aşkımı kendi ellerimle yakmışım meğer

Canım başka arkadaşlarda söylemiş bana kalırsa da ara her şeyi anlat, sonradan keşke söyleseydim deme. Konuşmada reddetmiş onu ama o şu an eski kız arkadaşının hala onu sevdiğini ve ona geri dönmek istediğini düşünüyor. O beni bulduysa bende onu bulurum diyor. Her şeyi anlatırsan en azından bu düşüncesini engellemiş olursun.

kendimi daha fazla alçaltmak istemiyorum. annem de anlatma naparsa yapsın dedi

annemi mi dinlemeliyim sizi mi dinlemeliyim bilemedim. boşver anlatma ne hali varsa görsün eşşek dedi. beni üzdüğü için. sevse böyle olmazdı anlatma hiçbişey naparsa yapsın dedi

kendimi daha fazla alçaltmak istemiyorum. annem de anlatma naparsa yapsın dedi

Canım alçaltma değil bu, sen onu denemişsin ve denemekte de haklıymışsın, eski sevgilisini unutamamış gerçekten de. Sen o kızın peşinden koşuyorsun ama o kız seni aslında hiç aramadı de ona. Olanlardan sonra haklı olan sensin çünkü.

Sevgilinizin eski sevgilisini nasıl berbat bir duruma düşürdüğünüzün farkında mısınız ?

Kızın hiçbir şeyden haberi yok fakat birisi onun adına eski sevgilisiyle konuşmuş. Kızın hiç haberi yok. Bana biri bunu yapsaydı, ödetirdim.

Eski sevgilimin yeni sevgilisi olsa da ödetirdim. O kızla bir alıp veremediğiniz yok fakat bu işin ucu öyle bir yere gider ki..

Ah çok büyük bir hata yapmışsınız. Bence sevgilinize onunla facete konuşan kişinin siz olduğunu açıklayın. Boşa umutlanmasın. Eski sevgilisine gidip ' ben de seni özledim, sana geri dönmek istiyorum ' dediğini düşünsenize. Kızın haberi yok.Aman Allahım felaket!

İşler iyice sarpa sarmadan açıklamanızı yapın,ne olacaksa olsun bence, aklı onda kalmış belli ki kılıf uyduruyor, sizle bir alakası yok ilişkinizin gidişatının. Suç onda..

Son düzenleme:

açıklamayı düşündüm ama yukarda da belittiğim gibi annem asla açıklama naparsa yapsın dedi. ortaya çıkarsa napcam dedim senin yaptığını nerden bilcek dedi. o seni ağlattı bi sebep yokken ayrıldı günlerce ağladın bırak o da ağlasın dedi. anne sözü dinlemek istiyorum bu defa ama burda da herkes anlat diyor bilmiyorum napacağımı

Yaptığınız sadece size değil diğer kıza da zarar verir.
Şimdi arkadaşınız gidip kızı bulsa sen bana mesaj attın dese olacakları düşündünüz mü hiç?
Belki kızın sevgilisi var nişanlı ve ya evli bile olabilir.
Yaptığınız hatayı itiraf edin.
En azından arkadaşınız boşuna uğraşmaz.
Kızın düzenini de bozmamış olursunuz..

farkındayım yaptığım hatanın ama annem asla söyleme dedi

Tabii ki anneniz de sizi düşünüyor fakat empati yapıyorum. Sizin yerinizde ben olsam anlatırdım, hatta kendimi de haklı çıkarırdım. 'Baştan yaptığım için kendimi çok suçladım fakat sonra anladım iyi ki yapmışım, yoksa aklının o kızda kaldığını nasıl anlayabilirdim ? Beni kandırmaya devam edecektin' vs.. falan derim.

Utansın kendisinden, hem siz de haklılığınızı ispat etmiş olursunuz. Eğer bu küçük oyununuzu eski kız arkadaşından öğrenirse hem sevgilinizin hem de o kızın gözünde çok kötü duruma düşebilirsiniz. O yüzden kendiniz anlatmalısınız.

canım bence eski sevgiline söyle herşeyi kızı bulsa mesaj falan atsa kızda ya evlenmişse nişanlıysa yazık kıza oda kötü duruma düşer yapmadığı bişey için hiç olmazsa itiraf edersen senin de için rahatlar olur ama vereceği tepkiyede hazır ol baya kızacaktır

O kızı unutamamış ki zaten seninle ne alakası var konunun, belki başka bir yerde karşısına çıkacaktı o kız gene aynı şey olacaktı bir mesajla böyle oluyorsa gerçekten tamamen unutmuş olsaydı zaten aklı karışmazdı hatta cevap bile yazmadı. Yani sen getirmemişsin aklına boşver hayırlısı buymuş. Ama bunu açık açık kendisimi anlattı sana o senden şüphelenmiş olmasın ağzını arıyor belkide

Canım senin söylemen onun öğrenmesinden daha iyidir bi de böyle düşün. En azından dürüst davranmış olursun. Çünkü eğer o kızı bulursa bunu bir başkasının yaptıgını anlayacak. Bu sefer de şüpheli peşinde koşucak, direkt seni düşünmesi zor tabi ama eger senden şüphelenirse kötü olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…