- 27 Mart 2011
- 2.984
- 2
- 106
- Konu Sahibi YasarSibel
-
bizimde 29.ayımız ama aynı sorunlar bende de var kızlar . dağıtım iznine geldğinde biz hiç görüşmemiştik bile arıyodum mesaj atıyoddum kesınlıkle cevap vermıyodu ama askere gidince tekrar eski halıne döndü sürekli aramaya başladı. benım evden dısarı cıkmamı kesınlıkle ıstemıyo hiç bi karşı cınsle konuşamıyorum sureklı rapor verme halındeyım.bu yuzden subat ayında izne gelmeden önce ayrılmıştık 1 ay ayrı kaldık burdayken 1 kere görüştük. söz verdi yeminler etti ağladı düzelicem diye .bakalım beklıyorum hala duzelıcek...
can çıkar huy çıkmaz gizemcim
Ah anacım ah bizde ne kavgalar ettik bi bilsen acemi birliğinde sorunsuz hatta çok güseldi ama usta birliğine bi gitti herif delirdi resmen...Kavga edince biliyo bnm yüzümden dio özür diliyo bida öle konuşuyo barışıyos da yapmıcam dio bida yapıyo artık söz verdiğinde heee diom
Bide çok bilinçsiz konuşmaya başladı konulşmann sonunun nereye gitceni tartamıyo
Yok canım ne yaparsan yap onun gözünde olmuyo...bi yere çıktığım yok iyice eve haps oldum arıcağııda tm 40yılın başı çıkmama denk geliyo resmen çip takmış gibibide yamuk ağaz gez canm karışmıyorum felan demiyomu deliriyorum resmen... Geldiğinde hepsini ödetcem diyorum gelmiyim dio
evet herkes aynı şeyi söyluyo ama ben değişceğini umarak beklemeye devam edıyorum
Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıymış, eninde sonunda gelecek ve cezasını çekecek
hehe su lafın cok hosuma gitti ay cok güldüm aynen kız benim tilkide yavas yavas dönme meyillerinde aradı yine bugün napıosun ne ediosun felen dio ben burda nöbet tutuorum evlenincee cocuk oluncada sen tutcan dedi anlamadım artık
o gittiğinden beri günlük tutuyorum yapptıklarınn hepsini yazıyorum geldiğinde asıl o yandıNöbette bebekte bi biz mi tutyos acıdım böle düşünmesine eğer bizimkiler böle hayal kuruyoa yazık onlaraaa
önceden korkum yoktu uzun ömür rahat yaşarıs dedim gerçekten 4 senemize giriyorus hiç şüphe duymadım ama şimdi kuşkuluyum askerde nolcak die
öyle kız askerdeyken hic bilmedigin huyları cıkıo hic görmedigin hareketler hic duymadıgın sözler duyuyosun
öyle şapşallaştı ki ağzından çıkanı kulağı duymuyo aslında bana göre çok ağar laf diyo...As önce telefonda konuştuk yarın markete gitcm dedim gez diyo dövermisin sövermisin
aynen aynen gez bakalım gez dio ben burda askerlik yapalım sen gez dio yazıorum bunları biyere gelince hesaplascaz dio hehe sen gelde hele bi görüselim diorm bende
sizinkiler nerde askerlik yapıyo kızlar benimki kasım sonu gitti nazilli cezaevi jandarmada
kim kimle hesaplaşcas görcen deseydin...diyorum geldiğinde kelepçelicem seni daa ynmdan sn ayrılamassın die
diyarbakır-silvan bnmkide tatlım
izin kullanma zorunluluğu yoksa 298 varsa 328 gün var daha allahım sabıııııııııııııır
oyalancak bişeyde yok olsada aklım hep onda...çeyize verdim kendimi ondada kalmadı eksik
hiiicc bi hazırlıgım bilem yok benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?