- 1 Ekim 2014
- 84
- 62
- 8
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa unutmamışsınız
evet yerleşti yaptırdık kaydını![]()
Buyuk konusmak istemem ama hayattttaaaaa evlenmezdim. Pasalar gibu babamin evinde rahatim yerinde bir sekilde askere gidip gelmesini beklerdim. Evlendikten sonra askere gidecekte ben de kos kos bekleyecegim onu. Baslarim oyle evlilige yanimda adam yok ne anladim o isten.askerliği yapmayan adamla evlenilir mi?
Ailesine başlıyım dicem de diyemiyorum. Ama anladığım öğrendiğim, öksüz, yetim adamla en iyi evlenilirbende artık öyle yapalım dedim geçen gün sevgilime.onun ailesi ne der bu duruma acaba..bence hoş karşılamayacaklar.
Eskilerin kati kurallari iste,askerligini yapmayan adama kiz verilmez..askerliği yapmayan adamla evlenilir mi?
ben evlendim
evlendiğimizde zaten 4 yıldır birlikteydik, yüksek lisans yapıyordu tecil hakkı vardı uzun süre. ama evlendikten 1 yıl sonra işsiz kaldı, tecili kaldırıp askere gitti, 6 ay aslanlar gibi halı saha maç sırası listesi yapıp geldi, tabi bu zorlu görev onun kişiliği değiştirmiş, adeta adam etmişti, yersen![]()