bana kendisi söyledi. aylar sonra aradı nasılsın bi ihtiyacın falan var mı diye, sonra neden dedim ortada hiç bi sebep yokken neden böyle olduk dedim anlattı. benim yaptığımı bilmiyor eminim. benimle de 3 yıldır birlikteydi ve o kız biteli ben onun hayatına girmeden bikaç yıl önce bitmiş. yani yıllardır gömülü olan aşkı hortlatım ben. beni seviyodu eminim, kendi de dedi sana hiç yalan söyemedim dedi . ta ki o güne kadar o kız aklıma hiç gelmedi sen vardın kalbimde aklımda hep dedi. zaten içimi yakan da bu benim. aklında yokken aklına soktum salakım ben. o da zaman geçtikçe o kızı bulmaya falan çalışmış işte. daha bulamamış ama böyle aramaya devam ederse bulur da..
Canım başka arkadaşlarda söylemiş bana kalırsa da ara her şeyi anlat, sonradan keşke söyleseydim deme. Konuşmada reddetmiş onu ama o şu an eski kız arkadaşının hala onu sevdiğini ve ona geri dönmek istediğini düşünüyor. O beni bulduysa bende onu bulurum diyor. Her şeyi anlatırsan en azından bu düşüncesini engellemiş olursun.
kendimi daha fazla alçaltmak istemiyorum. annem de anlatma naparsa yapsın dedi
bence senin yaptığın şey yüzünden değil onu unutmuş olsaydı tamamen böyle bişey düşünmezdi bile bence onu unutamamş
Sevgilinizin eski sevgilisini nasıl berbat bir duruma düşürdüğünüzün farkında mısınız ?
Kızın hiçbir şeyden haberi yok fakat birisi onun adına eski sevgilisiyle konuşmuş. Kızın hiç haberi yok. Bana biri bunu yapsaydı, ödetirdim.
Eski sevgilimin yeni sevgilisi olsa da ödetirdim. O kızla bir alıp veremediğiniz yok fakat bu işin ucu öyle bir yere gider ki..
Ah çok büyük bir hata yapmışsınız. Bence sevgilinize onunla facete konuşan kişinin siz olduğunu açıklayın. Boşa umutlanmasın. Eski sevgilisine gidip ' ben de seni özledim, sana geri dönmek istiyorum ' dediğini düşünsenize. Kızın haberi yok.Aman Allahım felaket!
İşler iyice sarpa sarmadan açıklamanızı yapın, ne olacaksa olsun bence.
Yaptığınız sadece size değil diğer kıza da zarar verir.
Şimdi arkadaşınız gidip kızı bulsa sen bana mesaj attın dese olacakları düşündünüz mü hiç?
Belki kızın sevgilisi var nişanlı ve ya evli bile olabilir.
Yaptığınız hatayı itiraf edin.
En azından arkadaşınız boşuna uğraşmaz.
Kızın düzenini de bozmamış olursunuz..
açıklamayı düşündüm ama yukarda da belittiğim gibi annem asla açıklama naparsa yapsın dedi. ortaya çıkarsa napcam dedim senin yaptığını nerden bilcek dedi. o seni ağlattı bi sebep yokken ayrıldı günlerce ağladın bırak o da ağlasın dedi. anne sözü dinlemek istiyorum bu defa ama burda da herkes anlat diyor bilmiyorum napacağımı
Bence yuzyuze konusun.
Ve bize anlat merak editorm
telefonda anlattım az önce her şeyi bi tepki veremedi şaşırdı üzüldü ben ağladım öylece bitti işte. gerek yoktu dedi sadece bukadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?