• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşkının gözü kör olsun

Hiç birşey anlamadım. Merak ettiğim cümle alem biliyor bir siz mi bilmiyorsunuz? Adam aylarca gezmiş tozmus ve herkes de biliyor mu? Yoksa yapmış bir kere ve sağda solda anlatıyor mu? Her halukarda karakter yoksunluğu ve her halükarda guveniniz zedelendi... Bir de affettiniz galiba?
Hayır olay bir kere olmuş bir kişiye söylenmiş o kişi benim ve eşimin en yakın arkadaşı. Başka kimse bilmiyor şu an öğrendim kendimi odaya kapadım sizden akıl almak İçin. Çünkü şoklardayım.

Arkadaşınız iğrenç. Evli miydiniz? Iliskiniz ne durumdaydı? Yani resmen sevgili miydiniz? Yoksa tanıma aşaması falan mı?
Dipnot: her türlü berbat bir durum her hirs yapan bunu mu yapıyormuş?
İlişkimizin 3. Ayıydı.

Ne demek kızmama izin vermiyor ya. Sizce olayın çok geçmişte olmasından dolayı mı kızmanıza izin vermiyor.. Gerçekten hayret ediyorum. Hem suçlu hem güçlü durumuna girmiş adam.
Aynen öyle

Vardım ama olay geçmiş bitmiş diye kızmama izin vermiyor kocam.ben de ne yapacağımı ne tepki vereceğimi şaşırdım
Şaka mısın ablacım? Onun izniyle mi kızacaksın?

O zaman ben bunu sindiremem madem öyle sana kızdığımda ben de seni aldatacağım o şekilde devam edelim evliliğe de bak ne oluyor?
Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış. Adam hem aldatmış hem de kopegin olup elini etegini opecegi yerde, geçmiş zaman diye kızmana bile kızıyor, sen de tamam deyip susuyorsun öyle mi?

Kaldı ki bu sadece ortaya çıkan, kim bilir kaç kez aldatıldın ve hala aldatiliyorsun ama tepkisizliginden anliyorum ki haddini bildirip tekmeyle kapiya koymazsin, o yuzden mecbur sindireceksin.

Şaka mısın ablacım? Onun izniyle mi kızacaksın?

O zaman ben bunu sindiremem madem öyle sana kızdığımda ben de seni aldatacağım o şekilde devam edelim evliliğe de bak ne oluyor?
Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış. Adam hem aldatmış hem de kopegin olup elini etegini opecegi yerde, geçmiş zaman diye kızmana bile kızıyor, sen de tamam deyip susuyorsun öyle mi?

Kaldı ki bu sadece ortaya çıkan, kim bilir kaç kez aldatıldın ve hala aldatiliyorsun ama tepkisizliginden anliyorum ki haddini bildirip tekmeyle kapiya koymazsin, o yuzden mecbur sindireceksin.
Tepkisiz değil şoktayım kafasına bardak fırlatıp odaya kapadım kendimi

Ona göre ben de onu aldatmışım. Mal ya
Esiniz küçük bir ergen. Uste cikmak icin iftira bile atabilecek kadar adi biri. Daha fazla evli kalmayin derim. Arkadasinizla da araniza mesafe koyun. 6 sene sonra soylemek iyilik etmek demek degil. ortaligi karıştırmış. Belki de onunla aldatti arkadasiniz bunu anlatarak bi nevi gunah cikartti.

Iliskimizin 3.ayiydi demissiniz.Daha cok yeni ben olsam o kadar da takilmazdim.Ama kim ile aldatmis yani yakininizda bir yerlerde mi o kadin? Is arkadaşı mi? Yoksa para ile mi yapmis bu isi esiniz?

Vardım ama olay geçmiş bitmiş diye kızmama izin vermiyor kocam.ben de ne yapacağımı ne tepki vereceğimi şaşırdım
ne demek kızmama zin wermiyo aynısını sen yapsan kıyametler kopardı dimi o hayatında yokken bile bi ilişki yasasan way sen kız degilmişsin diyede kıyameti koparırdı niye susuyosun burnundan getir ne münasebet hınç almısmış iyi o zaman her kawgada onun bunun üzerinden mi toplican adamı

Back
X