Aşkımızı kirletti, ben şimdi ne yapacağım...

yanlış anlamayın açık şekilde yazacağım seni daha da kırmak istemiyorum
ama objektif bakıldığında ;
evet bayanlar hisseder ve %100 kimseye güvenilmemeli.
boşanmayı düşünmediğin halde olayı deşmeyebilirdin..

aynı şeyi sen yapsan eşin dediği gibi gerçekten affeder miydi?

eğlencesine yaptı ama beni seviyor mu derdi.. yoksa senin ne namusun ne o... mu kalırdı?

Verdiği cevap şöyle; "Ben delirirdim, senden daha çok tepki verirdim."
Eşim öyle nemrut bir adam ki normal kavgalarımızda bile saatlerce hatta günlerce konuşmasak ancak tatmin olur.
Ben onu aldatsam beni ne yapardı bilmiyorum. Artık döver miydi, bıçaklar mıydı, kapıya mı atardı. Hiç bilemiyorum...
Benim düşündüğüm ise şöyle;
O benim yakınımda duracak, ama kalbimin soğukluğunu ben bu ihaneti zamanla sindirip atlatana kadar hissedecek.
Elimi tutacak ama ben onunkini tutmayacağım.
Beni öpecek ama ben onu öpmeyeceğim.
Bilecek ve daha çok pişman olacak.

Ama dün gece dedim ki; "Bu olay gibi ya da daha küçük de olsa böyle birşey tekerrür ederse bil ki beni bir daha asla göremezsin."
O da biliyorum farkındayım dedi.
İnşallah farkındadır

eşinize deyin ki, madem eğlencesine yaptın...peki bende girip erotik sitelerde erkeklerle eğlencesine muhabbet etsem ne düşünürsün de??
ne cevap vericek çok merak ediyorum...

Farklı bir bakış açısı sunmak için soruyorum peki sizce doğru mu söylüyor ? Yani ya başkasıyla konuşuyorduysa ?ben olsam Ekranda gördüğünüz sayfayı çok net hatırlıyorsam eşimden siteyi ve konuşma penceresini yeniden açmasını isterdim eğer girip tık tık hemen açıyorsa ve gerçekten öyle bişeyse no problem biraz süründürüp arkadaşlarında söylediği tedbirleri alarak barışır ve kontrollü davranırdım

Haklısın DonukPudra,
Bunu o da söyledi zaten,
Ben bu güne kendi tırnaklarımla geldim.
Kimseden hiçbirşey beklemeden okudum, çalıştım, meslek sahibi oldum ve kendi paramla evlendim.
Ailemi arkamda bırakıp başka şehire gelin geldim.
Bunun için pişman olmak en kötüsü

Ama siz zaten esinizden bir sekilde suphelenip
mailerini, telefonunu kontrol ediyormussunuz?
Yani aslinda demek ki esinizde o potansiyeli goruyormussunuz...

Bundan sonra azicik varolan guven kirintiniz da yerle bir oldu .
Artik hep tetikte olacaksiniz .
Madem bosanmayi dusunmuyorsunuz ya bu olayi yok sayacaksiniz
ya da kabul edip yolunuza devam edeceksiniz .
Siz de bilirsiniz ki hic bir sey artik eskisi gibi olmaz.
O nedenle bence bu durumda yapilacak en akillica fikir
cocuk dusuncesini ertelemek...

Su da bir gercek ki aldatmak ahlak yoksunlugudur
sanali gercegi olmaz...

Sevgili Flygkts,
Zaten yaptım.
Üye olduğu siteyi açtırdım.
Üyelik bilgilerine baktım.
Ama ne çareeee,
ben öğrenir öğrenmez herşeyi tertemiz yapmış.
Bir tek ileti bile bırakmamış.
Ona dedim ki, gösterseydin yazdıklarını belki daha çok yanmayacaktı canım, dürüst davranmadın dedim.
Cevap veremedi....

şimdi burdaki hiç bir kadın bende dahil böle birşey için boşanmayı göze alamaz bu gerçek . sonuçta ortada bir eylem yok . teşebbüs var . tamam çok yaralandın senin ne hissettiğini anlıyorum ben . ama bu kadar üzme kendini lütfen . toparlan güçlü dur ki korksun karşındaki seni kaybetmekten ...

madem bu yolda devam kararı aldın bu saatten sonra pişmanlık yaşama :yaşattır.

eylem yok derken :44:
milletle yazışması eylem değil mi?

