Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

ehh inşallahhh 5 kilo versem yeter yaa dün kilomu söledimya sana 1 eksiği çıktı bugün bak hemen 1 kilo vermişim bileeee

bacımm fazlaa degilsin sen yaa. ben 67 yimm.AMA SANKİ BENDE TATİLDE VERDİM GİBİİ süzüldümm

inşallah canım son bir kaç aydır biteceği gün sökülüyo neden böle oldu hiç anlamadım hayatta bilmezdim böle şeyi

yine bizim yüzümüzden canimmm.stres yapa yapa vucudumuzun anotomisin degiştirdikk:85:

canım bi doktora görün istersen adet düzensizliğin varmıydı önceden

benim adet düzensizliğim yok canım günü gününe oluyorum sadece önceden iyice sökülürdü parça falan gelirdi birkaç aydır çok olmuyorum parça falanda gelmyo onun dışında sorunum yok

melissssssssss allalhın sevgigi kulu yok bugunnn.olsa fal baktırrıdıkk

kızlar bu arada haberiniz varmıydı bilmiyorum ama cardelens pazartesi kürtaj olmuş, bebeğin kalp atışı yokmuş 9. haftada, şok oldum sabah yıkıldım resmen yaaa

kızlar bu arada haberiniz varmıydı bilmiyorum ama cardelens pazartesi kürtaj olmuş, bebeğin kalp atışı yokmuş 9. haftada, şok oldum sabah yıkıldım resmen yaaa

yapamaa yaaa.çok üzüldümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…