- 12 Şubat 2013
- 7.374
- 552
- 398
- Konu Sahibi kelebek.hill
-
tamam o olur esintoş, o zaman her gün gel baba evineyakupa bu konuda katılıyorum canım evlenirsek bizde öyle düşünüyoruz ama ilerde ne olur, şartlar nasıl gelişir bilemiyorum. öğretmen olarak atanabilirsem illa ki lazım olacak ama düz memurluk olursa gerek yok nete falan.
Haklisn Nilum ama nyse sinava pek bi sey kalmadi ay insallah ya yaza nisanlanin valla ne de guzel olurrr aminnn
Anladm canm ya herkesin ders derdi baska iste.. Bnce de dersane iyi oldu hem insanlari gordm arada ben de calisim dedm ayip oluyo :))
yok kuzularım diyetle ilgili değil hayatı meseleler
AhahahahhahaaaHer gün her gün ne işin var der babam o zaman
Aynen öyle canım bende istemedim açıkçası o zaman ne olur, oyun şudur budur bağımlılık yapıyor. İlgiler azalıyor, muhabbet azalıyor. Zaten yan yanayken telefonlarımızıda sessize alıyoruz benim çantama koyuyoruz ikisinide yani çok teknolojiden uzağız
kızı verdik yine kurtulamadık derlero yan yanayken teli sessize alma fikri de süpermiş ama biz yapamayız ya, aileler merak ediyor farklı şehirler olunca teknolojiden uzak, aşka yakın
kızlar sevdiceğin biletini aldık, 13-14 mayıs'ta burda inşallah12 mayıs 2. yıl dönümümüz, aslında o gün gelmek istemişti ama benim salı sabahtan dersim var, geri kalmayım diye bi gün sonra kutlucaz artık
Allah yardimciniz olsn canm o zman ins hallederdinz bi an once
kızlar sevdiceğin biletini aldık, 13-14 mayıs'ta burda inşallah12 mayıs 2. yıl dönümümüz, aslında o gün gelmek istemişti ama benim salı sabahtan dersim var, geri kalmayım diye bi gün sonra kutlucaz artık
ayy çok az kaldı cidden hiloşum :18: biz de çok istiyoruz canım artık bıçak kemiğe dayandı valla. en son geldiğinde tişörtünü bırakmıştı geceleri ona sarılıp uyuyorum kokusunu ala ala. o kokuyu duyunca gözlerim doluyor, ağlamaklı oluyorum. nişanı ramazan bayramına düşünüyoruz. tabii ben sınavdan sonra ruhen çökmezsemöyle de faydası oluyor, diğerlerini görünce sen de azmediyorsun. biz arkadaşlarla soru çözüyoruz, haftalık deneme yapıyoruz, iyi oluyor.
Sağol Hiloşum
ohhh maşallah tatlım
Kıyamam kızzzNeyse canm benm az bi işiniz kaldı nelere sabrettik biz çok şükür, bu da geçecek elbet..
Ayyy seni de nişanlıcaz ne heyecanlııı
Aynen canım arkadaş gazı da güzel oluyor
Çok sevindm canımmm, nice mutlu senelere inşallahh
Olsun bi gün önce sonra hiç önemi yokk.. biz de hep haftasonuna denk getirdiğimiz içn günler kayıyo ama önemli olan düşünmekk
Haberdar et canm merak ettm seni :26:
Deryaa napıyosun nasılsınn??
Nilü çalışıyo musun kızz sınava bakim
Zeynoo nasıl gidiyor düğün hazırlıklarıı
Seroşş hoşgeldin aramızaaa
Fatoşş evlendn kaçtın kızz
Begüşşş Selenn hiç yoksunuz ortalardaaa????
