Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

yok hayır ben tedavi flan görmedim..
dr a da gitmedim ztn moralim bozulunca..
ama dr en azından gebe kalabiliyosun demişti.
sorada bıraktım kendi haline üstüne düşmedim pek fazla..
bende üstüne düşmediğim için gitmedim..
banada aynı şeyi söylemişti doktor cnm:)gebe kalabiliyosun en azından dedi.ben en çok ona sevindim.çünkü o ay pek denememiz bile olmamıştı bizim.3 senelik evliyim bende yeni istemeye başladık bebek.Olmaz die hep korkuyordum.Bakalım Allah aratmasın yinede.Senin adetin gecikmiş...bende gecikme bile olmamıştı

adet günümde öğrenmiştim ondan sora 5 gün gecikti 6. gün adet olmuştum
amin canım allah kimsenin kucagını boş bırakmasın..

bende inatçıyım ama babasına çekmiş banane bakalım adetime 5 gün var şafak sayıyorum duygum

bebişim bnmde dündü adet günüm ama kimyasaldan sora adet düzensizliği yaşıyorum o yüzden tam kestiremiyorum.. :26:
adet günümden 1 gün önce testim negatifti bende pek ümitli değilim bu ay..
insallah teyze olurum fıstıkımmmmm...hayırlısı insallah..

ben 20 güne yakın kanamam olmuştu.kanamam 10 günü geçince doktora gtttim.bişi yok dedi.kan testi istedi dedi gebelik var ama henüz çok yeni.kimyasalda olabilir dedi.zaten çok ağlamıştım ve hiç sevinememiştim korkudan.4 gün sonra gel dedi.nolur nolmaz die.bende gittim düşüyor dedi işte.kanamam çok sürdü ama ağrım falan şükür hiç olmadı..en çok kürtajdan korktum.bebeğide geçmiştim yaniben alttan muayene bile olmadım hiç...

kimyasal gebelik kürtaj olmayı gerektirmez canım adet kanıyla atarsın zaten bu son olur inşallah bebişini alırsın kucağına

kimyasal gebelik kürtaj olmayı gerektirmez canım adet kanıyla atarsın zaten bu son olur inşallah bebişini alırsın kucağına

amin cnm inşallah.ben işte hiç duymadığım bilmediğim için.kürtaj yapar sandım çok korkmuştum.ama hep içime doğdu reglkende ben hamileyim üstüne görüyorum demiştim.

amin cnm inşallah.ben işte hiç duymadığım bilmediğim için.kürtaj yapar sandım çok korkmuştum.ama hep içime doğdu reglkende ben hamileyim üstüne görüyorum demiştim.

bende kimyasal gebelik geçirdim ve sürekli hüngür hüngür ağlıyordum kasık ağrısı falan hiç hatırlamıyorum hamil olursam duygu durum değişikliğinden anlarım heralde

bende kimyasal gebelik geçirdim ve sürekli hüngür hüngür ağlıyordum kasık ağrısı falan hiç hatırlamıyorum hamil olursam duygu durum değişikliğinden anlarım heralde

bende hep ağlıyordum durup durup.
bide doğumdan çok korkuyorum düşün gerisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…