- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi kelebek.hill
-
Merhaba kizlar, gelinligimi de aldimm darısı sizlerin basina :)
ben de çok sevindim kuzumgeleceği belliydi zaten de böyle netleşince sevindirik oldum mayısı çok severdim mehmetle o ayda başladıktan sonra daha çok sevmeye başladım esintoş o zaman gelsin mayıs bi an evvel
Hayırlı olsunnnnnnnnnnnnn =)
Bizim tayfa buradaymışta haberim yokmuş yaaaa =)
Sevindirik olmamak elde mii kiiiiO zaman çabucak Nisan'ın son 4 gününün geçmesini diliyoruz
Hayırlı olsun canımDüğün ne zaman ?
Artık haberin olduğuna göre arada bi yaz pikaçu
Artık haberim yazmadan geçmem marioooooonaber (=
Çok yorgunum pikaçu bi uğrayıp çıkayım dedim :26: Senden nabeeer
Bende iyiym canım hayırdır niye yorgunsun..
Perşembe gününden beri evde yoktum. Nikah işlemleri, evin işleri falan derken pertim çıktı anlayacağın :44:
Uykusuzlukta hayli çabası öyle işte.. Sen napıyosun bakim, nasıl gidiyor kartalınla
Onun yanındaydım bende dün döndüm canım şükür bir sorun yok aynı bildiğin gibii...
Az kaldı he düğününeeeee heyecan var mı (=
Maşallah diyorum o zaman, ee sizin düğünü ne zaman yapıyoz
Ne heyecanı ben seni de görücem sadece STRES !
Bizimkine daha var canım konuşuluyor da biz biraz bekliyoruz düşündüğümüz bir kaç şey var onları yapalım diyoruz anca öyleeeee..
Ben mutluluğumu stres sinirle atarım artık
Oyle canm kavusana kadr sabredecez napalm el mecbur bz de ayniyz..
Hadi yaa aksilige bak canm benm ya daha emekli olmamislar mi ki annesi babasi .. Canm haklisn da yani heralde seninki de can insan surekli destek olamiyo boguluyo hep ben mi moral olcam benm moralim nolcak diyo uzme kendini haklisn davranislarnda ama malesef Mehmetin de elinden gelen bi durum degil anladigm kadariyla eminm o da artk isinizi uzatmak istemez zaten bi an once olsn ister onun icn de elinden geleni yapacaktir. Bol dua et sen canm en azndan nisani yaparsinz cok da masrafa gerek yok maksat adi belli olsn sonra gerekirse bi sene daha bekleyn ama nisanli olarak bekleyn yani.. Allah yardim eder canm sen icini ferah tut kalbinin temizligini ben burdan goruyorm Rabbim gormez mi hic :**
çok şükür canım ıyıyım sen nasılsın
Yarenleer nasılsınız. Sizinle mutluluğumu paylaşmak istedim. Benim yarimde pazar geliyor çok mutluyum heyecanlıyım yerimde duramıyorum kıpır kıpır içim sizler nasıldınız :)
amin canm aminn inşallah bulcaz bi ev biyerde kısmetimiz var ama zamanı gelmedi herhal nikah yaptık kaldık bizevlenemiyoz öle canm ya ikimizde çalışınca ev bakmak zor oluo netten bakıp gidiyoz tabi semtte önemli bakalm canm çıkcak bişey elbet
seninde kavuşma yaklaşıomuş yıldönümünüze denk gelmeside iyi olmuş sınav öncesi bidaha görüşebilceniz mi moral olur Allah gönlünüze göre versin sizinde canm inşallah atanırsın eylülde görüşürüz hem bizde il mem deyim
Sevindirik olmamak elde mii kiiiiO zaman çabucak Nisan'ın son 4 gününün geçmesini diliyoruz
Ayy benimkide benim olduğum şehre gelecek ilk yarın büyük gün kalbim nasıl çarpıyor. İnşallah ben de geldikten kısa süre sonra kızlar nişanlanıyorum diye başlık atarım Burda çok istiyorum bunu kuzum ya.
canım benimmmbabası emekli yavrum ama yine de çalışıyor, annesi çalışmaya geç başladığı için devam ediyor. annesinin sağlık sorunları var bir de yorgun hissediyorum kendimi falan demiş. çalıştığı yerden çıkıp biraz dinlenmek istiyormuş. bugün de annesinin bu sözlerine canı sıkılmış, konuşmak istemedi benimle de. sanki benim ne suçum varsa. o da istiyor ama istemek yetmiyor. ya ailesine rest çekecek ya da biz ömrümüzün sonuna kadar böyle sevgili olarak kalcaz
değil canım ama gölge düşüyor hemen mutluluğumuza, sorunların biri bitiyor biri başlıyoresinim ya günleri kovalarken yıllar geçiyor hee yine de geçsin tabii, biz kavuşayım geçici de olsa ama siz inşallah kavuşup hiç ayrılmıcanız
Anladım canmm ya onun durumu da zor tabi iki arada bi derede çıkmazda kalmıştır şimdi ama seni de anlıyorum artk istemen çok normal, hayırlısıyla ağız tadıyla çözülür inşallah canm sen şimdilk kpss ye odaklan
İnşallah kuzular iyi dilekleriniz için teşekkür ederim Allah sevenleri kavuştursun inşallah :)
Aaaa ne oldu bebeğim :26: Ah o sorunlar da olmasa herşey güllük gülistanlık denilecek cinsten ama o sorunlarda olmadan olmuyor ki nilüm
Ne güzel söyledin kuzum, o kovalanan günler bizleri kovalayacaklar ilerde
Bi gün sizinde aranızdaki tek mesafe mutfakla oturma odası olacak canım beniimmm
öyle valla canım ona da bir şey diyemiyorum ben de bir şey yapamıyorum zaten. atanırsam bi adım daha yaklaşcaz kavuşmaya. o da müdür yardımcılığı sınavına girecek yükselmeye çalışacak. annesi dün diyomuş ki nilüfer arayıp geçmiş olsun demedi ben onu böyle durumlarda hep aradım falan... karşılık bekleyerek yapıyor demek ki :26: normalde ben de arardım zaten bu kez de kasten aramamazlık yapmadım ama neden öyle düşündü bilemedim :44:
amin tatlım, inşallah
sorun her zamanki gibi maddiyat yavruşumöyle tabii hiçbir zaman her şey dört dörtlük olamıyor maalesef... öyle olcak di mi esinim, gelcek o günler :109: ama mutfaktaki mehmet olsun oturma odasındaki ben olayım
sorun her zamanki gibi maddiyat yavruşumöyle tabii hiçbir zaman her şey dört dörtlük olamıyor maalesef... öyle olcak di mi esinim, gelcek o günler :109: ama mutfaktaki mehmet olsun oturma odasındaki ben olayım
Heyooo ben bugün çok mutlu geldim kii
Sonunda nikah günümüzü aldık21 Mayıs Saat: 14.00'da artık evli bi bayan oluyorum :109:
Darısı bekarların başına inşallah
Her şey düzelecek inşallah canımın içi.. Rabbim sevdiği kullarını sınarmış böyle.. Elbet vardır bi hayrı
Olacak tabiikideeAhahahahha en güzeliii vallahii full yatış
oh oh :) yarenlikler bitmişde nikah hazırlakları tamamlanmaya başlanmış :) Rabimm hepinizinkini hayırlısıyla tamamına erdirsin bir ömür mutlu olursunuz inşallah :)
Ben tazeyim aranızda 20.04.2014'te bitti askerliğimiz :) Çok şükür geldi artık size yetişmeye çalışayım ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?