kızlar bu arada haberiniz varmıydı bilmiyorum ama cardelens pazartesi kürtaj olmuş, bebeğin kalp atışı yokmuş 9. haftada, şok oldum sabah yıkıldım resmen yaaa
ayyy yaaa çok üzüldüm geçmiş olsun allah yardımcısı olsun
evet tatlım yaa sorma valla ne kadar üzüldümm..
ya siz falı malı bırakında bence biz topluca bi kurşun döktürelim
evet tatlım yaa sorma valla ne kadar üzüldümm..
ya siz falı malı bırakında bence biz topluca bi kurşun döktürelim
kızlar kocişim geldi yemek yicez gidiyorum sonrada bağa gitcem gece ancak gelirim özlicem sizi öptüm hepinizi......pek bi kafiyeli olduuu
kızlar bu arada haberiniz varmıydı bilmiyorum ama cardelens pazartesi kürtaj olmuş, bebeğin kalp atışı yokmuş 9. haftada, şok oldum sabah yıkıldım resmen yaaa
katılıyorum valla sana ezgicim nedir bu uğursuzluk yaaa kimi düşük yapıyo kiminin bebeğinin kalp atışı olmuyo
evet bizde meltemle simdi msnde tam bunu konusuyodukk.bize nazarr degdii kızlarrr
kızlar kocişim geldi yemek yicez gidiyorum sonrada bağa gitcem gece ancak gelirim özlicem sizi öptüm hepinizi......pek bi kafiyeli olduuu
katılıyorum valla sana ezgicim nedir bu uğursuzluk yaaa kimi düşük yapıyo kiminin bebeğinin kalp atışı olmuyo
aminnnn kim beddua ettiyse kendi canında bulsun inşallah
a.selam tatlım valla msni açmaya üşendim
yemeklerden 20 dk önce aç yanii
ayyy canım yaaa Allah yardımcısı olsun sabırlar versin inşallah,çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?