Askerlerimize kavuştuk...yarenliğe devam!!!

Sevindirik olmamak elde mii kiiii O zaman çabucak Nisan'ın son 4 gününün geçmesini diliyoruz

Merhaba kizlar, gelinligimi de aldimm darısı sizlerin basina :)

Hayırlı olsun canım Düğün ne zaman ?

Hayırlı olsunnnnnnnnnnnnn =)
Bizim tayfa buradaymışta haberim yokmuş yaaaa =)

Artık haberin olduğuna göre arada bi yaz pikaçu

Bende iyiym canım hayırdır niye yorgunsun..

Perşembe gününden beri evde yoktum. Nikah işlemleri, evin işleri falan derken pertim çıktı anlayacağın :44:
Uykusuzlukta hayli çabası öyle işte.. Sen napıyosun bakim, nasıl gidiyor kartalınla

Perşembe gününden beri evde yoktum. Nikah işlemleri, evin işleri falan derken pertim çıktı anlayacağın :44:
Uykusuzlukta hayli çabası öyle işte.. Sen napıyosun bakim, nasıl gidiyor kartalınla

Onun yanındaydım bende dün döndüm canım şükür bir sorun yok aynı bildiğin gibii...
Az kaldı he düğününeeeee heyecan var mı (=

Onun yanındaydım bende dün döndüm canım şükür bir sorun yok aynı bildiğin gibii...
Az kaldı he düğününeeeee heyecan var mı (=

Maşallah diyorum o zaman, ee sizin düğünü ne zaman yapıyoz
Ne heyecanı ben seni de görücem sadece STRES !

Maşallah diyorum o zaman, ee sizin düğünü ne zaman yapıyoz
Ne heyecanı ben seni de görücem sadece STRES !

Bizimkine daha var canım konuşuluyor da biz biraz bekliyoruz düşündüğümüz bir kaç şey var onları yapalım diyoruz anca öyleeeee..
Ben mutluluğumu stres sinirle atarım artık

Bizimkine daha var canım konuşuluyor da biz biraz bekliyoruz düşündüğümüz bir kaç şey var onları yapalım diyoruz anca öyleeeee..
Ben mutluluğumu stres sinirle atarım artık

Hayırlısı olsun o zaman canımm, düşündüğünüz şeyler yolunda gider inşallah da.. En kısa zamanda diyelim artık
Hahahha Vallahi he heyecan falan düğün tarihini ilk öğrendiğim zamanda kaldı, bide düğüne 1 hafta kala başlar diye umuyorum

canım benimmm babası emekli yavrum ama yine de çalışıyor, annesi çalışmaya geç başladığı için devam ediyor. annesinin sağlık sorunları var bir de yorgun hissediyorum kendimi falan demiş. çalıştığı yerden çıkıp biraz dinlenmek istiyormuş. bugün de annesinin bu sözlerine canı sıkılmış, konuşmak istemedi benimle de. sanki benim ne suçum varsa. o da istiyor ama istemek yetmiyor. ya ailesine rest çekecek ya da biz ömrümüzün sonuna kadar böyle sevgili olarak kalcaz

çok şükür canım ıyıyım sen nasılsın

iyi sayılırım yavrum, arada canım çok sıkılıyor ama geçiyor sonra

Yarenleer nasılsınız. Sizinle mutluluğumu paylaşmak istedim. Benim yarimde pazar geliyor çok mutluyum heyecanlıyım yerimde duramıyorum kıpır kıpır içim sizler nasıldınız :)

gözün aydın tatlım. bizim askerliğin bitişi biraz ani olmuştu. bir de askerim ameliyat olup dönmüştü buruk bi sevinç vardı ama her şeye rağmen bitmesi çok güzeldi. engellerden biri daha aşılmış oluyor. bundan sonraki aşamalar daha kolay ilerliyor genellikle. bizde pek öyle olmadı ama

bu kadarı oldu ya o da olur inşallah canım. zor iş... kiralik bulmak daha kolay nasılsa geçici olcek diye ama bi kere alınıyor bu ev denilen meret. sonra sıkıntı çekcenize şimdi içinize en sineni almanız daha iyi. sıfır mı bakıyorsunuz? mehmetin oynadığı takımın sponsoru olan bi inşaat firması var. nerde, nasıl işler yapıyorlar bilmiyorum ama istersen söyleyim de soruversin. ben gelmesini pek istemiyordum açıkçası moral oluyor ama çok dağılıyorum o geldiğinde. öncesinde heyecan, hazırlık sonrasında ayrılığın hüznü... o çok istedi gelmek yıllık iznini de buna göre ayarladı. sınav öncesi gelemeyecek canım ağustosta ben gitcem. o ara uzun olacak baya... atanırsam mutlaka gelcem yanına fatoşum

hayırlı olsun esracım amin, inşallah...

