Doğuma Hazırlık Aşkımızın ilk meyvesi BELİS ismi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Yelizzz01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2018
9
4
1
34
Herkese merhabalar.6 aylik hamileyim ve Allahim isteyen herkese saglikli bebekler nasip etsin insallaah. Hamileliğimi ogrendigim ilk haftalardan bu yana Belis ismini duydum ve aşık oldum :KK68:Ilk yavrumuz olacagi icin aşkın ilk meyvesi anlami taşıyan belis ismini düşünüyoruz. Isim hakkindaki goruslerinizi alabilir miyim guzel bayanlar :anneadayı:

Seni üzmek istemem ama Belis aslında öyle bir anlam taşımıyor. Hatta hiçbir anlamı yok.:KK43: internette çoğu ismin anlamı yalan yanlış.
Beliz ismi var ama o da sadece belirti anlamına geliyor.

Ilk çocuğunuz için Ìlkim ismi nasıl? :KK200:

İlkim ismi yakin cevremizde var.Bir de isimlerin sonuna sahiplik eki olsun istemiyoruz cok.Seslenirken herkesin ilki olmasin yani kiskaniriz :KK39:

Siz begendiyseniz neden olmasın tabi :) ben bu tarz sonradan çıkan isimleri sevmiyorum kendi çocuğuma koymayı tercih etmem ama sen sonuçta bebeğini kaç ay karnında taşıyorsun onca cefadan sonra sefasini sürmek de senin hakkin diye düşünüyorum...

Eger anlami oyleyse benimde kalbimi çaldı sanirim suan. Benimki cinsiyetini gostermedi ama kiz olursa duru dusunuyodum Beliside yazdim bi kenara

Bi sitede dediginiz gibi aşkın ilk meyvesi yaziyodu. Baska bi sitede bunu buldumm.

Eklentiler

• Screenshot_2018-04-30-17-33-50-1.webp
    Screenshot_2018-04-30-17-33-50-1.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 603
Ya arkadaşlar, Belis'in bir anlamı YOK. ;)
Hala şu basit isim sitelerine inanan var mı? O sitelere isteyen istediği ismi ekleyebiliyor.
Kitaplardan, gercek sözlüklerden falan araştırın.

ismin duruşu okunuşu güzel ama biz anne babalar çocuklarımıza anlamlı isimler vermek zorundayız çünkü karekteri ismin anlamına görede şekillenio derler.
anlamı güzelse kulağa hoş gelio canım

Her ismin anlaminin birebir dogru oldugunu soylememiz zaten mumkun degil.Soylenisi tınısı hos geliyo suan :anneadayı:

Siz begendiyseniz neden olmasın tabi :) ben bu tarz sonradan çıkan isimleri sevmiyorum kendi çocuğuma koymayı tercih etmem ama sen sonuçta bebeğini kaç ay karnında taşıyorsun onca cefadan sonra sefasini sürmek de senin hakkin diye düşünüyorum...
Katılıyorum.

Katılıyorum internette yazan herşeye güvenmeyin.
Kime göre aşkın meyvesi varmıştı adı belismis

Back
X