- 26 Ağustos 2012
- 715
- 333
- 103
canım en iyisini yaptın sen hiç üzülme. o sonradan öğrense daha kötü olacaktı kızacaktı söyledin kurtuldnn
ama şimdi de o üzüldü duygularımla oynadın dedi
ama şimdi de o üzüldü duygularımla oynadın dedi
Bence bu durumu itiraf et çünkü diğer kızı zan altında bırakıyorsun. Düşün belki kızın sevdiği başkası var ve senin sevgilinle karşılaşabilirler ve kızın yapmadığı bişey yüzünden zor durumda kalabilir. Kesinlikle sevgilinize bu durumu anlatın oda diğer taraf için umut besleyip insanların hayatlarını senin yaptığın gibi berbat etmesin.
söyledim şimdi yazdım zaten
iyi mi ettim kötü mü ettim söylemekle bilmiyorum ama şuan çok daha kötüyüm çok daha üzgünüm
seni sevmiş olabilir evet ama aklı bir yandan da onda kalmış olmalı nerede ne yapıyor gibilerinden.keşke hiç böyle birsey yapmasaydın ama olacagı varmış ya olmuş işte.bazen insanlar sonrasında anlam mana bulamadıgı seyleri yapar.bir kere sokmuşsun onu aklına.bilemiyorum unutturabilir misin.bence erkeklere eskiden hiç konu açmamak lazım.biliyorum üzülüyorsun ama birde şöyle düsün o kız olmasa da belki ilerde bir gün baska biri aklını karıştırabilirdi.bi anda aklı karıştıysa vardır birsey bunda
yok biz zaten ayrıldık. yani hele de böyle bi olaydan sonra mümkün değil devam etmemiz. ama vicdanımı da susturamıyorum, keşke dememin de bi anlamı yok bu vakitten sonra. sadece unutmak istiyorum bütün olanları bütün yaşanmışlıkları unutmak istiyorum
yok biz zaten ayrıldık. yani hele de böyle bi olaydan sonra mümkün değil devam etmemiz. ama vicdanımı da susturamıyorum, keşke dememin de bi anlamı yok bu vakitten sonra. sadece unutmak istiyorum bütün olanları bütün yaşanmışlıkları unutmak istiyorum
ne kadar güzel ki bir vicdan sahibisin.bu fake hesaptan ne kadar süre konuştun peki. belki hiç aklında yoktuda sen mi zorla soktun o konuşmadan ne kadar sonra sana soguk davranmaya basladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?