok sıkıntı olmıcaksa olmıcak modundayım Allah ayrılığıda nasip ederse üzülürüm ama geçer diyorum çünkü sıkıldım bunaldım artık evlenemiyoruz falan diye de değil anlaşamıyoruz bazı şeylerde bilmiyorum ne olcak ne bitcek...kısacası canım sıkkın mutlu değilim ama Allaha şükür nefes alıyoruz
Buralardayım hiloş 93 yarenleri topiğine yazıyorum genelde napim yârimle hasret gideriyoruz malum haziranda ayrılık giriyor tekrar aramıza.
Sen nasılsın nişanlılık nasıl gidiyor
Anlaştık o zman
Canım daha özenli oluyorz gitgide ama artk gerildik bi istediğimiz gibi gitmedi bazı şeyler onadan oluyo sanırm, Eylül gibi evleniriz diye planlıyoduk olmucak bu gidişle gerildik bizde biraz..hele ki Zafer iş güç konusunda artık kafayı yicek istediği gibi değil bi şeyler destek olmaya çalışıyorum ama benm de bi yere kadar yetiyo sabrım sonuçta ben de bunalıyorum dönem dönem.. öyle böyle geçiyor işte canımm[/B]
Sorma canm ya Zafer fazla stres yapti nedense babalarimiz da arkamizda destek ama bazi seyleri kendim halledecem diye cok gerildi inan ki ugrasiyorm ama napsam azalmiyor gerginligi en son ben de patliyorm falan oyle :)) aslnda genel olarak iyi canm nisanlilik cok guzel boyle gizli sakli olmadan rahatca gorusmek falan cok sukur ins duzen de kurarasak super olur.. Canm tarih belirleyememe sebebi zaten isler oldugu icn ve ayri sehirlerde oldugumz icn bu kadr takiyo ya zaten :/
Takmasın bu kadar bebeğim. Her erkeğe illaki destek olacak babacıklar
Herşey yoluna girer, Zaferin stresi biter de bi tarih alırsınız sonunda bacım
Canım nerelerdesin ya sen? Çalışıyorum tabii ki canım bi ara boşlamıştım ama çabuk toparladım çok şükür. Benim tek yaptığım şey ders çalışmak zaten. Sosyal hayattır gezme tozmadır hiçbir şey yok. Mehmetle bile doğru düzgün konuşamıyoruzDeryaa napıyosun nasılsınn??
Seroşş hoşgeldin aramızaaa :)
Bir
yavrum benim unutur muyum
Nilü ya sen çok tatlısınBitti kuzucuum bitti çok şükür yarın akşam yanımda inşAlaaaaahh Ay babasını da unutmamış seni yeriiim evet bebeğim o da kazandı çok şükür emeklerimiizn karşılığını aldık
Esinim evlenince bir daha gelmicen mi millete Tırt diyon bi deAma kimse gelmiyor, yazmıyor, muhabbet edemiyoruz. :26: Tırt çıktık bee
Nilüm annem izletti bana bunu Allahımm içim bi ürperdi ne adamlar var be
İzin senindir kuzum helal
Asker kaçta geliyor, kavuşma anını yaz hee
Canım nerelerdesin ya sen? Çalışıyorum tabii ki canım bi ara boşlamıştım ama çabuk toparladım çok şükür. Benim tek yaptığım şey ders çalışmak zaten. Sosyal hayattır gezme tozmadır hiçbir şey yok. Mehmetle bile doğru düzgün konuşamıyoruz
yavrum benim unutur muyum hiçhadi gözünüz aydın. Sevdiğine kavuştun sabrının mükafatını aldın. Rabbim bir daha ayrılık vermesin.
Esinim evlenince bir daha gelmicen mi millete Tırt diyon bi desaçını başını yolarım senin biZİ UNUTURSAN
bence de arayı bu kadar açmayalım ya sonra esin kızıyor bize
Kız buralardayım esasen de sizler de yoktunuz kii :26: neyse bir daha bu kadar uzatmayalımm..
İyi etmişsin canım çalışacaz mecbur napalım ben de tek tük başladım bakalım Haziran'da ya işten ayrılcam ya da ücretsiz izin verirlerse arada gelim falan der en azından sigortam devam eder diye düşünüyorum bakalım hayırlısıı
Kız o kadar da abartma konuşun da neşenizi bulun arada
Esinim evlenince bir daha gelmicen mi millete Tırt diyon bi desaçını başını yolarım senin BİZİ unutursan
Kızlar çoğunuz evlilik hazırlığındasınız sanırım.
ben 2.5 senedir evliyim ama biliyosunuz eşim askerde ağustosta dönücek.
daha öncesinde de tayin yüzünden ayrı yerlerdeydik.
evlenirken düğün de yapmadık. (ailede büyük sağlık problemleri vardı)
gelinlik damatlık giymedik, fotoğraf çektirmedik, balayına gitmedik..
