Askerlerimize kavuştuk...yarenliğe devam!!!

Çeyiz hazırlığından başlayacaksın diye inan korktum bi an çok karışık çünkü o durumlar
Tesettürlü müsün tatlım önce bana onu söyle ?

hhehe zeyno ya bi de çeyizden başlayacak olsam çıldırırdım herhalde.
yok çok şükür evim eşyalarım falan tamam

yok tatlım değilim.
ama çok açık giyinmem (straplez tercih etmem mesela)
boyum 154
kilom 42
oldukça minyonum yani.

Bana iskeletor diyorlar birde Allahım ne zayıflık bu kız
Aşağıda tüm sorularına cevap vermeye çalışacağım şimdik

Canım hayırlısı buymuş diyerek başlıyorum söze..

Gelinlik te straplez tercih etmem diyorsun yarım kol tül detaylı gelinlikler bu sene ön planda..
Mesela benim gelinliğimin arkası böyle, bu yıl bu küpür dantel detayları çok önde..

Sana şimdi gelinlik konusunda birşey diyemem lakin kendimden pah biçerek söylüyorum ne kadar hayal edersen et, beğenmediğin bi gelinlik bile olsa üstünde mutlaka dene tatlım. Ben zor seçim yapan biriyim ve bu yüzden aslında o gün kendime çok şaşırdım. 3 gelinlik denedim 2. gelinlikte gözüm kaldı ve kiraladık. Oysa hayal ettiğimden çok bambaşka bi gelinlik denedim, bi de şu aklında olsun bende miyonum çok çok ahım şahım boyum yok 1.64 falan dı sanırım hatırlamıyorum bile Çıtı pıtı gelinlerde prenses model bol kabarık modelleri tercih etmiyorlar, nedeni daha kısa gösterdiğinden kaynaklı.
Ayrıca kiralık, satılık, dikim demişsin. Kesinlikle kiralık.. Bi kere giyiyorsun sonuçta düşün biz kiralamaya sadece 1.200 verdik. Ama beğendiğin bi gelinlik olmazsa ki kesinlikle dikim yaptır. Hatta sen şimdiden gidip gelinlikçileri bi dolanmalısın.
Fotoğrafa gelince fiyat araştırmakla başla işe oturduğun ilde ki tüm fotoğrafçılardan bilgi al.
Ve kesinlikle dış çekim vs stüdyo çekimlerinin resimlerine bak. Mesela ben şuan stüdyo çekimi istiyorum, o da abimin gittiği fotoğrafçı çok güzel çekim yapıyor diye. 1 ay önceden gidip kapora bırakmayıda unutma
En önemlisi dediğin gibi balayı Şimdiden yerlere bakmaya başla, biz balıkesir edremit tarafından yanayız her zaman.. Hem gezilecek yeri bolca, hemde çok güzel yerleri var. Onda da bi fiyat araştırmasına geç, yer bulmak çünkü çok zor. Balayı yerini biz ayarlamadık illaki bi yere gideriz diye nişanlım uğraşmadı, düğünümüzden bi hafta sonra ramazan olduğu için bende hak verdm. Allahın izniyle Bayramın 2. günü düşeceğiz yola, nereye gidersek kadrinin götürdüğü yere gideceğiz
Gelinlik ayakkabısında kesinlikle rahattan yana ol, o ne der bu neder diye giymekten çekinen insanlar var ya ah ah.
Ben converse giyeceğim mesela napim öyle rahat ederim. Ama herkes buna karşı, üstelik nişanlımla aramızda 5 cm fark var sadece napim :26:
Damatlığı bizde henüz bakmadık, kadınların detayları çok ama erkeklerinki bi günlük
Tüm iş sana düşüyor eşinin askerde olmasından dolayı evet zorlu bi süreç bekliyor seni ama asker bekleyen bi kadından daha güçlüsü yoktur
Sen bunlarıda başaracaksın eminim ki
Bu işe eğer gönül koyduysa öyle de böyle de sıyrılıyorsun canım.. İnan bunlar çok tatlı telaşlar, geçte olsa önemli olan bunun tadına varmak

