bu gidişle bizim bayaa yaş farkı olacak ama napalımm olsun da ona da şükür
selam kızlarr..ben de nerlerdesiniz diyordum :)
Pembiq bn seni önceki forumdan hamile die okumuştum, yanlış mıyım?
KIZLARR ÇOK UYKUM GELDİ ben yatıyorum herkese iyi geceler hepinizi öpüyorum
ALLAH razı olsun hepinizden ne faydalı biyer dua alıyorum ,hiç tanımadığım insanlardan en makbul olanından....
maşallah ne güzel iki tane coçuğun var demek onlar kız mı erkek mi
ben bazen laf aramızda ikinci olursa acaba naparım bakabilirmiyim onca yıl geçti aradan diyorumrahatlığa alıştım galiba
iyi geceler arkadaşlar yarında burdayım kabul ederseniz.
hergün rüyamda çocuğum oluyo bigün kız bigün oğlan bigün esmer bigün sarışın bakalım bu gün neym olacak sevgiler
iyi geceler arkadaşlar yarında burdayım kabul ederseniz.
hergün rüyamda çocuğum oluyo bigün kız bigün oğlan bigün esmer bigün sarışın bakalım bu gün neym olacak sevgiler
Biri kız biri erkek canım,kızım 15 oğlum 14 yaşında,aslını sorarsan bende çok alıştım rahatlığa,5 ay öcesine kadarda düşünmüyordum,ama çocuklar ısrarla kardeş istiyorlar benide gaza getirdiler sanki ilk olacakmış gibi çok istiyorumnasip kısmet artık,5 aydır korunmuyorum,gebeliğe engel hiçbir sorun yok diyor doktorum,p.tesi hsg çektirecem bakalım inşallah temiz çıkar..:26:
maşallah seninkilerde büyükmüş
bende sanki daha önce hiç hamile kalmamış gibi hissediyorum kendimi heycanla her ay reglimi bekliyorum benimde hiç bi sorunum yok çok şükür ama olmuyo kısmet nasip ben korunmayı bırakınca hemen hamile kalıcam zannetmiştim
bende hipertroit var belkide o yüzden hamile kalamıyorum diyorum kendimce bazen sonrada yok canım rabbim nasip ederse her şey boş diyip kendimi avuturuyorum
inşallah hsg temiz çıkıcak
kızlarrr yarın yeni umutlarla tekrar görüşmek üzere esen kalın
iyi geceler canlarr ben de çıkıyorumm
hepinizi de kocaaman öpüyoruuummm
hepinize iyi geceler kızlar sıcak sohbetiniz için teşekkürler yarın görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?