Askerlik psikoloji

acemide ole canım pek konusma imkanı olmuyo günde 10 dk falan ama ustaya gecsin bol bol konusursunuz biz usta birliginde en az bir saat yarım saat konusrduk

acemide ole canım pek konusma imkanı olmuyo günde 10 dk falan ama ustaya gecsin bol bol konusursunuz biz usta birliginde en az bir saat yarım saat konusrduk

yok canım yaa biz de günde 3-4 kez konuşuyoruz, bazen kısa kısa oluyor, bazen yarım saat 1 saat oluyor, nadir de olsa hiç arayamadığı oluyor, anca ben yatıyorum iyiyim merak etmeyin diyebiliyor ve 20sn de bitiyor konuşma işte öyle günlerde meraktan ölüyorum resmen:18:
çok çok konuşmaya da alışmamak lazım, arayamayınca kötü oluyor

Kızlar bilmediğim için bir şey sorucam. Askerde iken nasıl telefonda görüşüyosunuz? Askeriyenin telefonundan mı? Yoksa cep telefonuna izin veriyorlar mı?

Kızlar bilmediğim için bir şey sorucam. Askerde iken nasıl telefonda görüşüyosunuz? Askeriyenin telefonundan mı? Yoksa cep telefonuna izin veriyorlar mı?

walla biz ankesörlü tlfla konuşuyoruz, kart alıp o arıyor ya da çaldırıyor ben arıyorum canım:81:

bnmkı uzun donem yapıyo temmuzda gelcek ve cep telefonuyla mesajlasıyoruz yada konusuyoruz.

Benim paşa da almak istiyo telefon ben karşı çıkıyorum yakalanırsın diye..Ankesörlülerle işimiz hep bide çenemizde açık ptt akraba çıkcak yakında

benimkinin cep telefonu vardı mesajlasmak falan rahattı doguda kullanmak rahatmıs bizde ankesörlüden konusruduk cepten konusmada yakalanma riski var evturkcell yapardım 400 dk 7 bucuk tlye 5 gün yetiodu cep telefonumu aradıgı icin kart dayanmıo 3 4 kart bitirioduk günde ama simdii

ama şimdi noldu canım?

bugün gene aradı 5 dk konsutuk bi sesini duyım diye aradım dedi ne yapmaya calısıo anlamadım getti

yaa öfkesi geçmiş işte, ayrı fln da değilsiniz siz, yoksa nie arasın
üzme kendini , yavaş yavaş düzelecek aranız, ama aradığında çok soğuk davranma da, hevesi kırılmasın çocuğun

Teşekkürler kızlar cevaplarınız için. Benim sevgilim henüz askere gitmedi bu yıl içinde gidicek inşallah. Bu zamana kadar da hiç ayrı kalmadık uzun süre acaba askerde nasıl oluyor bu iletişim diye sormak istemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…