bende üstüne düşmediğim için gitmedim..yok hayır ben tedavi flan görmedim..
dr a da gitmedim ztn moralim bozulunca..
ama dr en azından gebe kalabiliyosun demişti.
sorada bıraktım kendi haline üstüne düşmedim pek fazla..
kardeşçiğiimm
olucak olucak ümitliyim ben halaaa..bizde inatçı olanda yok ama o inatçı çıktı sıpa
bende üstüne düşmediğim için gitmedim..
banada aynı şeyi söylemişti doktor cnm:)gebe kalabiliyosun en azından dedi.ben en çok ona sevindim.çünkü o ay pek denememiz bile olmamıştı bizim.3 senelik evliyim bende yeni istemeye başladık bebek.Olmaz die hep korkuyordum.Bakalım Allah aratmasın yinede.Senin adetin gecikmiş...bende gecikme bile olmamıştı
bende inatçıyım ama babasına çekmiş banane bakalım adetime 5 gün var şafak sayıyorum duygum
ben 20 güne yakın kanamam olmuştu.kanamam 10 günü geçince doktora gtttim.bişi yok dedi.kan testi istedi dedi gebelik var ama henüz çok yeni.kimyasalda olabilir dedi.zaten çok ağlamıştım ve hiç sevinememiştim korkudan.4 gün sonra gel dedi.nolur nolmaz die.bende gittim düşüyor dedi işte.kanamam çok sürdü ama ağrım falan şükür hiç olmadı..en çok kürtajdan korktum.bebeğide geçmiştim yaniben alttan muayene bile olmadım hiç...
kimyasal gebelik kürtaj olmayı gerektirmez canım adet kanıyla atarsın zaten bu son olur inşallah bebişini alırsın kucağına
amin cnm inşallah.ben işte hiç duymadığım bilmediğim için.kürtaj yapar sandım çok korkmuştum.ama hep içime doğdu reglkende ben hamileyim üstüne görüyorum demiştim.
bende kimyasal gebelik geçirdim ve sürekli hüngür hüngür ağlıyordum kasık ağrısı falan hiç hatırlamıyorum hamil olursam duygu durum değişikliğinden anlarım heralde
ay ben zaten normaldede çok ağlarım napicez
kardeşcikim sana msj attım gordünmüüü??
bende hep ağlıyordum durup durup.
bide doğumdan çok korkuyorum düşün gerisini
bende çok ağlarım ama hamileyken farklı oluyomuş kuzum.bide ben mesaj atamıyorum:84:
Hoş geldin canikommm
olsun sen gördüğünü ekle yeter fıstıkım
ben dogumdan çok korkmuyorum bnm canım öle o kdr kıymetli değildir..
valla doktordan hastaneden fobim var korkuyorum allahım kolaylık versin.canım tatlı:)bir ebe olarak söylüyorum doğum çok kolay canım inanki korkma bundan
yaaaaolmadııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?