- 12 Şubat 2013
- 7.374
- 552
- 398
- Konu Sahibi kelebek.hill
-
oh oh :) yarenlikler bitmişde nikah hazırlakları tamamlanmaya başlanmış :) Rabimm hepinizinkini hayırlısıyla tamamına erdirsin bir ömür mutlu olursunuz inşallah :)
Ben tazeyim aranızda 20.04.2014'te bitti askerliğimiz :) Çok şükür geldi artık size yetişmeye çalışayım ben :)
Teşekkür ederim bende Hamide :) çok memnun oldum
ASlında uzun süredir ziyaretçi olarak aranızdaydım ama artık fiilen burdayım oo sizin sıradaki şafak nikah :) o bile çok az kalmış maşallah :)
Ne güzel gelişmeee oh canm ne güzell
1 ay bile kalmadı desene nikahaa maşallah canm Allah mesut etsn nikahta keramet vardır tebrik edermm
Teşekkür ederim bende Hamide :) çok memnun oldum
ASlında uzun süredir ziyaretçi olarak aranızdaydım ama artık fiilen burdayım oo sizin sıradaki şafak nikah :) o bile çok az kalmış maşallah :)
Hoşgeldin hamide
Rabbim bi daha ayırmasın o zamanBizde 06.02.2014 te aldık tezkeremizi
Darısı senin başına canım
Darısı başına hiloşummmSenin nikah işlemleri için uğraştığın zamanlarıda göreceğiz
Ama inan çok zor işler.. Birileri evlenmemizi mi istemiyor anlamadım ama resmen 3 hafta sonunda alabildik günümüzü aksilik aksilik üstüne geldi :26:
Anlatsam kalırsın yani o biçim
Sağoll canımmm çok sağol
Haydaaa neden öyle demiş ki ben de anlamadım canm yaa.. ne ekersen onu biçersn deseymiş Mehmet de :) ki sen kin tutacak bir insan da değilsin eminim aklına gelse arardn yani...
İnşallah atanırsn da kurtulursunz sorunlarınızdan canm benm
Heyooo ben bugün çok mutlu geldim kii
Sonunda nikah günümüzü aldık21 Mayıs Saat: 14.00'da artık evli bi bayan oluyorum :109:
Darısı bekarların başına inşallah
Her şey düzelecek inşallah canımın içi.. Rabbim sevdiği kullarını sınarmış böyle.. Elbet vardır bi hayrı
Olacak tabiikideeAhahahahha en güzeliii vallahii full yatış
oh oh :) yarenlikler bitmişde nikah hazırlakları tamamlanmaya başlanmış :) Rabimm hepinizinkini hayırlısıyla tamamına erdirsin bir ömür mutlu olursunuz inşallah :)
Ben tazeyim aranızda 20.04.2014'te bitti askerliğimiz :) Çok şükür geldi artık size yetişmeye çalışayım ben :)
Doğrudur canım inanırm burda bi iş arkadaşımla ilgli de pek çok aksiliğe tanık oldm ama nasip demeki canm almışsınız ya sonunda önemli olan da buAmin canm sıra bize geldi
hayırlı ığurlu olsun esinim süper bi gelişme, hep böyle güzelliklerle gel minik kuşum düzelcek canım düzelcek ben de inanıyorum, sizlerin duası da olduğu sürece sırtım yere gelmez bu arada seneye kpss kalkıyormuş her kurum sınavını kendi yapacakmış. yazılı ve sözlü sınav... referans daha çok işleyecek demektir bu da. yani bu sene atandım atandım yoksa mümkün değil devlete giremem
hee, aynen öylesürekli arayıp ilgilenince bağımlılık yapıyor karşı tarafta, aramasan hemen bir şey mi oldu neden arayıp sormuyor diyorlar. kasten apmadığım için içim rahat. mehmet söylemiş bir şeyler de olur mu bi sorunumuz yok ki demiş annesi de. ne kadar dert ettiyse geçenlerde rüyama kadar girdi kadıncağız :26:
