• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

askerliği yapmayan adamla evlenilir mi?

gerçi siz mimardınz oda avukatmış..ozaman bu askerliği yapmayan adam evlenemez görüşünü size uygulmazlar bence.Ama bizde olacak o düşünce
ne alaka canım milletin ağzı torba değil ki istersen profesör ol diyecek olan yine der de önemli olan siz değil misiniz? Elalemin ne dediğini neden umursuyorsunuz ki :KK14:

çok çok yoruldum dün de annem tutturdu başka daha güzel üst katlardan bi eve çıkalım kiraya diye..şuanki oturduğumuz ev bizim hiç olmazsa kira derdim yok annem bi tutturdu kaç gündür burayı kiraya verelim üstüne 200 tl katarız ne olcak daha güzel bi eve kiraya çıkalım diyo..ya ben öyle yoruldum ki.ya hiç demiyo bu kız evlenecek bu kız artık kendine çalışsın diye..çıldırıcam.. bide itiraz edip hayır diyorum bana diyoki sen evlenip gidecen ben napıcam bu evde diyo...sanki evimiz kötüymüş oturulmucakmış gibi.gayette güzel
Bencil, bir işin ucundan da o tutsun, eve 3 kuruş getirsin madem...Sen kendi hayatına bak bence, ama acele edip yanlış kararlar verme sadece.

benim bi konum vardı burda şuanki hayatım kötü dertlerimi yazmıştım..ve artık evleniyimde kurtuliyim moduna grdim ama bazen de çok mantıksız geliyo
çok mantıksız evlenipte kurtulan görmedim

evlilik bir kurtuluş değil

zorunluluktan evlilik hiç değil

ben 24 yaşındayım oda 25 yaşında.. yaşlarımız çok mu erken evlilik için...ev ve evlilik sorumluluğunu karşılayabileceğime ben kendi adıma eminim çünkü yıllardır ev bakıyorum..yani yaşımdan olgunum ama işte sonuçta yaşım bu
senin yaşın uygun da erkek için erken biraz erkekler bizden bayağı geç olgunlaştıkları için

Bence evlenilmez. Sevgiliniz nasıl bilmiyorum ama rahat yetişen erkekler askerde zorluk ve disiplini gördükçe olgunlaşır. Ben bizzat yaşadığım için gördüm bunu. Eğer evlendikten sonra askere gitmek gibi saçma bir düşüncesi varsa sakın yapmayın pişman olursunuz.

Bence evlenilmez. Sevgiliniz nasıl bilmiyorum ama rahat yetişen erkekler askerde zorluk ve disiplini gördükçe olgunlaşır. Ben bizzat yaşadığım için gördüm bunu. Eğer evlendikten sonra askere gitmek gibi saçma bir düşüncesi varsa sakın yapmayın pişman olursunuz.

askerliği bedelli yapacağı için evlenicez yani o kararla aldım bu kararı ben.bedelli çıkana kadar bekliyeceğiz

yok allah için öyle laylay om değildir çok iyidir.Ona güveniyorum da....biliyorum yaa ailesi hiç onaylamayacak
ailesi onaylamazsa bekarken anne derdi çekerken evlenince kayınvalide kayınpeder derdi çekersin

el kahrı daha zor bdv de görüldüğü üzere

askerliği bedelli yapacağı için evlenicez yani o kararla aldım bu kararı ben.bedelli çıkana kadar bekliyeceğiz

Bedelliye güvenmeyin bence. Ne olacağı belli olmuyor. Bir daha ne zaman çıkar, minimum yaş kaç olur vs belli olmaz. Kaçırma ihtimaliniz de olabilir.

Benim esim suan asker, suan yasadigim hisleri sevgiliyken de yasardim, ozlem, endise gibi.. Yalniz yasamak korkutmuyosa eger gayet de evlenilir, hem daha rahat gorusursun, sen gidersin evci cikartirsin o izne gelir falan filan

Back
X