Sevindirik olmamak elde mii kiiii O zaman çabucak Nisan'ın son 4 gününün geçmesini diliyoruz

değil canım ama gölge düşüyor hemen mutluluğumuza, sorunların biri bitiyor biri başlıyor esinim ya günleri kovalarken yıllar geçiyor hee yine de geçsin tabii, biz kavuşayım geçici de olsa ama siz inşallah kavuşup hiç ayrılmıcanız

Son düzenleme:

yarın büyük gün yaniiii...Allah bir daha ayırmasın canımm
İnşallah o da olur merak etmee

Esracımm hayırlı olsnn foto falan koysana kızz.. Allah mesut etsn canımm

Anladım canmm ya onun durumu da zor tabi iki arada bi derede çıkmazda kalmıştır şimdi ama seni de anlıyorum artk istemen çok normal, hayırlısıyla ağız tadıyla çözülür inşallah canm sen şimdilk kpss ye odaklan

İnşallah kuzular iyi dilekleriniz için teşekkür ederim Allah sevenleri kavuştursun inşallah :)

Aaaa ne oldu bebeğim :26: Ah o sorunlar da olmasa herşey güllük gülistanlık denilecek cinsten ama o sorunlarda olmadan olmuyor ki nilüm
Ne güzel söyledin kuzum, o kovalanan günler bizleri kovalayacaklar ilerde
Bi gün sizinde aranızdaki tek mesafe mutfakla oturma odası olacak canım beniimmm

öyle valla canım ona da bir şey diyemiyorum ben de bir şey yapamıyorum zaten. atanırsam bi adım daha yaklaşcaz kavuşmaya. o da müdür yardımcılığı sınavına girecek yükselmeye çalışacak. annesi dün diyomuş ki nilüfer arayıp geçmiş olsun demedi ben onu böyle durumlarda hep aradım falan... karşılık bekleyerek yapıyor demek ki :26: normalde ben de arardım zaten bu kez de kasten aramamazlık yapmadım ama neden öyle düşündü bilemedim :44:

İnşallah kuzular iyi dilekleriniz için teşekkür ederim Allah sevenleri kavuştursun inşallah :)

amin tatlım, inşallah

sorun her zamanki gibi maddiyat yavruşum öyle tabii hiçbir zaman her şey dört dörtlük olamıyor maalesef... öyle olcak di mi esinim, gelcek o günler :109: ama mutfaktaki mehmet olsun oturma odasındaki ben olayım

Haydaaa neden öyle demiş ki ben de anlamadım canm yaa.. ne ekersen onu biçersn deseymiş Mehmet de :) ki sen kin tutacak bir insan da değilsin eminim aklına gelse arardn yani...

İnşallah atanırsn da kurtulursunz sorunlarınızdan canm benm

Heyooo ben bugün çok mutlu geldim kii

Sonunda nikah günümüzü aldık 21 Mayıs Saat: 14.00'da artık evli bi bayan oluyorum :109:
Darısı bekarların başına inşallah

sorun her zamanki gibi maddiyat yavruşum öyle tabii hiçbir zaman her şey dört dörtlük olamıyor maalesef... öyle olcak di mi esinim, gelcek o günler :109: ama mutfaktaki mehmet olsun oturma odasındaki ben olayım

Her şey düzelecek inşallah canımın içi.. Rabbim sevdiği kullarını sınarmış böyle.. Elbet vardır bi hayrı
Olacak tabiikidee Ahahahahha en güzeliii vallahii full yatış

oh oh :) yarenlikler bitmişde nikah hazırlakları tamamlanmaya başlanmış :) Rabimm hepinizinkini hayırlısıyla tamamına erdirsin bir ömür mutlu olursunuz inşallah :)

Ben tazeyim aranızda 20.04.2014'te bitti askerliğimiz :) Çok şükür geldi artık size yetişmeye çalışayım ben :)

Ne güzel gelişmeee oh canm ne güzell
1 ay bile kalmadı desene nikahaa maşallah canm Allah mesut etsn nikahta keramet vardır tebrik edermm

Amin canm senin için de inş
Aramıza hoşgeldn o zman ben Hilal benmki geleli baya olmuş aslında 2 Temmuz 2013

Teşekkür ederim bende Hamide :) çok memnun oldum

ASlında uzun süredir ziyaretçi olarak aranızdaydım ama artık fiilen burdayım oo sizin sıradaki şafak nikah :) o bile çok az kalmış maşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…