aşkımı kendi ellerimle yakmışım meğer

onun sana zaten tam olarak bağlanmadığı ortada en azından bunu düsünmelisin yani sen onun sana tam olarak aşkla baglanmadığını ortaya çıkarmış oldun.bir yönden de iyi birsey böyle düsün

ben de böyle düşünerek avutmaya çalışıyorum kendimi vicdanımı bi susturabilsem..

Anlattıysan en iyisini yapmışsın dürüst olmak lazım böyle konularda sen görevini yaptın artık gerisi sevgiline kalmış

Canım ya üzüldüm açıkçası durumuna
Keşke böyle oyunlara hiç girmseydin en azından şimdi kendini suçlamazdın
İnan senin sayende olmamıştır bu ayrılık
demekki günün birinde zaten gerçekleşecekti
Sevgiline de bahane doğmuş oldu
Bırak kendini suçlamayı
Ve sakın onun gibisi çıkmaz karşıma diye düşünme
Geçmişiyle yaşayan bi insanla sen zaten yapamazdın
İllaki seni daha çok seven,değer veren biri çıkacaktır

Anlatmakla en iyisini yaptınız. Şu an belki uzgunsunuz ama onun normale döndüğünü görünce sizde normale dönersiniz. Zamana bırakın üzülmeyin, düşünecektir oda , yeniden sizinle konuşmak isterse terslemeyin. Kendince herşeyi yoluna koymaya çalışacaktır bence. Kafasını toplamak için. Bir şansınız olabilir hala.

şuan mümkün görünmüyor yeniden bir araya gelmemiz ama bilmiyorum onu hala çok seviyorum. kader böyleymiş elimden bişey gelmiyo sadece unutmak istiyorum her şeyi unutmak

Bu çocuk zaten sen sevmiyordu,eski konularını biliyorum. Yaptığına gelince de eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak olmuş,hak etmişsin.

sevgilinin aklinda o kiz varmis zaten bahane olmus ona.. hadi dicem senin boyle birsey yaptigini ogrendide senin yaptigina kirildi gucendi oyle birseyde yok ciddi ciddi o kiz sanip bir konusmayla senden vazgecmis o kizdan bir ısık bekliyormus ve bekledigi seyin geldigini sanip atlamis, bence verilmis sadakan varmis ya evlenipte boyle birsey olsaydi o zamanda bosanmakmi isteyecekti..
sen haberin olmadan kendini buyuk birseyden kurtarmissin belki biraz sert oldu ama senin adina sevindim insallah aklinda ve kalbinde sadece senin oldugu bir adam cikar karsina

niye üzülüosun ki
adam seni sevse zaten ne olursa olsun aklı karışmazdı
eski konularına bakmadım ama yazılanlara göre düzgün biri de değilmiş baksana

niye üzülüosun ki
adam seni sevse zaten ne olursa olsun aklı karışmazdı
eski konularına bakmadım ama yazılanlara göre düzgün biri de değilmiş baksana

öyle tabi de, şimdi ben haklıyken haksız duruma düştüm bunu ona itiraf etmekle

kızın iyiliği için doğru olanı yaptın üzülme artık. olay kötü şekilde sonuçlanıp kızın hakkına girebilirdin. kul hakkıdır ve ağırdır bunun sonuçları...

Hiç suçlu hissetme kendini zaten aklında varmış yada aklına girmesi bu kadar kolaymış. Böyle bir şey yapmak yanlış olsada enazından görmüş oldun.

Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak derler ya o hesap sanırım bu da :/
Ben de geçmişini kurcaladığımda kendimi kötü hissediyorum, hatırlatıyorum kötü mü ediyorum acaba diye

inanamıyorum az önce aradı ve bana teşekkür etti gözümü açtığın için sağol, ben sensiz yapamam ayrılamayız falan dedi. kafam allak bullak neden şimdi böyle dedi ben itiraf edince o yüzden mi geri döndüyoksa o kızdan umudunu kesti beni öi aradı allahım çıldırıcam.
bu konuda bana destek olan arkadaşlar sizi dinledim itiraf ettim ama şimdi bu olanlara anlam veremiyorum bana yardımcı olur musunuz ne cevap vermeliyim nasıl hareket etmeliyim sağlıklı düşünemiyorum şuanda ??

hmmm düşündürücü durum gerçekten. belki senin olduğunu biliyordu yalan söyledin diye ayrıldı belki de o olmadığı için sana geri döneyim bari dedi. Nasıl emin olacan bilemedim valla :44:

hmmm düşündürücü durum gerçekten. belki senin olduğunu biliyordu yalan söyledin diye ayrıldı belki de o olmadığı için sana geri döneyim bari dedi. Nasıl emin olacan bilemedim valla :44:

acaba o kızdan umudunu yeniden kesti de mi döndü bana yoksa neden böyle yaptı anlayamadım şok oldum resmen. bi süre görüşmeyi düşünmüyorum zaten şuanda yüz yüze görüşme imkanımız da yok. 1 buçuk ay sonra gelcek o zamana kadar düşünelim yüz yüze konuşunca karar veririz demeyi düşünüyorum eğer bidaha ararsa ama bilmiyorum yani

zaman verin bakalım birbirinize. Düşünün, ölçün, tartın. Çokta zorlama bu saatten sonra hayırlısı de. Ondan başkası olamaz gibi cümleler kurup büyük konuşma canım. Hayat bu belli olmaz. Yine de gönlünde ki olur inşallah. Konuş bir süre baktın hala gelgitler var tamamen kapatırsın sayfanı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…