Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

inşallah canım seninde bebeğin olur
benim yaşda ilerledikçe acelem artıyo galiba malum otuzu devirdim

buradaki sohbeti çok beğendim saolun kızlar başka topiklerde selama bile cevap vermiyolar bazen

inşallahhhhh.... geçen ay bir düşüğüm var
aslında bir süre kendi halimdeyim ama burda arkadaşların desteğinden uzak kalmak istemedim

inşallah canım artık gelir meleğin..

hiç gebeliğin oldu mu peki?
gebelik hiç olmadı
benm pcom vardı tedavisini gördüm yine gebe kalamadım herşeyin yolunda gittiğini sandığım dönemlerim yumurta takibi ilaçlar bol klomen ...eşimde varikosel varmış bu ay ameliyat oldu fakat bu dönemde benm pcom yeniden oluştu karışık valla..
hayırlısı diyorum

Canım sen listeye ismini yazdır istersen,ve emin ol burada çok güzel arkadaşlıklar kuracaksın,birbirimize destek olacaz,hep beraber sabırla umutla bekliyecez bebişlerimizi..

listeye adımı yazdırırım da benim eşim şehir dışında çalışıyo eve ayda bir iki ancak gelebiliyo malesef yumurtlama zamanını falan takip edemiyoruz tabiki o yüzden listeye şimdilik adımı yazdırmayayım ama aranızda ollurum sohbetlerinize katılırım

Umudumuz olsun....
IŞIK'IMA;
Bugün,
bugün çok şey anlatır gibisin.
sıcaklığını hissediyorum.
konuşmadan ellerimiz herşeyi konuşuyor gibi.
bugün bir başka yaşattığın
daha çok sahiplenir,
daha çok sahiplendirir gibisin.
Bugün,
seni daha çok özlediğimi farkettirdin.
Sensiz olamayacağımı.
Kokunu duyar gibiyim şimdiden.
Tepkisiz kaldığın zaman
soluğum kesiliyor gibi.
ciğerim kopmuş gibi oluyorum.
oysa hissediyorsun yaşadığım duyguları
"anne ben burdayım" dediğin anda
tıpkı bugünkü gibi
her kötü şey siliniyor aklımdan
sadece sen oluyorsun dönen zamanda
sadece seni hissediyorum o an.
bugün,
bugün bir başka dokunuyorsun sanki.
o küçücük ellerin, ayakların
özlüyorsun biliyorum
özlüyorum sende biliyorsun.
hemde çok.
-ALINTIDIR-

ayy sakın umudunu yitirme canım.. burda ne zor şartlarda hamile kalanları okuyoruz..en önemli şey moral

soğan kürü falan yaptın mı canm pcos için, ben onunla düzeldim çünkü

tabiii canım, sen ne zaman istersenn

ayy maşallah allah bağışlasın canım.. erken anne olmuşsun ne güzel..

maalesef yok henüzz

saol canım evet erken evlendim hemende bebiş olunca aramızda çok yaş farkı olmadı
inşallah seninde hayırlısıyla bebişlerin olur

soğan kürüyle kurtulmuştum pcomdan ,iki ay önce klomen çatlatma iğnesi kullandım doktor gebelik olmassa kist oluşabilir demişti dediğide oldu kısmet... eşimdeki varikoseli bilmiyorduk .ilaç tedavisi olduğum ay iki yumurtam oluştu gelişti çatladı ....nasip arkadaşım herşey nasip
sende düşük yapmışsın çok geçmiş olsun yakındır senin bebişin gelişi demedi deme ....

Geçmiş olsun canım,sanada eşinede Allah şifalar versin,Rabbim bir mucize gönderir ve fazla bekletmeden bebeğin gelir inşallahhh...

selam kızlarr..ben de nerlerdesiniz diyordum :)

Pembiq bn seni önceki forumdan hamile die okumuştum, yanlış mıyım?

haklısın canım herşey nasip kısmte, hakkımızada hayırlısı olsun ne diyelimm..

canım bende sen gibiyim acelm var yanii..menepoza girmeden üçüncüyü istiyorum nasipse yaşım 35

maşallah ne güzel iki tane coçuğun var demek onlar kız mı erkek mi
ben bazen laf aramızda ikinci olursa acaba naparım bakabilirmiyim onca yıl geçti aradan diyorum rahatlığa alıştım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…