hayırlı ığurlu olsun esinim süper bi gelişme, hep böyle güzelliklerle gel minik kuşum düzelcek canım düzelcek ben de inanıyorum, sizlerin duası da olduğu sürece sırtım yere gelmez bu arada seneye kpss kalkıyormuş her kurum sınavını kendi yapacakmış. yazılı ve sözlü sınav... referans daha çok işleyecek demektir bu da. yani bu sene atandım atandım yoksa mümkün değil devlete giremem
gözün aydın tatlımbiz de 16 nisan 2013'te bitirdik bi yılı da geçti ama henüz nişan, nikah, düğün hazırlığı falan yok ortada. sıranı beklemen gerekecek yani ama bu topiktekiler beni beklerse herkes evde kalır
Aynen sonunda aldık canımSıra sizde
Nilümm sağol bebeğimmİçim içime sığmıyor ki bebeğimm, hele o gün kendimizi nikah tarihini aldıktan sonra video'ya çektik arada açıp açıp izliyorum gülme krizine giriyorum Dualarımız hep seninle bebeğimm
Aaaa ne acayip bi şey olmuş o öyle bu iyi mi kötü mü anlayamadım :44:
Nilümm sağol bebeğimmİçim içime sığmıyor ki bebeğimm, hele o gün kendimizi nikah tarihini aldıktan sonra video'ya çektik arada açıp açıp izliyorum gülme krizine giriyorum Dualarımız hep seninle bebeğimm
Aaaa ne acayip bi şey olmuş o öyle bu iyi mi kötü mü anlayamadım :44:
Anladm canm ilgincmis ama sen de cok taktn demekki kafana tatlim ya o kadr takma akisina birak kv nihayetinde illa bi seylere soylenecek :))
çok normal ki canım insan hayatında kaç kere nikah tarihi alırbak stresten heyecanını yaşayamıyorum diyordun demek ki böyle somut adımlar atılması gerekiyormuş esinim nikahla düğün aynı anda mı olacak şimdi? yoksa düğün daha mı sonra :44: tabii ki de daha kötü güzelim, kısaca torpilliler alınacak
işte o çok doğru hiloşumtamaaam takmıyorum artık sen nasılsın canım, ders çalışabiliyor musun?
Aynen Nilumm bosverr kendi keyfine bak insn surekli herkesi memnun etcem derse kendi mutlu olamiyor..
Iyiym canm cok sukur y calisiyorm firsat buldukca iki gune bi kesin calisiyorm bi de bu 23 nisan 1 mayis isime yariyor :)) senin nasil gidiyor calismalar canm?
haklısın yavrum, bir de şu beklenti olayı var ya... insanlar beklenti içine girdiklerinde başı şeyleri içinden gelerek değil de mecbur olduğun için yapıyor hale geliyorsun. o zaman da duygusuzluk, sevgisizlik çıkıyor ortaya. maşallah canım o zaman daha çok resmi tatil olsunben de çalışıyorum ama pek verim alamıyorum, denemeler felaket
Aynen oyle o yuzden sen samimi olani yap gerisini bosver ne dusunurseler..
He ya 19 mayis bar bi de hahaha :)) bi iki hafta is yerimle gorusup esnek saatler falan yapacam canm bi seyler sonucta kpss de kalkmadan atanalm :)) hic denemeye giremedm henuz hep bi sey cikti haftasonu e haftaici de is derken olmadi.. Ama evde cozdum de 2012 den pek farkli olmadi henuz ilerletmem sartt daha vakit bar ins daha iyi olurz Nilumm
inşallah bitanem inşallah :109: bu sene olmazsa seneye gerçekten çok zor canım, bugün dershanedeki tarih hocası konuştu da sağlam bi torpili olmayan bu iki ayı çok iyi değerlendirsin dediben sürekli çözüyorum canım bi iniyor bi çıkıyor ama en yüksek 70 net yapabildim. böyle giderse çok zor :18:
Hayırlı olsunnnnnnnnnnnnn =)
Bizim tayfa buradaymışta haberim yokmuş yaaaa =)
Sevindirik olmamak elde mii kiiiiO zaman çabucak Nisan'ın son 4 gününün geçmesini diliyoruz
Hayırlı olsun canımDüğün ne zaman ?