Rica ederim ne demek.. Pek yardımcı olamasam da...
Bulursunuz canım neden bulunmasın... Boyunuza ve kilonuza uygun bulursunuz gelinlik.. Nerede yaşadığınızı bilemiyorum, ama eğer küçük bir şehirde yaşıyorsanız, içinize sinmesi açısından büyükşehirlere de gidebilirsiniz... İstediğiniz fiyatta da bulabilirsiniz büyükşehirlerde.. Ama maalesef küçük şehirde yaşıyorsanız, hem çok model olmaz, hemde biraz tuzlu olabilir..
Eşinizin damatlık işini de eşinize bırakırsınız.. Askerden geldiği zaman kendisi seçer..
Arkadaşlarınız doğru demişler.. Balayı konsepti olan bir oteli seçerseniz, daha iyi olur.. Zaten ömründe 1 kere olacak bir şey.. Sizin için güzel bir anı olur.. Yüzme işinize dert etme, eşin sana öğretir yüzmeyi... Alerji konusunda da tedbirini alırsın..
Fotoğrafçı konusunda da arkadaşlarında, çevrenden önerilen bir fotoğrafçıyla anlaşırsan, daha iyi olur ..

Bence de arayı açmayalım bu kadarr
Canm sen de haklısn ya konuşmaya vakit kalmıyor biz de haftaiçi mesaj tamam da fazla muhabbet edemiyoruz yani konuşarak..anca haberleşiyorz nerde napıyoruz diye genelde..
Hayırlısı olsn inş iyi geçer sınavımız ya ben de yeni çalışmaya başladım o da bölük pörçük ama tarih ve coğrafya yüklenmem lazım birz..

Ben mi napim canım aynı iş güç; Zaferim geldi dün süpriz yaptı yeni gitti, aramız bozuktu biraz onunla ilgilendk, hasret kaldığı yerden devam.. Allah sizi de kavuştursn Nilüm

hhehe zeyno ya bi de çeyizden başlayacak olsam çıldırırdım herhalde.
yok çok şükür evim eşyalarım falan tamam

Canım Allah kolaylık versn aslında en güzl telaşlar; pek bilgim olmadığı için karışmadım zaten Zeyno maşallah ne güzel açıklamışş yine de şu dantel fikrine çok katılıyorum belirteyim; benm henüz düğün tarihim yok ama öyle internetten baktığım kadarıyla ben de dantel ya da tül detaylı üst istiyorum straplez tercih etmezdm mesela.. bi de boyun ve kilona göre sanırm en uygunu a kesim.. ha bana sorarsan ben de alsam mı kiralasam mı diye bi süre düşünürdm sanırm

bana kalsa her türlü konuşurum aslında canım ama mehmet ya uyuyakalıyor ya çok yorgun oluyor. son birkaç haftadır da hasta. vücudunun her yerinde tuhaf yaralar çıktı. kaşıntı yapıyor o da. uyuzdan şüphelendiler ama tam olarak ne olduğunu anlayamadılar. tedavi gördü azaldı biraz daha iyi şimdi bizde mesajdır nettir watshap mıdır nedir onlar da yok. insan uzakta olunca bir de konuşamayınca uzaklaşmış hissediyor, üzülüyor. bizde öyle canım ya n'aptın n'ettin o kadar. bende konular yeni yeni oturuyor. Türkçe ve coğrafya tamamen, tarihin yarısından çoğu biti, vatandaşlık yeni başladı. matematikte konular iyice ağırlaştı artık hiçbir şey anlamıyorum sorun neydi bilmiyorum ama güzel olmuş gelmesi, kavga bahane olmuş görüşmenize bizim kavuşmamıza da 3 hafta kaldı Allah'ın izniyle

Ahahahhahahah Bebeğiimm baba evine geldikçe girip yazıcam ne unutmasııı aaaaaa yakup bey eve internet sokmaya karşı napak

tamam o olur esintoş, o zaman her gün gel baba evine yakupa bu konuda katılıyorum canım evlenirsek bizde öyle düşünüyoruz ama ilerde ne olur, şartlar nasıl gelişir bilemiyorum. öğretmen olarak atanabilirsem illa ki lazım olacak ama düz memurluk olursa gerek yok nete falan.

canım hayırlı uğurlu olsun şimdiden düğününüz. evliyken düğün yapmak da ayrı bi tatlı olur. zor elde edilince kıymetli oluyor ya her şey. unutamıcanız güzel bi düğün olur inşallah.