şimdi ağustosta eşim gelince biz bunları yapmak istiyoruz.
yani gelinlik falan alınıcak, dış mekan foto çekimi vs.
ve de en önemlisi 3-4 günlük bi balayı
ama beni yönlendirecek kimsem yok.
ne anne ne kayınvalide, ne teyze/hala, ne kızkardeş ne de kız arkadaş..
bulunduğum şehirde de tek başımayım.
tek başına nasıl gelinlik beğenilir, ya da foto çekimi olacağı gün tek başına nasıl hazırlanılır falan hiç bi fikrim yok.
daha bunun ayakkabısı bilmemnesi öf çok fazla detay var.
siz işin içindesiniz, gelinlik modelleri, fiyatları, ne nerden alınır, balayı için araştırdığınız oteller var mı vs. bu konularda sizlere danışmak istiyorum.
Ben 24 yıllık hayatımda 1 kere bile gelinlik hayali kurmadım, o yüzden bana bu işler şu an çok zor geliyor. Daha doğrusu anlayamıyorum. A kesim diyolar, prenses, straplez, uzun duvak, kuyruklu, fransız danteli falan bunlar bana o kadar yabancı terimler ki.
kısacası bana
gelinlik - damatlık modelleri hakkında fikirler, püf noktalar,
(mesela gelinlik diktirmek mi almak mı kiralamak mı?)
balayı hakkında öneriler
fotoğraf çekimi stüdyo mu dış mekan mı olmalı gibi tavsiyeler falan lazım
siz ne de olsa düğün hazırlığı içindesiniz ben de sizin deneyimlerinizden faydalanmak istiyorm yani
Çeyiz hazırlığından başlayacaksın diye inan korktum bi an çok karışık çünkü o durumlar
Tesettürlü müsün tatlım önce bana onu söyle ?
Kızlar çoğunuz evlilik hazırlığındasınız sanırım.
ben 2.5 senedir evliyim ama biliyosunuz eşim askerde ağustosta dönücek.
daha öncesinde de tayin yüzünden ayrı yerlerdeydik.
evlenirken düğün de yapmadık. (ailede büyük sağlık problemleri vardı)
gelinlik damatlık giymedik, fotoğraf çektirmedik, balayına gitmedik..
şimdi ağustosta eşim gelince biz bunları yapmak istiyoruz.
yani gelinlik falan alınıcak, dış mekan foto çekimi vs.
ve de en önemlisi 3-4 günlük bi balayı
ama beni yönlendirecek kimsem yok.
ne anne ne kayınvalide, ne teyze/hala, ne kızkardeş ne de kız arkadaş..
bulunduğum şehirde de tek başımayım.
tek başına nasıl gelinlik beğenilir, ya da foto çekimi olacağı gün tek başına nasıl hazırlanılır falan hiç bi fikrim yok.
daha bunun ayakkabısı bilmemnesi öf çok fazla detay var.
siz işin içindesiniz, gelinlik modelleri, fiyatları, ne nerden alınır, balayı için araştırdığınız oteller var mı vs. bu konularda sizlere danışmak istiyorum.
Ben 24 yıllık hayatımda 1 kere bile gelinlik hayali kurmadım, o yüzden bana bu işler şu an çok zor geliyor. Daha doğrusu anlayamıyorum. A kesim diyolar, prenses, straplez, uzun duvak, kuyruklu, fransız danteli falan bunlar bana o kadar yabancı terimler ki.
kısacası bana
gelinlik - damatlık modelleri hakkında fikirler, püf noktalar,
(mesela gelinlik diktirmek mi almak mı kiralamak mı?)
balayı hakkında öneriler
fotoğraf çekimi stüdyo mu dış mekan mı olmalı gibi tavsiyeler falan lazım
siz ne de olsa düğün hazırlığı içindesiniz ben de sizin deneyimlerinizden faydalanmak istiyorm yani
yok tatlım değilim.
ama çok açık giyinmem (straplez tercih etmem mesela)
boyum 154
kilom 42
oldukça minyonum yani.
:))) yazını o kadar içten yazmışsın ki.. çok duygulandırdın beni...
Güzelim anne babayı boş ver... Onlar sana bunları çok görür, moralini bozarlar...
Hangi şehirdesin bilemiyorum.. Ama mutlaka gelinlikçiler vardır... Bir arkadaşınızla birlikte, gelinlik satan yerlerde, beğendiğin modelleri deneyeceksin, zaten seni yönlendirirler.. Mutlaka beğendiğin modeller vardır, gelinlik de... İnternette gelinlik modellerine bakarken, az çok aklında bir şeyler oluşur.. Eşin için de acaba eşin takım elbise mi sever, smokin mi? Son zamanlarda düğünlerde erkekler beyaz smokin kullanıyorlar, ben çok beğeniyorum.. Tabi bu eşine kalmış bir şey.
Fotoğraf işine gelince, bence dış mekan daha başarılı ve doğal geliyor bana.. Tabi foto çekineceğiniz yere ve fotoğrafçınıza bağlı...
Balayını da, bence şimdiden erken rezervasyon yaptırmalısınız... İnternetten araştırabilirsiniz.. Daha önceden eşinizle birlikte gitmek istediniz bir yer varsa orayı seçebilirsiniz... Bu konuda diğer arkadaşlarda yardımcı olacaklardır...
Bence güzel bir organizasyon yaparsanız, bu işin altından başarılı bir şekilde kalkabilirsiniz...
( Bütçenizde önemli, acaba bu iş için ne kadar bütçe ayıracaksınız, ona göre de bir şeyler yaparsınız)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?