Artık haberin olduğuna göre arada bi yaz pikaçu
canım benimmmbabası emekli yavrum ama yine de çalışıyor, annesi çalışmaya geç başladığı için devam ediyor. annesinin sağlık sorunları var bir de yorgun hissediyorum kendimi falan demiş. çalıştığı yerden çıkıp biraz dinlenmek istiyormuş. bugün de annesinin bu sözlerine canı sıkılmış, konuşmak istemedi benimle de. sanki benim ne suçum varsa. o da istiyor ama istemek yetmiyor. ya ailesine rest çekecek ya da biz ömrümüzün sonuna kadar böyle sevgili olarak kalcaz
iyi sayılırım yavrum, arada canım çok sıkılıyor ama geçiyor sonra
gözün aydın tatlım. bizim askerliğin bitişi biraz ani olmuştu. bir de askerim ameliyat olup dönmüştü buruk bi sevinç vardı ama her şeye rağmen bitmesi çok güzeldi. engellerden biri daha aşılmış oluyor. bundan sonraki aşamalar daha kolay ilerliyor genellikle. bizde pek öyle olmadı ama
bu kadarı oldu ya o da olur inşallah canım. zor iş... kiralik bulmak daha kolay nasılsa geçici olcek diye ama bi kere alınıyor bu ev denilen meret. sonra sıkıntı çekcenize şimdi içinize en sineni almanız daha iyi. sıfır mı bakıyorsunuz? mehmetin oynadığı takımın sponsoru olan bi inşaat firması var. nerde, nasıl işler yapıyorlar bilmiyorum ama istersen söyleyim de soruversin. ben gelmesini pek istemiyordum açıkçası moral oluyor ama çok dağılıyorum o geldiğinde. öncesinde heyecan, hazırlık sonrasında ayrılığın hüznü... o çok istedi gelmek yıllık iznini de buna göre ayarladı. sınav öncesi gelemeyecek canım ağustosta ben gitcem. o ara uzun olacak baya... atanırsam mutlaka gelcem yanına fatoşum
hayırlı olsun esracımamin, inşallah...
değil canım ama gölge düşüyor hemen mutluluğumuza, sorunların biri bitiyor biri başlıyoresinim ya günleri kovalarken yıllar geçiyor hee yine de geçsin tabii, biz kavuşayım geçici de olsa ama siz inşallah kavuşup hiç ayrılmıcanız
yarın büyük gün yaniiii...Allah bir daha ayırmasın canımm
İnşallah o da olur merak etmee
Esracımm hayırlı olsnn foto falan koysana kızz.. Allah mesut etsn canımm
Anladım canmm ya onun durumu da zor tabi iki arada bi derede çıkmazda kalmıştır şimdi ama seni de anlıyorum artk istemen çok normal, hayırlısıyla ağız tadıyla çözülür inşallah canm sen şimdilk kpss ye odaklan
Teşekkür ederim nilucum :)
Hilalcim cok tesekkur ederim, gelinlik uzerimdeyken resim cekmeyi unutmusum heyecandancikartinca çektim inşallah telefon dan resim cekmeyi becerebilirsem onu koyarım :)
Safak atarsa 91 canlar.....
Hic aklima gelmezdi birgun burda dugun safagi sayacagim. Bildiginiz uzere biz cok zor kavysanlardaniz, nisanlim askere gitmeden önce istanbul da yasiyordu ben ise konya da ve haliyle uc dort aya bi görusuyorduk. Daha sonra askerlik girdi araya. Nisanlimi diyarbakira askere gonderdim dogu oldugu icin 7 ay göremedim, ama hep güçlü olmaya çalıştım yedi ay sonra yirmi gunluk iznini kullandi sürpriz yapip geldi askerlik denilince ilk aklıma gelen hic ummadigim bi anda aşkımı karsim da görmek o şaşkın ligim geliyo aklima :) ve yirmi gunden sonra tekrae askere gitti yaklaşık bes ay sonra da şafak bizim için dogan güneş oldu. Ama icim de hep bur burukluk vardı cunki uyi biliyordum ki hasret bitmemisti cunki planimiz askimin iki hafta benum yanimda kalip daha sonra istanbula gitmek vardı. Ve iki haftayi çok güzel bir şekilde değerlendirdik. Son gun aşkım hic gitmek istemedigini beni ozleyeceguni çalışma ortamini sevmedigini son kez patronu ile konusup eger kafalar uyusmazsa gelip konyaya yerlesecegini söyledi tabi ben inanmadim. Cunki nisanlim beraberlihimiz boyunca surekli istanbulu terkedecegim dedi ama sonuç yoktu cunki patronu oz dayısı olduğu için onu bırakmiyirdu. Neyse Nisanlimi istanbula yolcu ettim sabah. Gece beni aradı aşkım kinya dan is buldum ve yarin sabah gorusmeye geleceğim adamla diye ben hala soktaydim.sabah oldu is gorusmesi iyi gecmis ve hemen ise başladı konya ya yerlesti. Sekuz ay oluyo ben hala inanamıyorum cunki hic aklıma gelmeyen ama cok istediğim birseydi :) simdi hasret sona erdi ger hafta sonu burlikteyiz askimla... bizim kasim da nisanliligimizin bes yili doluyo bu arada :) cok hasret cektik ama sonuç güzel oldu sizlere de icimdwn anlatmak geldi :)
Ayyy koy becerebilirsen merak ettmm :))
Canm ya ne guzel anlatmissn Allah bi daha ayirmasinn insallahh bak hoc beklenmedk seyler olms super gercekten insan inanamiyor ama birini gercekten sevince butun engeller asiliyor goruldugu gibi.. Biz de su an hangimizn yerine yerlesecez bakiyorz ama ben Istanbulu zaten istemiyorm atanirsam belki oldugm yere gelecek Zaferim ya da beni Antalyaya alacaklar bakalm nasipse :))
Allah daim etsn muulugunu heyecanini tekrardan canm cok sevindm dugun safagina)
Tarih hocaniz hakli canm elimizden gelenden fazlasini yapalm basaralm sunuu umutsuzluga dusme sakinnn
Safak atarsa 91 canlar.....
