- 19 Eylül 2019
- 31
- 36
- 8
- 52
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esim gitti bedelli yapti geldi. Ilk gun ilk defa ayriliyoruz diye kotu oldum cunku ertesi gun zorunlu kurtaj olacaktim, sonra rahattim. Cunku o da rahatti ohhh mis gibi bulasik yikadi, patates soydu, tuvalet temizledi, geldiginde yatak toplamayi falan ogrenmisti saniyorum bunlar da korkulacak sey degil. Silahi da atis egitimi için ellerine alip 3 atis yapiyolar. Yani o kisimda da yanlislikla birbirlerini vurmazlarsa bi'sey olmaz
Ondan once ben diyodum bedelli zaten be falan diye. Insan dertlenmeye utanir kimler nerelere gidiyo hepsi Allah'a emanet![]()
Benim kocam gitti. Yol izni derken 18 gün askeriyede kalıyorlar. Bunun ilk günü ve son günü saçma sapan eşya alma sırası, revir sırasında geçiyor. Geri kalan günler uygun adım yürüyüş eğitimi. Tehlikeli ne olabilir ki? Cepheye mi çıkaracaklar bedellileri? En tehlikeli şey 2 el ateş etmeleri sanırım.
Eşim pazartesi günü gidiyor. Tek sormak istediğim telefon kullanımı. İzin var mı? Konuşabildiniz mi her gün?eşim gitti şubatta.
hayatımın en zor 21 günüydü.
zaten kaybetme korkusu yaşarım hep birde hamilelik.
kafayi yemiştim
gerçi askerlik degil tek olay benim için.
yolculuğa falan çıksa da aynı.
Yok kız bedellılere dogru duzgun silah bıle vermıyolarYani hiçbir bilgimiz yok korkuyoruz ya tehlikeli bir bölgeye çıkarsa diye. Bir de bilmiyorum çok üzülürüm çok özlerim onu
evet ama eşimin birliğinde (istanbuldaydu) akıllı tel yasaktı.Eşim pazartesi günü gidiyor. Tek sormak istediğim telefon kullanımı. İzin var mı? Konuşabildiniz mi her gün?
Tesekkur ederimevet.
evet ama eşimin birliğinde (istanbuldaydu) akıllı tel yasaktı.
3310 'la gitti
Kurallara göre akıllı telefon yasak. Tuşlu, fotoğraf çekmeyen eski telefonları sokabiliyorlar. Askercel diye birşey varmış onu almaları lazımmış. Gizliden kendi hattını sokabilirse gün içinde de haberleşebilirsiniz. Ama hep sessizde durması lazım telefonun çünkü diğer hat akşam 6dan sonra açılıyormuş. Gün içinde telefonla konuşursa yakalanabilir. Dikkat edince sıkıntı yok. Biz gün içinde haberleştik hep.Eşim pazartesi günü gidiyor. Tek sormak istediğim telefon kullanımı. İzin var mı? Konuşabildiniz mi her gün?
Akıllı telefon yasak girişte topluyorlar diye sevgilim eski telefon götürdü. Öyle her gece konuştuk ama 1 haftadan sonra herkese telefonlarını vermişler. Akıllı telefonla görüşenler de oluyor yani.Eşim pazartesi günü gidiyor. Tek sormak istediğim telefon kullanımı. İzin var mı? Konuşabildiniz mi her gün?
Allah razı olsun inşallahHer namazda askerimize dua ederim. Sağlıkla gider gelir inşallah. Rabbim esirgesin