onun sana zaten tam olarak bağlanmadığı ortada en azından bunu düsünmelisin yani sen onun sana tam olarak aşkla baglanmadığını ortaya çıkarmış oldun.bir yönden de iyi birsey böyle düsün
Anlattıysan en iyisini yapmışsın dürüst olmak lazım böyle konularda sen görevini yaptın artık gerisi sevgiline kalmış
anlattım ama yerin dibine girdim
Anlatmakla en iyisini yaptınız. Şu an belki uzgunsunuz ama onun normale döndüğünü görünce sizde normale dönersiniz. Zamana bırakın üzülmeyin, düşünecektir oda , yeniden sizinle konuşmak isterse terslemeyin. Kendince herşeyi yoluna koymaya çalışacaktır bence. Kafasını toplamak için. Bir şansınız olabilir hala.
öyle kötü hissediyorum ki kendimi dün geceden beri elim kolum tutmuyor. daha önce denk gelenler bilir, burda çok başlık açtım sevgilimle ilgili benden soğudu bi anda falan diye. hiç bi sebep yokken ayrılmak istemişti benden seni artık sevemiyorum diye. meğer sebep varmış hem de benmişim sebep. her şey güzel giderken sırf onu denemek için şeytan dürtükledi bi gece eski sevgilisinin adına face hesabı açıp konuştum onunla, dönmek istiyorum falan dedim halbuki biteli 4 yıl olmuş eski sevgilisi. bana ben sevgilimi seviyorum aklımı karıştırma demişti o kızın adıyla konuşurken. mutlu olmuştum o bile aklına giremedi diye. meğer öyle olmamış o an öyle söylemiş ama takıntı haline gelmiş o kız onda yeniden, aklı onda kalmış. ben de böyle bişey yapınca soğumuş benden. hala bilmiyo onunla konuşan kişinin ben olduğumu hala o kız zannediyor. ben o hesabı kapatalı çok oldu ama kafasına koymuş bulcak onu. kendi ellerimle mahvettim her şeyi. siz siz olun sevgilinize güvenin. neden yaptım öyle bişey hala bilmiyorum. kısmet böyleymiş demekki ama çok acı çekiyorum. vicdanım hiç rahat değil, bu saatten sonra da asla itiraf etmem zaten olan oldu, biten bitti.. sabır diliyorum Allahtan.
Bu çocuk zaten sen sevmiyordu,eski konularını biliyorum.Yaptığına gelince de eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak olmuş,hak etmişsin.
niye üzülüosun ki
adam seni sevse zaten ne olursa olsun aklı karışmazdı
eski konularına bakmadım ama yazılanlara göre düzgün biri de değilmiş baksana
inanamıyorum az önce aradı ve bana teşekkür etti gözümü açtığın için sağol, ben sensiz yapamam ayrılamayız falan dedi. kafam allak bullak neden şimdi böyle dedi ben itiraf edince o yüzden mi geri döndüyoksa o kızdan umudunu kesti beni öi aradı allahım çıldırıcam.
bu konuda bana destek olan arkadaşlar sizi dinledim itiraf ettim ama şimdi bu olanlara anlam veremiyorum bana yardımcı olur musunuz ne cevap vermeliyim nasıl hareket etmeliyim sağlıklı düşünemiyorum şuanda ??
hmmm düşündürücü durum gerçekten. belki senin olduğunu biliyordu yalan söyledin diye ayrıldı belki de o olmadığı için sana geri döneyim bari dedi. Nasıl emin olacan bilemedim valla :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?