Askerlik psikoloji

Ah anacım ah bizde ne kavgalar ettik bi bilsen acemi birliğinde sorunsuz hatta çok güseldi ama usta birliğine bi gitti herif delirdi resmen...Kavga edince biliyo bnm yüzümden dio özür diliyo bida öle konuşuyo barışıyos da yapmıcam dio bida yapıyo artık söz verdiğinde heee diom

Bide çok bilinçsiz konuşmaya başladı konulşmann sonunun nereye gitceni tartamıyo

can çıkar huy çıkmaz gizemcim

evet herkes aynı şeyi söyluyo ama ben değişceğini umarak beklemeye devam edıyorum

aynen canım bı kavga edelım hiç düşünmeden konuşmaya başlıyo. hemde haksız oldugu konuda. benle saatlerce kavga ediyo ondan sonra hadi tatlıya baglayalım falan dıyo e bende daha cok sınırlenıyorum bu seferr

Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıymış, eninde sonunda gelecek ve cezasını çekecek

evet herkes aynı şeyi söyluyo ama ben değişceğini umarak beklemeye devam edıyorum

umarım canım, inşallah değişir

Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıymış, eninde sonunda gelecek ve cezasını çekecek

hehe su lafın cok hosuma gitti ay cok güldüm aynen kız benim tilkide yavas yavas dönme meyillerinde aradı yine bugün napıosun ne ediosun felen dio ben burda nöbet tutuorum evlenincee cocuk oluncada sen tutcan dedi anlamadım artık

o gittiğinden beri günlük tutuyorum yapptıklarınn hepsini yazıyorum geldiğinde asıl o yandıNöbette bebekte bi biz mi tutyos acıdım böle düşünmesine eğer bizimkiler böle hayal kuruyoa yazık onlaraaa

önceden korkum yoktu uzun ömür rahat yaşarıs dedim gerçekten 4 senemize giriyorus hiç şüphe duymadım ama şimdi kuşkuluyum askerde nolcak die

öyle kız askerdeyken hic bilmedigin huyları cıkıo hic görmedigin hareketler hic duymadıgın sözler duyuyosun

öyle şapşallaştı ki ağzından çıkanı kulağı duymuyo aslında bana göre çok ağar laf diyo...As önce telefonda konuştuk yarın markete gitcm dedim gez diyo dövermisin sövermisin

öyle şapşallaştı ki ağzından çıkanı kulağı duymuyo aslında bana göre çok ağar laf diyo...As önce telefonda konuştuk yarın markete gitcm dedim gez diyo dövermisin sövermisin

aynen aynen gez bakalım gez dio ben burda askerlik yapalım sen gez dio yazıorum bunları biyere gelince hesaplascaz dio hehe sen gelde hele bi görüselim diorm bende

sizinkiler nerde askerlik yapıyo kızlar benimki kasım sonu gitti nazilli cezaevi jandarmada

aynen aynen gez bakalım gez dio ben burda askerlik yapalım sen gez dio yazıorum bunları biyere gelince hesaplascaz dio hehe sen gelde hele bi görüselim diorm bende

kim kimle hesaplaşcas görcen deseydin...diyorum geldiğinde kelepçelicem seni daa ynmdan sn ayrılamassın die

oyalancak bişeyde yok olsada aklım hep onda...çeyize verdim kendimi ondada kalmadı eksik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…