Aşkım lütfen çocukça tripler atma..

"Aşkooom ben onsekooz yasondoyooom " da diyorsundur sen şimdi
Burda ciddi bi soru sordum ve önemli bi mevzu olmadığını da belirttim sadece paylaşmak konuşmak istedim..
Ağzınızı evirip çevirmeden ciddi bi şekilde cevap verirseniz sevinirim..

hatta canım geçenlerde yine böyle bi olay olmuştu seni mutlu edemiyorum böyle olduğunda keşke hiç bu dünyaya gelmeseydim diyorum demişti..
Cok fazla ınanma sozlerıne derım ama yınede her soyledıgınde bır sey arama zaten bır sey olursa emın ol bız kadınlar olarak anlarız Allah oyle bır yetkı vermıs

Ayy bi de şu kızların "regl dönemi" tripleri oluyo ya.biz de regl oluyoz ama bu kadar abartmaya ne gerek var çok yapmacık buluyorum bazen
Siz öyle düşünüyosunuz sevgilim böyle dönemlerde erkek olduğu halde anlayışla karşılıyo benden önce o hesaplıyo ona göre davranmak için..Bayanın halinden bayan anlar derler ama malesef..

Cok fazla ınanma sozlerıne derım ama yınede her soyledıgınde bır sey arama zaten bır sey olursa emın ol bız kadınlar olarak anlarız Allah oyle bır yetkı vermıs
Tabi canım :) yani erkek milleti sonuçta etkilemek için bile söyler :) ama bu ağlayaraktı ağlamak işin içine giriyosa ve bu bi erkekse insan inanıyo :)

Siz öyle düşünüyosunuz sevgilim böyle dönemlerde erkek olduğu halde anlayışla karşılıyo benden önce o hesaplıyo ona göre davranmak için..Bayanın halinden bayan anlar derler ama malesef..
Bana göre sevgilinize karşı kullandığınız bi bahane gibi geliyo.3 yıldır sevgilime bi kere bile "aşkooom ben regl oldum, bana şöyle davran böyle davran"demedim.çok cıvık geliyo bana bu tarz şeyler.daha önce de hiçbir üyeye bu şekilde ters şeyler yazmamıştım, size yazıyorum ilk defa

Benim öyle dediğimi nerden biliyosunuz ? ben hatırlamıyorum reglim bana ilgi göster falan yazdığımı ?
ilgi göstericek adam zaten gösterir ben bu konularda oldukça çekinirim kendisi düşünür sevgilim o ilgilenmem gerekiyo bu dönemde sana daha yakın olmak ilgilenmek istiyorum diyor..

Oyyy kıyamam neyse karakterime çok ters geldi yazdıklarınız yorumlarınızdan anlayabildim bunu.yazdıkça uzayacak şimdi, size mutluluklar

süper yorum
linda nın klasik takıntılı hali
bu çocuk inşallah yakında bıkmasın lindadan gene de
ben olsam şahsen çoktan bıkmıştım..

Sevgilinizin kendine çeki düzen vermesi lazım, sorun onda.

Oyun mu oynuyor, uyuyakalmışım diyecek.
Arkadaşıyla mı takılıyor veya annesiyle ablasıyla mı konuşuyor, "Telefonu nasıl oldu da duymadım." diye hayıflanacak.

Ama bunu yaparken açık vermemesi lazım.
Ben eşime sevgiliyken yakalandım öyle.
"Canım çok yoğunum ya sonra görüşürüz." deyip telefonu kapatmadan filmi yürütmüştüm.
Böyle şeyler olmamalı tabi, uyanık olunmalı.

süper yorum
linda nın klasik takıntılı hali
bu çocuk inşallah yakında bıkmasın lindadan gene de
ben olsam şahsen çoktan bıkmıştım..
ona tek bir şarkı yollamak istiyorum
imparatordan

Kim çeker seni kim çeker
Ben gibi seni kim çeker..

Ayy Linda yeter artık valla ben burada sürekli senin bu aynı dertlerini okurken şişiyorum çocuk iyi dayanıyor bütün mesajların bu tür triplerinle ilgili yaa. Allah aşkına bir rahat bırak çocuğu. Yani akşam arkadaşlarıyla buluştu şarjı bitiyormuş aramadı diye konu açmadığın mı kalmadı, benimle gün içinde konuşmuyor işteyim diye ama hamile kardeşini hastaneye götürmeyi biliyor demediğin mi kalmadı, bu ağabey meselesini de daha önce açmıştın ağabeyim var vakit geçiriyoruz diye. İlla her dakika konuşmak zorunda mısınız zaten gün içinde mesajlaşıyorsunuz az da olsa konuşuyorsunuz normalde de akşamları kaç saat konuşuyoruz demiştin. Böyle haftada bir iki kere akşam konuşmadınız diye trip mi atılır kız kardeşinden ağabeyinden herkesten kıskanıyorsunuz hep seninle konuşsun kimseyle vakit geçirmesin istiyorun her konun istisnasız aynı sonunuz pek parlak gözükmüyor yazık çocuğa senin hiç mi arkadaşın akraban yok oturup sürekli telefon mu bekliyorsun sevgilinden. Hiç mi sevgilinden ayrı sosyal hayatın yok senin.

bu kız o kızmı dejavubu bi kabus olmalı

Sevgili dediğin yarın yapacaklarının tam listesini bir gün önceden masanıza rapor halinde bırakır. Aşk bunu gerektirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…