Bana gelince duygusal iniş çıkışlarla geçiyor ömrüm, henüz bir düzen tutturamamaın verdiği gerginlikler... ama çok şükür iyiyim genel olarakiş güç dersane havaalanı aile arkadaşlar nişanlı derken geçip gidiyor ömür bee
buralardayım hiloş bildiğin gibi devam 2 gün diyet kaçamağından sonra yıne devam edıyorum bakalım başarabılecekmıyız kılo vermeyı
burdayım canm ya izmire geldim çok şükürde yapılcak birsürü işimiz var giremiyom pek ev işini halletmeye çalışıoz geldiğimden beri çalışırken bakılmıo ya netten bakıp gidiyoz beğenemioz haftasonları dolaşıoz arıoz emlakçılar teli açmıo ofislerine gidip soruyoz sölediğimzden pahalı evleri gösteriliolar artık gına geldi çok sıkıldık bulamıoz die evi bulmadan düğün tarihide alamıoz zaten en baş baktık ağustos eylül h.sonu yok h.içi yapcak artık bakalım eylülde yer kaldımı oda meçhul perşembe günü bi ev beğendik onu alcaz artık bide satın alınınca daha çok düşünüyo insan bi kere alıncak iyi olsun dion ama ev fiyatları uçuk alcaz tadilat yapcaz artık kredi çekcez offf çok zor işler yaevi hallettk mi gerisi gelcekte bakalım.Onurda işini değiştirmek istiyo çok çalışıo ya h.sonları çalıştığı bile oluo bugnde çalışıo bişşey yapamıoz şehir dışına giitme ihtimalide var o yüzden değiştireym dio bakalım
sen napıon nasıl gidio
Olsn canm yeni alışıyor bünye..verirsn merak etme arada yürüyüş, spor da yap
Ayy ne anlatmışssın kız gözüm korktu anammm inşallah kendnize uygun içinize sinen ev bulup alırsınz canm ya zor tabi olmaz mı yaa
Tabi bu sene için yerler dolmuştur ben de öyle düşünüyorum sanırm bz de 2015 baharı beklicez kısmet bizim de iş güç sorunsalı ah ahh..
Napalım canm ya aynı gidip gelmeler devam yolda geçiyo ömür, onun dışında iş güç ders gidiyo günlerr
Aynen kesinlikle derler öyle nilümEee yani yavrum, bizde öyle olsak öyle bi imkan olmazdı. Babamda annemde zehir ederlerdi o zaman niye kapalı diye Son sözü tuttuuummmm
Ayşşş çok sevindim bebeğim :109: Olsun varsın ha bi gün sonra ha bi gün erken, beraber olmanız önemli olan. Keyfini çıkartın balım
Vallahi ne güzel düşünmüşsünüz, Mayıs bu sene benimde ayım olacak inşallah :78:
Sağol Hiloşum
ohhh maşallah tatlım
Kıyamam kızzzNeyse canm benm az bi işiniz kaldı nelere sabrettik biz çok şükür, bu da geçecek elbet..
Ayyy seni de nişanlıcaz ne heyecanlııı
Aynen canım arkadaş gazı da güzel oluyor
Çok sevindm canımmm, nice mutlu senelere inşallahh
Olsun bi gün önce sonra hiç önemi yokk.. biz de hep haftasonuna denk getirdiğimiz içn günler kayıyo ama önemli olan düşünmekk
burdayım canm ya izmire geldim çok şükürde yapılcak birsürü işimiz var giremiyom pek ev işini halletmeye çalışıoz geldiğimden beri çalışırken bakılmıo ya netten bakıp gidiyoz beğenemioz haftasonları dolaşıoz arıoz emlakçılar teli açmıo ofislerine gidip soruyoz sölediğimzden pahalı evleri gösteriliolar artık gına geldi çok sıkıldık bulamıoz die evi bulmadan düğün tarihide alamıoz zaten en baş baktık ağustos eylül h.sonu yok h.içi yapcak artık bakalım eylülde yer kaldımı oda meçhul perşembe günü bi ev beğendik onu alcaz artık bide satın alınınca daha çok düşünüyo insan bi kere alıncak iyi olsun dion ama ev fiyatları uçuk alcaz tadilat yapcaz artık kredi çekcez offf çok zor işler yaevi hallettk mi gerisi gelcekte bakalım.Onurda işini değiştirmek istiyo çok çalışıo ya h.sonları çalıştığı bile oluo bugnde çalışıo bişşey yapamıoz şehir dışına giitme ihtimalide var o yüzden değiştireym dio bakalım
çok teşekkür ederim hiloşumuzakta olunca hep böyle oluyor canım ama kavuşana kadaaar sonra hep birlikte olcez hiloşum yaa mehmet'in annesi işten çıkıyormuş, babası da doğru düzgün alamıyor maaşını. tüm yük tamamen mehmet'e binecek gibi. dün biraz canı sıkkındı. sıkma canını düzelecek falan dedim. o da şimdi böyle diyorsun ama sonra dır dır ediyorsun dedi. benim de canım sıkıldı. yanında olmaya çalışıyorum ama ucu bize deyince de ister istemez
canım daha iyi misin sen?
