Askerlik psikoloji

seviyor da ondan sensiz yapamıyo
walla benim askerim de acayip durgunlaşmış, hep düşünceli durgun... çok üzüldüm bu haline, inşallah askerlik bittikten sonra geçer bu halleri

Aynennnn.... Düşünceli ve durguunn... :44:

seviyor da ondan sensiz yapamıyo
walla benim askerim de acayip durgunlaşmış, hep düşünceli durgun... çok üzüldüm bu haline, inşallah askerlik bittikten sonra geçer bu halleri

bilmemki seviomu acep nie bole yapıo uyuz oluorum benimkide hep öyleydi herseye aglıodu her dedigime bide

bilmemki seviomu acep nie bole yapıo uyuz oluorum benimkide hep öyleydi herseye aglıodu her dedigime bide

gene aradı benimki acıkögretim sınavlarım vardı nasıl gecti sormak icin aramıs resmen düsünceli bi odun benimki

sibelcim seviyor seviyorrr bence sen aradığında hiç bişey olmamış gibi sanki hiç kavga etmemişsiniz gibi devam et, bak öfkesi geçti iyice kıvama geldi
benim askerim çok neşeli, hareketli bi insandı... epey bi ağırlaşmış:26:

öyle canım ya askerlik degistirio maaalesef

agzımdan cıkan her seye alınıo benimkide can sinir oluorum

Bende aynıyım canım ne desem diye artık konuşurken düşünüyorum..Dışarda olduğumu duyunca sesi kısık konuşuyo sanki evden hiç çıkmamam gerekirmiş gibi...napıcas bilmiyorum

Bende aynıyım canım ne desem diye artık konuşurken düşünüyorum..Dışarda olduğumu duyunca sesi kısık konuşuyo sanki evden hiç çıkmamam gerekirmiş gibi...napıcas bilmiyorum

aynen yaa, evdeyim deyince problem yok da, dışardayım deyince sesi hemen değişiyor, morali bozuluyor. Ben mecbur kalmadıkca dışarı çıkmam zaten ama illa bişi lazım oluo çıkıosun, yandık walla

aynen aynen ama gün gectikce daha kötü oluolar

üfff

Onar orada zorunlu hapis yine ya biz...Kendimizi hapsediyoruz..4yıls girdik doru düzgün kavga etmeyn biz askerliğin 5 ayında kaç kere ayrılığa geldik

Onar orada zorunlu hapis yine ya biz...Kendimizi hapsediyoruz..4yıls girdik doru düzgün kavga etmeyn biz askerliğin 5 ayında kaç kere ayrılığa geldik

ewet kendimizi hapsediyoruz da değiyor mu sanki, kıymetini biliyorlar mı?
Kendi adıma konuşayım, benim askerim kıymetini bilmiyor
ona kalsa ben işe gidip geliyorum, 2 insan yüzü görüyorum, kayınvalidemlere gidiyorum fln...
bunları hep gezmeden sayıyor kendisi

aaa ailesiyle tanısıonuzmu

bayada uzunmus kız seninki masallah

saol canım normade bebekliğimizi biliyos.

Bende aynıyım canım burdayken karışmayan adam karışır oldu geçen kaynanamlar dışarı çaardı yemee git sen gezyerime dio akrabası evlendi süslen sen dio...çıldırma noktasındayım resmen...

bizimde 29.ayımız ama aynı sorunlar bende de var kızlar . dağıtım iznine geldğinde biz hiç görüşmemiştik bile arıyodum mesaj atıyoddum kesınlıkle cevap vermıyodu ama askere gidince tekrar eski halıne döndü sürekli aramaya başladı. benım evden dısarı cıkmamı kesınlıkle ıstemıyo hiç bi karşı cınsle konuşamıyorum sureklı rapor verme halındeyım.bu yuzden subat ayında izne gelmeden önce ayrılmıştık 1 ay ayrı kaldık burdayken 1 kere görüştük. söz verdi yeminler etti ağladı düzelicem diye .bakalım beklıyorum hala duzelıcek...

aaa ailesiyle tanısıonuzmu

canım biz nişanlıyız
haftasonları gidip kayınvalidemlerde kalıyorum çoğu zaman...

Bende aynıyım canım burdayken karışmayan adam karışır oldu geçen kaynanamlar dışarı çaardı yemee git sen gezyerime dio akrabası evlendi süslen sen dio...çıldırma noktasındayım resmen...
Sen o yok die istediğin kadar kendini hapset, hareketlerine dikkat et.. yine de hora geçmez canım
benim askerim biraz durulmuş sanki, eskisi kadar karışmıyor bana askerdeyken, ama mecburi gittiğim bazı yerleri gezmekden sayıp ohh sen gez bakalım fln demesi sinirimi bozuyor. Çarşı izninde gezebilmek için kendine bahane yaratıyor bence, ama du bakalım, görcez buhaftasonu

can çıkar huy çıkmaz gizemcim

Sen o yok die istediğin kadar kendini hapset, hareketlerine dikkat et.. yine de hora geçmez canım
benim askerim biraz durulmuş sanki, eskisi kadar karışmıyor bana askerdeyken, ama mecburi gittiğim bazı yerleri gezmekden sayıp ohh sen gez bakalım fln demesi sinirimi bozuyor. Çarşı izninde gezebilmek için kendine bahane yaratıyor bence, ama du bakalım, görcez buhaftasonu

Yok canım ne yaparsan yap onun gözünde olmuyo...bi yere çıktığım yok iyice eve haps oldum arıcağııda tm 40yılın başı çıkmama denk geliyo resmen çip takmış gibibide yamuk ağaz gez canm karışmıyorum felan demiyomu deliriyorum resmen...Geldiğinde hepsini ödetcem diyorum gelmiyim dio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…