Askerlerimize kavuştuk...yarenliğe devam!!!

Galiba öyle valla :) evet aynı şehirdeyiz ama ben avrupa yakasındayım o anadolu yakasında hayırlısıyla hepsi geçer olup geçer inşallah. Tatlı bekleyişler bunlar :)

Amann uzuldugun seye bak bizim aramizda nerdeyse 1000 km var hehe:)) aynen cicim tatli tatli sabrediyo bz de bakalm )

Ama o gün heyecanlandım artık heyecan yok nilüm napim Yok aynı anda istemedik bebeğim, düğün daha sonra olacak yani. 21 Mayıs(Hemde müstakbel eşimin doğum günü) nikahımız kıyılacak, ondan bi ay sonra da Haziran 21 de düğün olacak bebeğim
Aaaaaaa çok kötü olmuş ya bu çok saçma!

Teşekkür ederim canlar :) :) dugun 1 agustos zeynepcim senin ne zaman allah kısmet ederse

Maşallah size çok birşey kalmamış canım 91 günde su gibi gelir geçiyor zaten, 133 diye başladık saymaya şimdi atarsa 51 diyorum
Benimkide Allahın izniyle 21 Haziran tatlım :123:

Teşekkür ederim canım :) evet sizlerin haberi yok bana da sürpriz oldu omerin konya ya gelmesi, ama çok güzel bir sürpriz oldu.

Canim biliyorum senin Antalya askini, inşallah istediğin gibi olur ama torun güzel taktik :) ben su anda konya nin kasabasindayim omer merkezde calistigi icin merkeze gelin olcam ve inanirmisin konya benim aşık oldugum sehirdi :)

Size de maşallah canım baya azalmis şafak ne güzel :) ben saymaya 365 den basladim kuzum dugun tarihi baya bi önceden belli olmustu :) seninle konusup sohbet edecegimiz ne kadar çok konu vardir eminim

kızlar evimizin müştemilatına hırsız girdi. dışarda bi ses duydum annemler de evde yoktu onlar geldi sanıp bahçeye çıktım sonra kapının aralık olduğunu görünce annem bir şeyler almaya geldi sandım yeni eve temizliğe gitmişlerdi. kapıyı bi açtım ki tanımadığım bi çocuk ilk tepkim sen kimsin be oldu. abla yok ben öyle oturmak için girmiştim falan dedi. ama etrafı dağıtmaya başlamış. sonra tuttum yakasından sen kimsin ne geziyorsun diye bağırmaya başladım. abim de evdeydi bağırdım defalarca ama kulağında kulaklık takılıymış oyun oynuyormuş duymamış. kaçmaya başladı tekrar tuttum ama bırakmak zorunda kaldım bir şey falan yapar diye. sonra kaçtı gitti, peşinden gittim ama kapı falan açık diye tekrar döndüm. dönüp tekrar müştemilata baktığımda kapı kilidinin kırılmış olduğunu gördüm. polisi aradım annemleri aradım geldiler sonra da şikayetçi olmak için karakola gittim ifade verdim. şaka gibi bi gündü, çok korktum ama öyle hiçbir şey yapmadan da duramazdım. insanlar nasıl bu hale geliyorlar anlamıyorum. gündüz vaktinde, evde insanlar varken ne cesaret...

Canim biliyorum senin Antalya askini, inşallah istediğin gibi olur ama torun güzel taktik :) ben su anda konya nin kasabasindayim omer merkezde calistigi icin merkeze gelin olcam ve inanirmisin konya benim aşık oldugum sehirdi :)

Desene sen 2 aşkına da kavuşuyon inşallah, sıra bende

Size de maşallah canım baya azalmis şafak ne güzel :) ben saymaya 365 den basladim kuzum dugun tarihi baya bi önceden belli olmustu :) seninle konusup sohbet edecegimiz ne kadar çok konu vardir eminim

Ay ne güzel canım benim ki nişanlım askerden geldiğinde yani 3 ay önce belli oldu
Konuşuruz canım vakit bol, sormak istediğin birşey olursa cevap veririm

Aaaaaa Okuyunca ben bile bi korktum nilüm.. :26:
Olacağa ne çare ya Allah korumuş yine de seni canım benim.. İnsanlığın öldüğünü ben başımdan geçen o kız felaketinden sonra öğrendim canım..
Devir hiç iyiye gitmiyor, Allah yardımcımız olsun

Daha yeni bitmiş canım askerlik, biz teskereyi alalı sekiz ay geçti bile :) sorcagim sorular var ama telefondan resim ekleyemedim ki ben ):

Daha yeni bitmiş canım askerlik, biz teskereyi alalı sekiz ay geçti bile :) sorcagim sorular var ama telefondan resim ekleyemedim ki ben ):

He ya daha yeni bitti zaten ben bile hala tedirginim acaba geri gidecekmi diye Ki yollamam zaten

Eklediğin zaman sor canım hem ne resmi ki :44:

Hayırdır canım neyin var :44:

boğazlar şişmişti canım hapşırık grip sünizit hepsi bı arada geldı haplar thlohot limonlar meyve falan boğaz geçti ama sünizit grip baş ağrısı hapşırık hala devam ben konuşurken bı ben daha konuşuyor beynimde :-d :-d :-d

Çok geçmiş olsun canım üst üste gelmiş hepsin. Çabucak toparlanırsın inşallah
Diğer derya ya da selam söyle o zaman kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…