- 8 Mart 2011
- 11.242
- 707
- 248
- Konu Sahibi YasarSibel
-
oda hem beni cekemio hem bensizde yapamıo galiba
agzımdan cıkan her seye alınıo benimkide can sinir oluorum
seviyor da ondan sensiz yapamıyo
walla benim askerim de acayip durgunlaşmış, hep düşünceli durgun... çok üzüldüm bu haline, inşallah askerlik bittikten sonra geçer bu halleri
Aynennnn.... Düşünceli ve durguunn... :44:
seviyor da ondan sensiz yapamıyo
walla benim askerim de acayip durgunlaşmış, hep düşünceli durgun... çok üzüldüm bu haline, inşallah askerlik bittikten sonra geçer bu halleri
bilmemki seviomu acep nie bole yapıo uyuz oluorum benimkide hep öyleydi herseye aglıodu her dedigime bide
gene aradı benimki acıkögretim sınavlarım vardı nasıl gecti sormak icin aramıs resmen düsünceli bi odun benimki
sibelcim seviyor seviyorrrbence sen aradığında hiç bişey olmamış gibi sanki hiç kavga etmemişsiniz gibi devam et, bak öfkesi geçti iyice kıvama geldi
benim askerim çok neşeli, hareketli bi insandı... epey bi ağırlaşmış:26:
öyle canım ya askerlik degistirio maaalesef
agzımdan cıkan her seye alınıo benimkide can sinir oluorum
ben eski neşeli sefgilimi istiyoruuuum
Bende aynıyım canım ne desem diye artık konuşurken düşünüyorum..Dışarda olduğumu duyunca sesi kısık konuşuyo sanki evden hiç çıkmamam gerekirmiş gibi...napıcas bilmiyorum
Bende aynıyım canım ne desem diye artık konuşurken düşünüyorum..Dışarda olduğumu duyunca sesi kısık konuşuyo sanki evden hiç çıkmamam gerekirmiş gibi...napıcas bilmiyorum
aynen aynen ama gün gectikce daha kötü oluolar
aynen yaa, evdeyim deyince problem yok da, dışardayım deyince sesi hemen değişiyor, morali bozuluyor. Ben mecbur kalmadıkca dışarı çıkmam zaten ama illa bişi lazım oluo çıkıosun, yandık walla
üfff
Onar orada zorunlu hapis yine ya biz...Kendimizi hapsediyoruz..4yıls girdik doru düzgün kavga etmeyn biz askerliğin 5 ayında kaç kere ayrılığa geldik
Onar orada zorunlu hapis yine ya biz...Kendimizi hapsediyoruz..4yıls girdik doru düzgün kavga etmeyn biz askerliğin 5 ayında kaç kere ayrılığa geldik
ewet kendimizi hapsediyoruz da değiyor mu sanki, kıymetini biliyorlar mı?
Kendi adıma konuşayım, benim askerim kıymetini bilmiyor
ona kalsa ben işe gidip geliyorum, 2 insan yüzü görüyorum, kayınvalidemlere gidiyorum fln...
bunları hep gezmeden sayıyor kendisi
bayada uzunmus kız seninki masallah
ewet kendimizi hapsediyoruz da değiyor mu sanki, kıymetini biliyorlar mı?
Kendi adıma konuşayım, benim askerim kıymetini bilmiyor
ona kalsa ben işe gidip geliyorum, 2 insan yüzü görüyorum, kayınvalidemlere gidiyorum fln...
bunları hep gezmeden sayıyor kendisi
aaa ailesiyle tanısıonuzmu
Sen o yok die istediğin kadar kendini hapset, hareketlerine dikkat et.. yine de hora geçmez canımBende aynıyım canım burdayken karışmayan adam karışır oldu geçen kaynanamlar dışarı çaardı yemee git sen gezyerime dio akrabası evlendi süslen sen dio...çıldırma noktasındayım resmen...
bizimde 29.ayımız ama aynı sorunlar bende de var kızlar . dağıtım iznine geldğinde biz hiç görüşmemiştik bile arıyodum mesaj atıyoddum kesınlıkle cevap vermıyodu ama askere gidince tekrar eski halıne döndü sürekli aramaya başladı. benım evden dısarı cıkmamı kesınlıkle ıstemıyo hiç bi karşı cınsle konuşamıyorum sureklı rapor verme halındeyım.bu yuzden subat ayında izne gelmeden önce ayrılmıştık 1 ay ayrı kaldık burdayken 1 kere görüştük. söz verdi yeminler etti ağladı düzelicem diye .bakalım beklıyorum hala duzelıcek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?