Burda ciddi bi soru sordum ve önemli bi mevzu olmadığını da belirttim sadece paylaşmak konuşmak istedim.."Aşkooom ben onsekooz yasondoyooom " da diyorsundur sen şimdi
Cok fazla ınanma sozlerıne derım ama yınede her soyledıgınde bır sey arama zaten bır sey olursa emın ol bız kadınlar olarak anlarız Allah oyle bır yetkı vermıshatta canım geçenlerde yine böyle bi olay olmuştu seni mutlu edemiyorum böyle olduğunda keşke hiç bu dünyaya gelmeseydim diyorum demişti..
Siz öyle düşünüyosunuz sevgilim böyle dönemlerde erkek olduğu halde anlayışla karşılıyo benden önce o hesaplıyo ona göre davranmak için..Bayanın halinden bayan anlar derler ama malesef..Ayy bi de şu kızların "regl dönemi" tripleri oluyo ya.biz de regl oluyoz ama bu kadar abartmaya ne gerek var çok yapmacık buluyorum bazen
ayy çok tatlısınnnn : )))) fena güldüm
Tabi canım :) yani erkek milleti sonuçta etkilemek için bile söyler :) ama bu ağlayaraktı ağlamak işin içine giriyosa ve bu bi erkekse insan inanıyo :)Cok fazla ınanma sozlerıne derım ama yınede her soyledıgınde bır sey arama zaten bır sey olursa emın ol bız kadınlar olarak anlarız Allah oyle bır yetkı vermıs
Bana göre sevgilinize karşı kullandığınız bi bahane gibi geliyo.3 yıldır sevgilime bi kere bile "aşkooom ben regl oldum, bana şöyle davran böyle davran"demedim.çok cıvık geliyo bana bu tarz şeyler.daha önce de hiçbir üyeye bu şekilde ters şeyler yazmamıştım, size yazıyorum ilk defaSiz öyle düşünüyosunuz sevgilim böyle dönemlerde erkek olduğu halde anlayışla karşılıyo benden önce o hesaplıyo ona göre davranmak için..Bayanın halinden bayan anlar derler ama malesef..
Benim öyle dediğimi nerden biliyosunuz ? ben hatırlamıyorum reglim bana ilgi göster falan yazdığımı ?Bana göre sevgilinize karşı kullandığınız bi bahane gibi geliyo.3 yıldır sevgilime bi kere bile "aşkooom ben regl oldum, bana şöyle davran böyle davran"demedim.çok cıvık geliyo bana bu tarz şeyler.daha önce de hiçbir üyeye bu şekilde ters şeyler yazmamıştım, size yazıyorum ilk defa
Oyyy kıyamamBenim öyle dediğimi nerden biliyosunuz ? ben hatırlamıyorum reglim bana ilgi göster falan yazdığımı ?
ilgi göstericek adam zaten gösterir ben bu konularda oldukça çekinirim kendisi düşünür sevgilim o ilgilenmem gerekiyo bu dönemde sana daha yakın olmak ilgilenmek istiyorum diyor..
Allah başka dert vermesin ne diyim..
Ama benim bu tarz saçma şeylere takan insanlarla asla işim olmaz
inşallah o çocuk senin bu saçma takıntılarına katlanmaya devam eder
şimdi başka yorumlar yazıp canını sıkmak istemem..
çok gereksiz değil mi bunları yazmak gösteriş gibikonuda geçen aşkım kelimesinden kaç adet olduğunu bulana süprüz hediye
hayır yani ben eşime atıyorum bi günde bukadar dememişken millet yazmaya üşenmiyomu..ondan şeyettiydim ben...çok gereksiz değil mi bunları yazmak gösteriş gibi
ay bakın beni bu kadar seviyo böyle vıcık vıcığız der gibi
ona tek bir şarkı yollamak istiyorumsüper yorum
linda nın klasik takıntılı hali
bu çocuk inşallah yakında bıkmasın lindadan gene de
ben olsam şahsen çoktan bıkmıştım..
bu kız o kızmı dejavuAyy Linda yeter artık valla ben burada sürekli senin bu aynı dertlerini okurken şişiyorum çocuk iyi dayanıyor bütün mesajların bu tür triplerinle ilgili yaa. Allah aşkına bir rahat bırak çocuğu. Yani akşam arkadaşlarıyla buluştu şarjı bitiyormuş aramadı diye konu açmadığın mı kalmadı, benimle gün içinde konuşmuyor işteyim diye ama hamile kardeşini hastaneye götürmeyi biliyor demediğin mi kalmadı, bu ağabey meselesini de daha önce açmıştın ağabeyim var vakit geçiriyoruz diye. İlla her dakika konuşmak zorunda mısınız zaten gün içinde mesajlaşıyorsunuz az da olsa konuşuyorsunuz normalde de akşamları kaç saat konuşuyoruz demiştin. Böyle haftada bir iki kere akşam konuşmadınız diye trip mi atılır kız kardeşinden ağabeyinden herkesten kıskanıyorsunuz hep seninle konuşsun kimseyle vakit geçirmesin istiyorun her konun istisnasız aynı sonunuz pek parlak gözükmüyor yazık çocuğa senin hiç mi arkadaşın akraban yok oturup sürekli telefon mu bekliyorsun sevgilinden. Hiç mi sevgilinden ayrı sosyal hayatın yok senin.
evet tanıyamadın mıbu kız o kızmı dejavubu bi kabus olmalı
pek kimseyi tanımıyorum...konular birleşince benimde kafamda sonradan oluşuyor üyenin kim olduğuevet tanıyamadın mı
ben ona imparatorun şarkısını armağan ettim..
bu kızın tarzı bu..pek kimseyi tanımıyorum...konular birleşince benimde kafamda sonradan oluşuyor üyenin kim olduğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?