Olsn canm yeni alışıyor bünye..verirsn merak etme arada yürüyüş, spor da yap
Ayy ne anlatmışssın kız gözüm korktu anammm inşallah kendnize uygun içinize sinen ev bulup alırsınz canm ya zor tabi olmaz mı yaa
Tabi bu sene için yerler dolmuştur ben de öyle düşünüyorum sanırm bz de 2015 baharı beklicez kısmet bizim de iş güç sorunsalı ah ahh..
Napalım canm ya aynı gidip gelmeler devam yolda geçiyo ömür, onun dışında iş güç ders gidiyo günlerr
amin canm aminn inşallah bulcaz bi ev biyerde kısmetimiz var ama zamanı gelmedi herhal nikah yaptık kaldık bizben de çok sevindim kuzumgeleceği belliydi zaten de böyle netleşince sevindirik oldum mayısı çok severdim mehmetle o ayda başladıktan sonra daha çok sevmeye başladım esintoş o zaman gelsin mayıs bi an evvel
canım Allah kolaylık versin, inşallah gönlünüze göre içinize sinen bi ev bulursunuz. özelde olmanın zorluğu işte, çalışmaktan evlenmeye bile zaman kalmıyor
Yarenleer nasılsınız. Sizinle mutluluğumu paylaşmak istedim. Benim yarimde pazar geliyor çok mutluyum heyecanlıyım yerimde duramıyorum kıpır kıpır içim sizler nasıldınız :)
Yarenleer nasılsınız. Sizinle mutluluğumu paylaşmak istedim. Benim yarimde pazar geliyor çok mutluyum heyecanlıyım yerimde duramıyorum kıpır kıpır içim sizler nasıldınız :)
valla bizde çok sıkıldım canm ya işten çıkyoz ev bakmaya anca bir ev bakabilyoz h.sonları bakınıyoz işte bucadaki evleri ezberledim artık satın alıncada daha çok inceliyon bişey çıkıo yok semt yok bi odası karanlık zemindi son kattı faln der ken içimize sinen olmadı tabi işimede yakın olsun biraz diyom malum iş çıkışı trafik oluo şu ev işini bi halletsek ya zaten düğünü unuttuk biz eve odaklandık bahar kış bakmıcaz artık canm biz en erken ne zamn olursa
inşallah sizinde iş düzene oturur canm Zaferde memnun değil herhalde senin kpss nasıl gidio az kaldı onada
amin canm aminn inşallah bulcaz bi ev biyerde kısmetimiz var ama zamanı gelmedi herhal nikah yaptık kaldık bizevlenemiyoz öle canm ya ikimizde çalışınca ev bakmak zor oluo netten bakıp gidiyoz tabi semtte önemli bakalm canm çıkcak bişey elbet
seninde kavuşma yaklaşıomuş yıldönümünüze denk gelmeside iyi olmuş sınav öncesi bidaha görüşebilceniz mi moral olur Allah gönlünüze göre versin sizinde canm inşallah atanırsın eylülde görüşürüz hem bizde il mem deyim
gözünüz aydın canm karşılamaya gitcn mi valla ben heyecanlıydım bi yandan da inanamıodum sanki bi daha gitcek gbi ilk bi kaç hafta öle oluo snra alışıon başlıo nişan isteme iş bulma dertleri askerlik unutulup gidio sanki hiç olmamış o dönem
Gözün aydınnnn
O kadar heyecanlı bir duygu kii ben nişanlımı (o zamanlar erkek arkadaşımdı tabi) havaalanında karşılarken kalbim duracak sanmıştımm, tek başıma karşıladım önce benm olduğum şehre geldi e ailemin de hepsi bilmiyor o zman tabii aayy ne heyecanlarrr
Ayy benimkide benim olduğum şehre gelecek ilk yarın büyük gün kalbim nasıl çarpıyor. İnşallah ben de geldikten kısa süre sonra kızlar nişanlanıyorum diye başlık atarım Burda çok istiyorum bunu kuzum ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?