Aşkımızı kirletti, ben şimdi ne yapacağım...

urkek_guvercin

Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2013
26
0
6
35
Ankara
Selam Hanımlar,
4,5 yıldır evliyim. Henüz çocuğum yok. 2 boş gebelik 2 de kimyasal gebelik yaşadım. Çok acılar çektim.
Bir kaç gün önce başıma hayatımda yaşayacağımı bile tahmin etmediğim bir olay geldi...
Eşimle işten eve gelmiştik. Yemekler yendi ve biraz dinlendik.
Sonra o bilgisayarın başına gitti, ben de eşimin doğumgününde gelecek olan ailesi ve kendisi için çok seveceğini düşündüğüm bir uğraş için, yani kavurmalı börek yapmak için mutfağa girmiştim.
Eşime güvenerek evlenmiştim ancak bu hayatta herkese %100 güvenilmemesi gerektiğini bildiğim için onu hep kendimce kontrol ederdim. Cep telefonunu, facebook sayfasını, mail adreslerini....
Velhasıl kelam, o PC başındayken aniden bir kaç kez yanına gittim, her seferinde Pacman oynuyor gibi görünüyor, ama ben yanına yaklaşırken ekranda sayfalar değişiyordu, bunu hissediyordum. En sonuncu kez gittiğimde ona PC başından kalkmasını bir şeye bakmak istediğimi söyledim. O da bana ne istiyorsan söyle ben yazayım sana okurum dedi. Ben ısrar ettim. Beni ite kaka kalktı. Ben oturdum ve başımda beklemeye başladı. Bir şeyler hissettim ve ona yanımdan gitmesini bana rahat vermesini söyledim. Gitti, ben internet sayfasını aşağı indirdim ve saniyenin yarısı kadar bir süre ile bir yazışma yani chat ekranı gördüm, bu ne deyip başımı ona kaldırdım, o sırada beni sandalyeden itti ekranı kapatmaya çalıştı. Sonra onu iteledim, o da pc nin fişini duvardan çekti. Şok olmuştum, beni aldatıyordu ve ben onun Lanet doğum günü için işten yorgun argın gelip gece yarısı börek yaparken.... Kalbimden vuruldum... Önce inkara gitti. Sonra öylesine bir şey dedi. Kriz geçirdim, çığlıklar attım ağladım yerlere attım kendimi sinirden. Sonra üstümü giyip anahtarımı almadan evden çıktım. Bırakmak istemedi, ayaklarıma kapandı. Ama yanına kalmaması gerekiyordu. Taksiye atlayıp Kuzenime gittim. Sonra gece mesajlar attı beni affet yalvarırım cinsinden. Neyse el aleme yük olmamak ve pisliğini daha çok ortalığa saçmamak için gelip beni almasını söyledim. Eve döndüm konuştuk, ayrı yattık, sabaha kadar uyuyamadık. Şimdi her akşam dizlerime kapanıp ağlıyor, seni bu kadar çok sevdiğimi bilmiyordum diyor. Girdiği site erotik bir sitenin sohbet kanalıymış. Orada alelade kadınlarla erotik yazışmalar yapıp eğleniyormuş güya. Benim kalbim çok kırık. Severek evlendik ve evliliğimi bitirmeyi düşünmüyorum. Ama o kadar korkuyorum ki, ya pişman olursam diye... Ona nasıl güvenebilirim tekrar. Ben nasıl yaşamıma devam etmeliyim.

