- Konu Sahibi YasarSibel
-
benim askerim şimdi izmir gaziemirde, ama 1 ay sonra nereye gidecek belli değil.
Bizim bi sıkıntı yok çok şükür
askere gitmeden önce çok kavga ederdik ama şimdi problem yaşamıyoruz Allahtan, uzaktayken çok zor oluyor çünkü. Burdayken kavga etsek bile 1 saat sonra barışırdık ama gurbetteyken arasın die bekliosun, insan deliye dönüyor
acemide ole canım pek konusma imkanı olmuyo günde 10 dk falan ama ustaya gecsin bol bol konusursunuz biz usta birliginde en az bir saat yarım saat konusrduk
Kızlar bilmediğim için bir şey sorucam. Askerde iken nasıl telefonda görüşüyosunuz? Askeriyenin telefonundan mı? Yoksa cep telefonuna izin veriyorlar mı?
bnmkı uzun donem yapıyo temmuzda gelcek ve cep telefonuyla mesajlasıyoruz yada konusuyoruz.
benimkinin cep telefonu vardı mesajlasmak falan rahattı doguda kullanmak rahatmıs bizde ankesörlüden konusruduk cepten konusmada yakalanma riski var evturkcell yapardım 400 dk 7 bucuk tlye 5 gün yetiodu cep telefonumu aradıgı icin kart dayanmıo 3 4 kart bitirioduk günde ama simdii
Cep telefonu yasak o zaman kullananlar gizli kullanıyor di mi?
ama şimdi noldu canım?
bugün gene aradı 5 dk konsutuk bi sesini duyım diye aradım dedi ne yapmaya calısıo anlamadım getti
ayrıldık yapma dedigi seyi yapmıcam diye söz verdim ama yine yaptım oda ayrıldı benden
yaa öfkesi geçmiş işte, ayrı fln da değilsiniz siz, yoksa nie arasın
üzme kendini , yavaş yavaş düzelecek aranız, ama aradığında çok soğuk davranma da, hevesi kırılmasın çocuğun
Çok üzüldüm canım sende daha dikkatli olsaydın keşke hakkınızda hayırlısı olsun
agzımdan cıkan her seye alınıo benimkide can sinir oluorum
sibel seni okadar iyi anlıyorumki benimkinede buaralar bi agresifleşti alttan alıyorum işte askerde diye onlarla birlikte bizimde bozuldu valla
Teşekkürler kızlar cevaplarınız için. Benim sevgilim henüz askere gitmedi bu yıl içinde gidicek inşallah. Bu zamana kadar da hiç ayrı kalmadık uzun süre acaba askerde nasıl oluyor bu iletişim diye sormak istemiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?