tülü cardelens artık gelin ya meraklardayımmmmmm.....:97::97:
bebeğim benim durum kötü kist varmış bende bu ay yumurtam çatlamamş hatta ben demiştim bende yumurta yok bu ay diye de akıntıya bakma dediler..farlutal verdi doktor bugün aldım ama gerek kalmadı adetim başladı.işallah bu adetle kistte gider ilk defa adet olduğuma sevindim allah beterinden saklasın..tülaya gelince işte o konuyu bende merak ediyorum msnde de yok bekledim ama inş.güzel haberle gelir..
bu arada BİRSE çok mutlu oldum kendi adıma allah analı babalı büyütmeni nasip eder sağlıklı huzurlu bir yuvan olur inşallahhhhh
hepimiz inşallah bu topikten mutlu ayrılırız hamile kalan bırakıp gidiyor ama olsun herkes sevinçli ayrılsında..sıra bizede gelsin
hayırlı sabahlar,hayırlı CUMA'lar hepinize...
mahrum nasılsın cnm?
sanada hayırlı cumalar ...iyiyim cnm sen nasılsın????
hamdolsun iyiyim,dün aylar sonra yağmur yağdı burda:) mutlu oldum bi an ama bi an daha yağmadı:)
adet oldum bugün 3.günüm.
sen neler yapıyosun? neden kimseler gelmiyo artık tadı kalmadı buraların
dün bi çok defa geldim kimseyi göremedim cardelens in dediği gibi hamile kalan gidiyo heralde
incir kürünün ne işe yaradığını bilen var mı? nasıl yapıldığını?
valla banada sıkıcı gelmeye başladı açıkcasını söylemek gerekirse.....liste flnda öylece kaldı ne bileyimm....ben geziniyorum yine ama arkadaşlarıda merak etmiyor değilim...
bakıyorum sayfa bile ilerlememiş .....
incir kürü yumurtaların büyüyüp gelişmesi için yapılıyor yani birden fazlada yumurtada gelişebiliyor,havuçta yumurtanın çatlamasına yarıyormş...kızlar günaydın
sanada günaydın hoşgeldin.nasılsın??
incir kürü yumurtaları geliştirip kaliteli olmasını sağlıyor diye biliyorum. çok tatlı olduğunu duydum. içilebilecek durumda değilmiş yani.
bilmiyorum canım yaa :97:
umarım eskisi gibi oluruz en kısa zamanda..
umarım ciddi bir sorun yokturda herkes mutlu bir şekilde döner buraya,
tabii dönerlerse ..
incir kürü yumurtaların büyüyüp gelişmesi için yapılıyor yani birden fazlada yumurtada gelişebiliyor,havuçta yumurtanın çatlamasına yarıyormş...
o kürü yapmış biri olarak soğan suyuna kurbn olayım ben demştim ilk yapcam zaman incir sonuçta güzel olur diye ama içimi yaka yaka gidiyordu 9 gün yapabildim sadece
napalım cnm bizde olanlarla vefalılarla idare ederiz artık....
ama ben diğer arkadaşlarımıda özledim
arkadaşlar size sesleniyorum:hemen yuvanıza dönün
incir ben yapabilirim belkide çünkü tatlıya bayılırım
umarım kavuşursun özlediklerine:)
bi dene bakalım bende tatlıyı severim ama bu öle bişi değil reçel içmiş gibi olyodum ben
ben çocukken sabah aç karnına bi kase reçel yiyip kalkardım başkada bişey yemezdim
ama şimdi öyle değil ama yine severim tatlıyı
ama şimdi ben onuda yapmaya üşeniyorum
ben senin artı bi küre ihtiyacın olduğunu düşünmüyorum...tam günü gününe adet oluyorsun .....
Ben onu yaptım 9 gün ama 2 kilo aldım hmn ...
Ne reçeli yiyordun buralarda incir çok yapılıyor
ben senin artı bi küre ihtiyacın olduğunu düşünmüyorum...tam günü gününe adet oluyorsun .....
Ben onu yaptım 9 gün ama 2 kilo aldım hmn ...
Ne reçeli yiyordun buralarda incir çok yapılıyor
aslında benim iki sorunum olabilir,yada ikisinden biri:ya tüplerle ilgili bi sorun,yada eşimin sperm hareketliliği.
Inciiiirrrrr vee kızılcık reçeline bayılırımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?