Haklısın Evridiki,
Ama şöyle birşey var; Ben şu an başkası ile de evli olsam yine kontrolü bırakmazdım.
Neden? Çünkü erkek işte erkek...
Bir laf vardır, babana bile güvenme diye... Öyle bir ahir zamanda yaşıyoruz ki...
Çocuk düşüncesini zaten ertelemiş durumdaydım.
Çünkü bu faciayı yaşamadan önce son kimyasal gebeliğimde öğrendim ki troid hormonum yüksek ve ilaç tedavisiyle düşürmeden hamile kalmamalıyım.

O gece ona dedim ki;
Bunları yapacaktıysan neden çektirdin bana o kadar acıyı. İki kere boş gebeliğim yüzünden kürtaja girdim ben

İletileri okuyamaman isabet olmuş miden bulanır daha da sinirlenirdin

Evet hanımlar,
Eylem yok diye eylem olmayacak anlamına gelmiyor bu durum.
Orada yazıştığı kadınlardan herhangi birini merak edip görüşmek de isteyebilrdi.
Hatta kendisine; "Bu yaptığını ihanet saymam için seni illa birinin üzerinde yakalamama mı gerek var " dedim.
O da haklısın dedi sustu ağladı yalvardı.... offf.
Ben normalde onun 1 damla gözyaşını görsem ben daha çok ağlardım.
Ama o şimdi ağlarken hiç kalbim sızlamadı.
Öylesine soğuttu ki beni kendinden, nasıl tekrar ısınırım...
Bu yaşadığım karmaşıklık aşk mı yoksa alışkanlık mı..?
Tek dileğim kısa zamanda ne hissettiğimi çözebileyim....

eylem yok derken :44:
milletle yazışması eylem değil mi?

kadın affeder ama unutmaz derler...

şimdi eşin olayın sıcaklığı ile dizinin dibinde imiş (her mesajında belirtmişsin)

ya sonra ? senin bu olayı sindirdiğini düşününce ne yapacak?

senin içini kemiren kuşkular onun rahatlığına dönüşecek...

yeri gelecek pişman olacaksın belki affettin diye (olacak demiyorum,ihtimal üzerine konuşuyorum)

eğer gerçekten güveniyorsan 'asla yapmaz,ders aldı' diyorsan devam et yoluna...

ama bir ömür dedektifçilik oynayamam yine yapar düşüncesinde isen doğru karar ver...

hakkında hayırlısı olsun...

boşanmayı zaten düşünmüyosun o yüzden affedeceksin mecburen
öncelikle neti kapatmasını filan iste telefonunda bile olmasın en azından rahat edersin bu şekilde
öbür türlü her netin başına oturduğunda sen şüpheleneceksin tekrardan

ne desem bilmiyorum bence bi uzmandan yardım alırsan daha doğru olur hatta birlikte terapiste gidin

Sevgili esmer_sekerim,
Evet bir ömür onun peşinde olamam.
Bu benim onda yakaladığım ilk falso.
Bunca emeğin hatırına onu sadece 1 şans verdim.
Bunu benimle evli olduğu süre boyunca değerlendirebilrse ne mutlu ona.
Ama benim midemi bulandıracak benzer yada daha hafif bir durumda evet hakkımızda hayırlısı olsun o zaman...
Ancak 'asla yapmaz,ders aldı' demek çok cesurca ve salakça bir laf olur benim için.
Çünkü büyük konuşmuş olurum ve şeytan o vakit devreye girip yaptırana kadar uğraşır...

okadar içten yazmışsın ki cidden duygulandım ...erkekler neden böle nankör oldu anlamıyorum

Sevgili simon,
Dün akşam bana terapiste gidelim dedi
Ben de kabul ettim.
Ama neden biliyor musunuz?
Yaptığı adiliği yabancı bir insanın önünde utanmadan sıkılmadan anlatabilecek mi, sırf onu merak ettiğim için.....

Allah utandırmasın bir daha, dilerim kat ve kat alırsın emeğinin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…