aşkımı kendi ellerimle yakmışım meğer

Yuzyuze konusalim bulusalim diye israr et. Belki gorurse seni affeder ve tekrar birlikte olursunuz madem halen seviyorsun

ama şimdi de o üzüldü duygularımla oynadın dedi

Canım bir sakin ol senin suçun günahın yok. Duygularımla oynadın ne demek, o senin duygularınla oynamış olmuyor mu 3 sene seninle birlikteyken bir anda eski sevgilisini hatırlayıp ona gitmek istiyor. Senin duyguların ne olucak bu durumda? Sen onu boş bir umut peşinde koşmaktan kurtardın asıl.

Bence bu durumu itiraf et çünkü diğer kızı zan altında bırakıyorsun. Düşün belki kızın sevdiği başkası var ve senin sevgilinle karşılaşabilirler ve kızın yapmadığı bişey yüzünden zor durumda kalabilir. Kesinlikle sevgilinize bu durumu anlatın oda diğer taraf için umut besleyip insanların hayatlarını senin yaptığın gibi berbat etmesin.

iyi mi ettim kötü mü ettim söylemekle bilmiyorum ama şuan çok daha kötüyüm çok daha üzgünüm

söyledim şimdi yazdım zaten

içim içimi yiyor söyledim söylemeye ama şimdi daha beter oldum dağıldım resmen

iyi mi ettim kötü mü ettim söylemekle bilmiyorum ama şuan çok daha kötüyüm çok daha üzgünüm

İyi yaptın bence canım, sen üzerine düşeni yaptın. Şimdi ona kalmış her şey, aklında eski sevgilisinin ona geri dönmek istemesine dair olan düşünce yok oldu artık. Biraz düşünsün bence, yine çok istiyorsa, ne yaptıgını nerde oldugunu bile bilmediği bir kızın peşinden koşmak ona kalır.

seni sevmiş olabilir evet ama aklı bir yandan da onda kalmış olmalı nerede ne yapıyor gibilerinden.keşke hiç böyle birsey yapmasaydın ama olacagı varmış ya olmuş işte.bazen insanlar sonrasında anlam mana bulamadıgı seyleri yapar.bir kere sokmuşsun onu aklına.bilemiyorum unutturabilir misin.bence erkeklere eskiden hiç konu açmamak lazım.biliyorum üzülüyorsun ama birde şöyle düsün o kız olmasa da belki ilerde bir gün baska biri aklını karıştırabilirdi.bi anda aklı karıştıysa vardır birsey bunda

her şeyi mahvettim ben. yalanımı da kendim itiraf ettim şimdi. söylemesem acaba söylesemiydim diycektim belki. nasıl toparlanabileceğimi hiç bilmiyorum. vicdanım hala rahat değil

yok biz zaten ayrıldık. yani hele de böyle bi olaydan sonra mümkün değil devam etmemiz. ama vicdanımı da susturamıyorum, keşke dememin de bi anlamı yok bu vakitten sonra. sadece unutmak istiyorum bütün olanları bütün yaşanmışlıkları unutmak istiyorum

Canım vicdanın rahat olmalı çünkü dürüst davrandın ve gerçekleri anlattın. Gerçekleri şimdi söylemeseydin daha sonra daha zor olucaktı. Vicdanen bir rahatsızlık hissetme bence artık.

Bi hata yaptın bedeli de bu işte.. Ama söylemekle iyi yaptın. İnşallah hayırlısı olur senin için...

ne kadar güzel ki bir vicdan sahibisin.bu fake hesaptan ne kadar süre konuştun peki. belki hiç aklında yoktuda sen mi zorla soktun o konuşmadan ne kadar sonra sana soguk davranmaya basladı

Senin yaptığını ilk senemizde ben de yaptım mail attım sevgilime eski sevgilisi gibi,sonra da güvensizliğin anlamı yok kuruntularımda bizi yıpratamam dedim,mailini açıp sildim sonra da gidip söyledim..Bence senin yaptığın da yanlış bişey yok,insan birini sevmiyosa sevmiyordur aklı kaymaz bence,şu an benim önceden sevdiğim kişi gelse yazsa cevap yazma gereği bile duymam,banane ondan,senin ki hala unutamamış o yüzden böyle olmuş..

ne kadar güzel ki bir vicdan sahibisin.bu fake hesaptan ne kadar süre konuştun peki. belki hiç aklında yoktuda sen mi zorla soktun o konuşmadan ne kadar sonra sana soguk davranmaya basladı

bi kere konuştum o hesapla sonra o azarladı zaten ben sevgilimi seviyorum diye. sonradan sonraya düşündükçe girmiş aklına yeniden sonra da benden soğumuş işte

nasıl kendime geleceğim, nasıl vicdanımın sesini susturabileceğim, nasıl ağlamadan durabileceğim konusunda bi fikri olan yok mu

Son düzenleme:
onun sana zaten tam olarak bağlanmadığı ortada en azından bunu düsünmelisin yani sen onun sana tam olarak aşkla baglanmadığını ortaya çıkarmış oldun.bir yönden de iyi birsey böyle düsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…