ben evlilik hazırlığı içerisinde değilim bu konularda pek yardımcı olabilcemi düşünmüyorum :26: ama yine de içimden geçenleri söyleyim. benim sevdiceğim izmir'de ben de atanıp onun yanına gitmeyi düşünüyorum, bu yüzden balayını deniz kenarı düşünmüyoruz. deniz her zaman ayağımızın altında olacak zaten. ikimiz de kapadokya'yı çok merak ediyoruz. balayı için de orayı düşünüyoruz. ordaki taş evlerde kalıp, balona binip, yer altı şehirlerini gezcez. belki siz de böyle gezip görmek istediğiniz bir yeri tercih edebilirsiniz. deniz şart değil ya. zaten yüzme bilmiyorum, alerjim de var diyorsun. ben de yüzme bilmiyorum hiç denize de gitmedim şimdiye kadar. ben otelde kalsam eşim yüzmeye, güneşlenmeye gitse moralim bozulur açıkçası her anı birlikte geçirmek önemli olan. gelinlik konusunda da madem hiçbir fikrin yok yaşadığın yerdeki gelinlikçilere mutlaka git. beğendiğin ya da beğenmediğin her modeli dene. ön fikir edinmiş olursun. fotoğraf için de bence dış çekim süper oluyor ama fotoğrafçı ve mekan çok önemli

Son düzenleme:

Tabi canm erkekler daha farkli bizden onlar yorgun ve uykusuzken kendi haline birakmak lazm e biz de bi sure sonra uzaklasms sogumus hissederz bi ortayi bulmak lazm iste ) mesajsiz daha zor oluyimodur ama haklisn canm..

Ya bende matematik turkce sorunu yok benm en buyuk sorun tarih hic mi hic seviyorm ve zorlaniyorm baya cografyam da fena degil ama vatanfaslikta da iyiym haliyle :)) yani ben tarih ve cografya calisiyorm sadece Nilum daha ne istiyon dicen belki ama bana da 90 falan olsa fena olmaz bu bildiklermle 80 alabiliyorm anca yetmiyo istedim yerlere :/

maşallah canım ya bu kadar çalışmayla 80 alabiliyorsan çok çok iyi. demek ki biraz sıksan istediğin puanı alacaksın. ben kendimi yırtsam da parçalasam da o kadar alamıyorum. şimdiye kadar en fazla 74 aldım. bendeki sorun matematik ve vatandaşlık. mat ne yapsam düzelmiyor, çözemeyince moralim bozuluyor, pes ediyorum. bu yıl da olmucak diye çok korkuyorum. yaş 27, mazun olalı 5 sene olacak. yılgınlık oluşuyor ister istemez. mehmet olmasa, moral vermese, çalış demese salcam valla benim de ilk atamada olması için 90 almam lazım yavrum. Allah yardımcımız olsun

Son düzenleme:

Sagol canm sagol iste bi mat yonunden sansliym ama tarih eziyet gibi geliyordu neyse simdi dersaneye baslayali biraz isindm artk evde de calisacam ins daha iyi olur. Umarm istedimiz gibi olur Nilum ya anliyorm seni artk hem atanman hem kavusmanz hem evlenmenz ivin sabirsizlastin cok normal ama Mehmet i dinlemeye devam et canm yarinlar icn bazen bugnlerden fedakarlik yapmak gerekiyo naparsnn )

Deryaa selamm senin mesaji da alintuladm saniyodm kendi mesajimi alintilamisim yanlislikla :))

Nabersin diyet nasil gidiyorrr

öyle canım ya sosyal hayat falan kalmadı zaten. hiçbir arkadaşımla görüşemiyorum, herkes sitem ediyor. dershanede yeni arkadaşlar edindim, onlarla da ders çalışmak dışında bir şey yapmıyorum. bende de durum tam tersi hiloşum tarih var mat yok. ama matın getirisi daha fazla tabii. ben atanmadan da evlenebiliriz ama çok sıkıntılı olur bizim için. en azından bu yaza nişanı yaparsak biraz rahatlarız. hiçbir şeyin net olmaması, önümüzü göremememiz de yıpratıyor bizi. dershanenin faydası oluyor canım en azından temel şeyleri bi kere de olsa dinleyerek oturtuyorsun.

kötü be hiloşum bazı sıkıntılar var

dıyet falan kalmadı hafta sonu

deryoşum nen var kuzum, inşallah aşılmayacak şeyler değildir.

Haklisn Nilum ama nyse sinava pek bi sey kalmadi ay insallah ya yaza nisanlanin valla ne de guzel olurrr aminnn

Anladm canm ya herkesin ders derdi baska iste.. Bnce de dersane iyi oldu hem insanlari gordm arada ben de calisim dedm ayip oluyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…