- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
- Konu Sahibi kelebek.hill
-
Galiba öyle valla :) evet aynı şehirdeyiz ama ben avrupa yakasındayım o anadolu yakasındahayırlısıyla hepsi geçer olup geçer inşallah. Tatlı bekleyişler bunlar :)
çok normal ki canım insan hayatında kaç kere nikah tarihi alırbak stresten heyecanını yaşayamıyorum diyordun demek ki böyle somut adımlar atılması gerekiyormuş esinim nikahla düğün aynı anda mı olacak şimdi? yoksa düğün daha mı sonra :44: tabii ki de daha kötü güzelim, kısaca torpilliler alınacak
Teşekkür ederim canlar :) :) dugun 1 agustos zeynepcim senin ne zaman allah kısmet ederse
bazen düşüyorum hiloşumkötü düşününce daha da kötü oluyor. dün hoca öyle konuşurken gözlerim doldu kendimi kötü hissettim biri bir şey dese ağlayacaktım
esraaaam naptın sen yaa, çok duygulandırdın beni. maşallah canım daha nice 5 yıllara ama evli olarak sevgi emektir diyor ya filmde aynen öyle. siz emek verdiniz bu ilişkiye Rabb'im de karşılığını verdi geç de olsa. ben ömer'in konya'ya geldiğini bilmiyordum, hala istanbul'da sanıyordum. çok sevindim, hazırlık sürecinde de yan yana olmanız süper olmuş. inşallah bundan sonrası da böyle güzel devam eder
Amin canm inşallah, evet şu an ailemle istanbuldayım ama benimseyemedm burayı, ailece geleli 6 sene oldu ama ben ünideydm o sırada ben geleli 2 sene oldu yani; ama ben Antalyayı kat kat daha çok seviyormu bizimkileri de alıp götürcem bi gün inş bi torun yapim de duramazlar burda
Kötü Hissetme kızz sakınn çekerm saçınııı
Ama o gün heyecanlandım artık heyecan yok nilüm napimYok aynı anda istemedik bebeğim, düğün daha sonra olacak yani. 21 Mayıs(Hemde müstakbel eşimin doğum günü ) nikahımız kıyılacak, ondan bi ay sonra da Haziran 21 de düğün olacak bebeğim
Aaaaaaa çok kötü olmuş ya bu çok saçma!
Maşallah size çok birşey kalmamış canım91 günde su gibi gelir geçiyor zaten, 133 diye başladık saymaya şimdi atarsa 51 diyorum
Benimkide Allahın izniyle 21 Haziran tatlım :123:
Canim biliyorum senin Antalya askini, inşallah istediğin gibi olur ama torun güzel taktik :) ben su anda konya nin kasabasindayim omer merkezde calistigi icin merkeze gelin olcam ve inanirmisin konya benim aşık oldugum sehirdi :)
Size de maşallah canım baya azalmis şafak ne güzel :) ben saymaya 365 den basladim kuzum dugun tarihi baya bi önceden belli olmustu :) seninle konusup sohbet edecegimiz ne kadar çok konu vardir eminim
kızlar evimizin müştemilatına hırsız girdi. dışarda bi ses duydum annemler de evde yoktu onlar geldi sanıp bahçeye çıktım sonra kapının aralık olduğunu görünce annem bir şeyler almaya geldi sandım yeni eve temizliğe gitmişlerdi. kapıyı bi açtım ki tanımadığım bi çocukilk tepkim sen kimsin be oldu. abla yok ben öyle oturmak için girmiştim falan dedi. ama etrafı dağıtmaya başlamış. sonra tuttum yakasından sen kimsin ne geziyorsun diye bağırmaya başladım. abim de evdeydi bağırdım defalarca ama kulağında kulaklık takılıymış oyun oynuyormuş duymamış. kaçmaya başladı tekrar tuttum ama bırakmak zorunda kaldım bir şey falan yapar diye. sonra kaçtı gitti, peşinden gittim ama kapı falan açık diye tekrar döndüm. dönüp tekrar müştemilata baktığımda kapı kilidinin kırılmış olduğunu gördüm. polisi aradım annemleri aradım geldiler sonra da şikayetçi olmak için karakola gittim ifade verdim. şaka gibi bi gündü, çok korktum ama öyle hiçbir şey yapmadan da duramazdım. insanlar nasıl bu hale geliyorlar anlamıyorum. gündüz vaktinde, evde insanlar varken ne cesaret...
Desene sen 2 aşkına da kavuşuyon inşallah, sıra bende
Ay ne güzel canım benim ki nişanlım askerden geldiğinde yani 3 ay önce belli oldu
Konuşuruz canım vakit bol, sormak istediğin birşey olursa cevap veririm
AaaaaaOkuyunca ben bile bi korktum nilüm.. :26:
Olacağa ne çare ya Allah korumuş yine de seni canım benim.. İnsanlığın öldüğünü ben başımdan geçen o kız felaketinden sonra öğrendim canım..
Devir hiç iyiye gitmiyor, Allah yardımcımız olsun
Daha yeni bitmiş canım askerlik, biz teskereyi alalı sekiz ay geçti bile :) sorcagim sorular var ama telefondan resim ekleyemedim ki ben ):
Esraa, zeynoo, hiloşum, nilüfer nasılsınız hatunlarrr
Esraa, zeynoo, hiloşum, nilüfer nasılsınız hatunlarrr
Deryaaa
İyidir canım senden naber
İyiyim canımm sen nasılsınn her şey yolund amı iyi misin?
hastalıkla boğuşuyorum canım ne olsun bildiğin gibi devam
Hayırdır canım neyin var :44:
boğazlar şişmişti canım hapşırık grip sünizit hepsi bı arada geldı haplar thlohot limonlar meyve falan boğaz geçti ama sünizit grip baş ağrısı hapşırık hala devam ben konuşurken bı ben daha konuşuyor beynimde :-d :-d :-d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?