Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

kızlar bu arada haberiniz varmıydı bilmiyorum ama cardelens pazartesi kürtaj olmuş, bebeğin kalp atışı yokmuş 9. haftada, şok oldum sabah yıkıldım resmen yaaa

ayyy yaaa çok üzüldüm geçmiş olsun allah yardımcısı olsun

evet tatlım yaa sorma valla ne kadar üzüldümm..

ya siz falı malı bırakında bence biz topluca bi kurşun döktürelim

evet bizde meltemle simdi msnde tam bunu konusuyodukk.bize nazarr degdii kızlarrr

kızlar kocişim geldi yemek yicez gidiyorum sonrada bağa gitcem gece ancak gelirim özlicem sizi öptüm hepinizi......pek bi kafiyeli olduuu

evet tatlım yaa sorma valla ne kadar üzüldümm..

ya siz falı malı bırakında bence biz topluca bi kurşun döktürelim

katılıyorum valla sana ezgicim nedir bu uğursuzluk yaaa kimi düşük yapıyo kiminin bebeğinin kalp atışı olmuyo

katılıyorum valla sana ezgicim nedir bu uğursuzluk yaaa kimi düşük yapıyo kiminin bebeğinin kalp atışı olmuyo

gözüüü olanların gözüüü çıksınn.beddua edenlerin başına gelsinn.amin..............

evet bizde meltemle simdi msnde tam bunu konusuyodukk.bize nazarr degdii kızlarrr

bence deee
slm söle kuşuma

kızlar kocişim geldi yemek yicez gidiyorum sonrada bağa gitcem gece ancak gelirim özlicem sizi öptüm hepinizi......pek bi kafiyeli olduuu

görüşürüz anacıııımmmmmm

valla ben okutcam kurşun falan döktürcem yaa valla dökülmeye başladık kızlar yaa

pempeee meltemin sana slm varmişş.diyokkiii sogan kürüüü ac karnınamı içilecekkk

kızlar bu arada haberiniz varmıydı bilmiyorum ama cardelens pazartesi kürtaj olmuş, bebeğin kalp atışı yokmuş 9. haftada, şok oldum sabah yıkıldım resmen yaaa

ayyy canım yaaa Allah yardımcısı olsun sabırlar versin inşallah,çok üzüldüm

Kızlar ben girene kadar konu uzamış bayaa neler kaçırdım listemizde hamiş olan yokmu kimsenin günü gelmedi mi? :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…