Hic aklima gelmezdi birgun burda dugun safagi sayacagim. Bildiginiz uzere biz cok zor kavysanlardaniz, nisanlim askere gitmeden önce istanbul da yasiyordu ben ise konya da ve haliyle uc dort aya bi görusuyorduk. Daha sonra askerlik girdi araya. Nisanlimi diyarbakira askere gonderdim dogu oldugu icin 7 ay göremedim, ama hep güçlü olmaya çalıştım yedi ay sonra yirmi gunluk iznini kullandi sürpriz yapip geldi askerlik denilince ilk aklıma gelen hic ummadigim bi anda aşkımı karsim da görmek o şaşkın ligim geliyo aklima :) ve yirmi gunden sonra tekrae askere gitti yaklaşık bes ay sonra da şafak bizim için dogan güneş oldu. Ama icim de hep bur burukluk vardı cunki uyi biliyordum ki hasret bitmemisti cunki planimiz askimin iki hafta benum yanimda kalip daha sonra istanbula gitmek vardı. Ve iki haftayi çok güzel bir şekilde değerlendirdik. Son gun aşkım hic gitmek istemedigini beni ozleyeceguni çalışma ortamini sevmedigini son kez patronu ile konusup eger kafalar uyusmazsa gelip konyaya yerlesecegini söyledi tabi ben inanmadim. Cunki nisanlim beraberlihimiz boyunca surekli istanbulu terkedecegim dedi ama sonuç yoktu cunki patronu oz dayısı olduğu için onu bırakmiyirdu. Neyse Nisanlimi istanbula yolcu ettim sabah. Gece beni aradı aşkım kinya dan is buldum ve yarin sabah gorusmeye geleceğim adamla diye ben hala soktaydim.sabah oldu is gorusmesi iyi gecmis ve hemen ise başladı konya ya yerlesti. Sekuz ay oluyo ben hala inanamıyorum cunki hic aklıma gelmeyen ama cok istediğim birseydi :) simdi hasret sona erdi ger hafta sonu burlikteyiz askimla... bizim kasim da nisanliligimizin bes yili doluyo bu arada :) cok hasret cektik ama sonuç güzel oldu sizlere de icimdwn anlatmak geldi :)
Amin canım inşallah :) inşallah sizin de hakkini da en hayırlısı neyse o olsun canım, sen su an istanbuldamisin canım
bazen düşüyorum hiloşumkötü düşününce daha da kötü oluyor. dün hoca öyle konuşurken gözlerim doldu kendimi kötü hissettim biri bir şey dese ağlayacaktım
esraaaam naptın sen yaa, çok duygulandırdın beni. maşallah canım daha nice 5 yıllara ama evli olarak sevgi emektir diyor ya filmde aynen öyle. siz emek verdiniz bu ilişkiye Rabb'im de karşılığını verdi geç de olsa. ben ömer'in konya'ya geldiğini bilmiyordum, hala istanbul'da sanıyordum. çok sevindim, hazırlık sürecinde de yan yana olmanız süper olmuş. inşallah bundan sonrası da böyle güzel devam eder
Ben de memnun oldum Hamidecim, iyi ettn filli olarak katılmakla biz bağımlılık yaparz bak ona göre
Nikahımız henüz net tarihi belli değil canm ama ilk fırsatta halledecez ayrı şehirlerde olunca işlerimizi ayarlamaya çalışıyoruz önce
Sen nerdensin, erkek arkadaşınla aynı şehirde misinz canm?
napalım beklicez o zaman :) artık bu topikin eskileri ne zaman uygun görürse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?