Son düzenleme:
Konunuzu okudum da ne yazacağımı bilemedim.
Bu bilgisayarlarlar internetler bakıyorum da her eve bela gibi.
Madem boşanmayacaksınız keşke farkındalığınızı bu kadar belli etmeseydiniz.
Şimdi nasılsa affediyor mantığı illaki olacak aklının bir köşesinde.
Yaşadığınız olayı tam tersişekilde yaşandığını düşünelim.
Eşinizin tepkisi ne yönde olurdu.
Ona göre düşünmeye çalışın.
Sizi sevdiğini söylemiş.
Seven insan böyle şeyler yapar mı?
Ne oluyor bu erkelere...
Allah ım sabır...

yerinizde olsam neti kapattırırım..cep telefonunu da internetsiz bir telefon ile değiştirtirim...
şimdi diyecekler ki yapmak isteyen bi yolunu bulur internet bahane diye...
ama bazı insanlar eldeki faydalı imkanları kötüye kullanıyorsa o imkanları ortadan kaldırmak lazım...
en azından cezbedici özelliği kalmaz...alenen aldatmak, netten aldatmak kadar kolay değil..bu imkanı kesin koparın...
madem boşanmayacaksanız şartları koyun..

ayaklarınıza kadar kapanıp ağlıyorsa bence gerçekten pişman olmuş. Bu ona iyi bi ders olmuştur bence. Bidaha böyle bişeye teşebbüs edeceğini sanmam ama siz yinede aynı şekilde kontrollerinize devam edersiniz. Kolayca barışmayın ama çok da çektrimeyin. sadece kalbinizin kırıldığını ve bunu haketmediğinizi davranışlarınızla belli edin bence. Allahım pişman etmesin ve mutluluğunuz bundan sonra 2 kat olsun inşallah.

bence sakın sakın birdaha güvenme . mesefe koy . ne demek ya eğlenmek için ?sen çalış didin o yorgunlukla mutfakta börek yapmaya koyul o erotik sitelerde malum kadınlarla sohbet etsin eğlensin . ayıp be yuh diyorum eşine . kırılmakta haklısın . birde kapanıp ağlıyor . madem böle değerliydin neden yaptı bunları . bu erkekler ne doyumsuz insanlar .

bence bu bir önlem değil . yapmak isteyen her türlü yapar diye düşünüyorum . gider iş yerinden girer ne olcak yani . niyeti bozmuşsa bir erkek herşeyi yapar . niyet önemli .

ortada aşk yokmuş ki kirletmiş.. boşanmayın sakın adam iki dakikalık arada siz yanına gelip giderken bile bu haltı karıştırabiliyorsa ohoo arkanızı döndüğünüz an neler yapabilir düşünmek bile istemiyorum..
ayrıca siz de girin siz de eğlenin o halde, bu mazeret olabiliyorsa eğer...

yanlış anlamayın da erotik bir sitenin chatinde gezmek çok düşük bir hareket değil mi? karşıda konuşanlar genelde evde oturan örgü ören yaşını başını almış kadınlar oluyor. tabi karşı taraf bir afet ile konuştuğunu sanıyor.

ay evet bir arkadaşım anlatmıştı . 50 yaşında teyze çıkmış . ne gülmüştüm ama

Ona dedim ki sen beni aynı şekilde yakalasaydın ne yapardın? Güvenir miydin bir daha bana.
O da evet aynı tepkiyi bende verirdim ama ne olur aşkım tekrarı olmayacak, aptalca bir hata ettim onu da elime yüzüme bulaştırdım, bir daha cesaret edemem zaten diye cevap verdi...
Allah yoldan saptırmasın ne diyeyim

ayrılmayacaksanda süründür. biraz evi terket yada onu gönder. düşünücem de sana güvenemiyorum de bi süre gerçekten ayrılacağını sanıp korksun

Öyle hemen tekrar güvenmek çok zor.
Ona olan sevgim aşkım yaralandı.
Ben de bunu anlayamıyorum ya zaten.
Ona da soruyorum, seven bir insan bunu yapmazdı diyorum.
Ama suratından öylesine pişmanlık akıyor ki.
İstersen gideyim bir kaç gün evden otelde filan kalırım beni görmek istemiyorsan dedi.
Ben de he evet o yazıştığın kadınlarla yatarsın otelde artık diye tepki gösterdim...

