Aşkımız Bir Meyve versin, Artık Bebeğimiz Gelsin!!!

selam kızlarr..ben de nerlerdesiniz diyordum :)

Pembiq bn seni önceki forumdan hamile die okumuştum, yanlış mıyım?

hoşgeldin canım artık burdayız...
ben maalesef kaybettim bebeğimi.. şimdide düşünmüyorum bir süre ama burdan ayrı kalmak istemedim

KIZLARR ÇOK UYKUM GELDİ ben yatıyorum herkese iyi geceler hepinizi öpüyorum

iyi geceler tatlım

ALLAH razı olsun hepinizden ne faydalı biyer dua alıyorum ,hiç tanımadığım insanlardan en makbul olanından....

biz önceki topiğimizde 50 küsür kişiydik yarımızdan fazlası hamile kaldı çok şükür..
birbirimize desteğimiz çoktur, uzak kalma burdan

Son düzenleme:
maşallah ne güzel iki tane coçuğun var demek onlar kız mı erkek mi
ben bazen laf aramızda ikinci olursa acaba naparım bakabilirmiyim onca yıl geçti aradan diyorum rahatlığa alıştım galiba

Biri kız biri erkek canım,kızım 15 oğlum 14 yaşında,aslını sorarsan bende çok alıştım rahatlığa,5 ay öcesine kadarda düşünmüyordum,ama çocuklar ısrarla kardeş istiyorlar benide gaza getirdiler sanki ilk olacakmış gibi çok istiyorum nasip kısmet artık,5 aydır korunmuyorum,gebeliğe engel hiçbir sorun yok diyor doktorum,p.tesi hsg çektirecem bakalım inşallah temiz çıkar..:26:

iyi geceler arkadaşlar yarında burdayım kabul ederseniz.
hergün rüyamda çocuğum oluyo bigün kız bigün oğlan bigün esmer bigün sarışın bakalım bu gün neym olacak sevgiler

hergün rüyamda çocuğum oluyo bigün kız bigün oğlan bigün esmer bigün sarışın bakalım bu gün neym olacak sevgiler

iyi geceler canım.. hayırlara çıksın rüyaların..
kabul etmek ne demek, burası sizin forumunuz

iyi geceler cnm,kabul etmek ne kelime baştacısınız,topik hepimizin
bugünde ikiz gör biri kız biri erkek olsun...

maşallah seninkilerde büyükmüş
bende sanki daha önce hiç hamile kalmamış gibi hissediyorum kendimi heycanla her ay reglimi bekliyorum benimde hiç bi sorunum yok çok şükür ama olmuyo kısmet nasip ben korunmayı bırakınca hemen hamile kalıcam zannetmiştim
bende hipertroit var belkide o yüzden hamile kalamıyorum diyorum kendimce bazen sonrada yok canım rabbim nasip ederse her şey boş diyip kendimi avuturuyorum
inşallah hsg temiz çıkıcak

kızlarrr yarın yeni umutlarla tekrar görüşmek üzere esen kalın

iyi geceler canlarr ben de çıkıyorumm
hepinizi de kocaaman öpüyoruuummm

hepinize iyi geceler kızlar sıcak sohbetiniz için teşekkürler yarın görüşürüz

evet ya sanki hemen oluyormuş gibi özenle korunuyoruz
Doktora gitmediysen bence bi görün canım,elbette Allah (c.c) nasip ederse hiç bişey engel olamaz,ama dermanımızı aramamız gerektiğini buyuruyor peygamber efendimiz.(s.a.v)
Güzel Allahım kızına tez vakitte bir kardeş gönderir inşallahh

Kimse kalmadı,bende çıkayım o halde,iyi geceler hepnizeee:79:

gunaydin kizlar ama kimse yok o ayrii
off ben bugun valiz hazirlicam tabi hazirlaybilirsem 20 kere bosaltip tekrar dolduruorum hic karar veremiom o yuzden cok zorlu bi islem bnm icin:97::97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…