Boşanmak gibi bir niyetin yoksa böyle şeyleri hiç irdelememek en güzeli, kendini hırpalarsın sadece

Eşinin yaptığı şey insanı çok incitir, sen çalışıp didinip onun için akşamın o saatinde onun için debelen adamın yaptığına bak

Erkekleri anlamak zor, seviyorum diyor, ayaklarına kapanıyor ama neden çözmesi çok zor ....

Zaten öğrenir öğrenmez gece 24:00 de evi terk ettim.
Beni otogara gidiyorum zannetmiş.
Ah ne kadar yaralıyım
Benim ailem İstanbul'da, şu an yaşadığımız şehirde hiç bir akrabam yok.
Sadece onu sevdiğim için geldim
Bunları bile bile bana bunu yaptı ya, nasıl iflah olacağız bilemiyorum

ayrılmayacaksanda süründür. biraz evi terket yada onu gönder. düşünücem de sana güvenemiyorum de bi süre gerçekten ayrılacağını sanıp korksun

bence bu bir önlem değil . yapmak isteyen her türlü yapar diye düşünüyorum . gider iş yerinden girer ne olcak yani . niyeti bozmuşsa bir erkek herşeyi yapar . niyet önemli .

elbette niyet önemli ama en azından imkanları kısıtlamak işini zorlaştıracaktır..
madem boşanmayı istemiyor, o zaman boş boş da oturmasın bişeyler yapsın...
en azından evdekini kapatsın..cezbetmesin evde boş otururken girip yazışmaya...
imkanlar nekadar kısıtlı olursa o kadar zorlaşır aldatması...ama boşanacaksa zaten bunları yapması saçma...boşanmam dediği için diyorum ben..hiç bişey yok gibi evde net, cepte net rahat rahat dolaşmasın...kısıtlasın...iş yerinden girecekse de zaten boşanmak istemediği için onu göze alacak artık..yapacak bişey yok..

onu seviyorsan kesinlikle bırakmamalısın çünkü o aşık olduğun adam. onsuz çok acı çekersin bence bir şans daha vermelisin evlilliğini bitirme. o sonuçta seninle evli ve seni seviyormuş ağlamışta , kendini yıpratma daha fazla ve sevdiğin adamla mutlu olmaya çalış

Evde olmasa işyerinde tüm gün internete girbilir zaten, ben bunun önüne geçemem ki.
Şu anda evde bilgisayarın yanından bile geçemiyor.
Yavru köpekler gibi dizimin dibinde sızlanıp duruyor.
Ama ne değişecek hayatımızda çok merak ediyorum....
Gitsem, onu terk etsem bu bir kurtuluş olmayacak şu an için.
Gitmekten korkmuyorum, çok şükür özgüvenimi işim gücüm mesleğim var.
Kimseye muhtaç olmadan yalnız da yaşayabilirim.
Ama neden ya neden, herşey öylesine güzelken neden yıktı offfff

eşinize deyin ki, madem eğlencesine yaptın...peki bende girip erotik sitelerde erkeklerle eğlencesine muhabbet etsem ne düşünürsün de??
ne cevap vericek çok merak ediyorum...

Bunu kabul etmek, daha doğrusu sindirebilmek ne kadar vakit alır bilemiyorum.
Evet onu çok seviyorum, kokusunu almadan, o bana sarılmadan uyuduğum gecelerde bile çok yalnız hissediyorum. Sadece beni sevdiğini gösterebilmesini ve daha ince olabilmesini dilemiştim Allah'tan. Böyle mi olmalıydı beni sevdiğini anlaması....

erkekler aşklarından geberse bile yine fırsatını bulunca değerlendirir canım...ne büyük aşklar bitti bu aldatmalardan....eşşekler gibi pişman olacaklarını bile bile yaparlar...
hatta kız gibi ağlar gözyaşı döker kul köle olurlar affet diye...affedersin...sonra ilk fırsatta gene yapar..ne olcak sadece merak der..
onlar bukadar düz mantık canım...aşkı haketmezler..
istisnalar hariç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…