- 18 Temmuz 2011
- 2.283
- 9.038
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acaba onun yerinde sen olsaydın bu cümleyi kurabilir miydi?Vardım ama olay geçmiş bitmiş diye kızmama izin vermiyor kocam.ben de ne yapacağımı ne tepki vereceğimi şaşırdım
İzin vermiyorsa rapor alın siz de ahsajksjaVardım ama olay geçmiş bitmiş diye kızmama izin vermiyor kocam.ben de ne yapacağımı ne tepki vereceğimi şaşırdım
Izın vermıyosa bosverVardım ama olay geçmiş bitmiş diye kızmama izin vermiyor kocam.ben de ne yapacağımı ne tepki vereceğimi şaşırdım
Allah ıyılıgını versınn valla kızma ama gece gece cok guldummIzın vermıyosa bosver![]()
Olayı neden şimdi soyledıklerını sordunmu?Ayrıca kocan her hırslandıgında senı aldatacak mı ?Bence once o ınsanlarla arkadaslıgını kesmelısın.Zaten ıyı olsalardı 6 yıl once soylerlerdı.Kocanla ılgılıde yorum yapamam boşan yada boşanma diyemem .Hırslanınca herkes aldatsın o zaman ?Arkadaşlar benim eşimin beni bundan tam 6 sene önce aldattığını bana arkadaşım hırslanıp şimdi söyledi. Ne halt edeceğim bilmiyorum. Adamı 6 sene önce yediği b..K için suçlayamıyorum da. Ne yapayım siz bana bi akıl verin. O değil adama sordum sana kızgındım hınç almak İçin yaptım diyor5 dakikadır düşünüyorum ve bu kavgadan önce hamilelik testi yaptım çocuk düşündüğüm adam beni keklemiş ya! Hem de kaç yıl saklamış.
Kendi pisliğini kapatmak için mi aldattın dedı size .Şaka gıbı bu kocanız .Ayyy adam tam bir döl israfı .Arkadaşlar benim eşimin beni bundan tam 6 sene önce aldattığını bana arkadaşım hırslanıp şimdi söyledi. Ne halt edeceğim bilmiyorum. Adamı 6 sene önce yediği b..K için suçlayamıyorum da. Ne yapayım siz bana bi akıl verin. O değil adama sordum sana kızgındım hınç almak İçin yaptım diyor5 dakikadır düşünüyorum ve bu kavgadan önce hamilelik testi yaptım çocuk düşündüğüm adam beni keklemiş ya! Hem de kaç yıl saklamış.
Bu adamdan bebek yapmaya çalışma sıkı korunValla beni de kendisini aldatmak ile suçladı. Oysa allah yukarda yapmadım.
ne guzel siz de baskasindan cocuk yapin. kocaniza senin cocugun deyin.. yillaaaar sonra duysa da 'sana kizmistim baskasindan yaptim hincimi aldim gecmis gun kizamazsin da' deyin.Vardım ama olay geçmiş bitmiş diye kızmama izin vermiyor kocam.ben de ne yapacağımı ne tepki vereceğimi şaşırdım
İzin almadan tepki bile veremiyor musunuz? Ee ne diyelim o zaman. Bugün aldatıp yarın itiraf ederse yine geçmiş zaman oluyor. OnA da mı susacaksınız? Eminim 5-10 kere daha aldatmıştır ama onu itiraf edecek arkadaş bulmanız lazımVardım ama olay geçmiş bitmiş diye kızmama izin vermiyor kocam.ben de ne yapacağımı ne tepki vereceğimi şaşırdım
Sıkı mı korunsun? Şu durumda birlikte olması bile hata olur. Uzak dursun ama baya uzak hani ev dışında gibi. O zaman otomatikman korunmuş olur zaten.Bu adamdan bebek yapmaya çalışma sıkı korun
Vardım ama olay geçmiş bitmiş diye kızmama izin vermiyor kocam.ben de ne yapacağımı ne tepki vereceğimi şaşırdım
o zaman da zaman aşımı olur kocası da kızmasına izin vermez ne olacak hadi bakalım6 sene önce yapan insan tekrar yapar ama bunuda bi 6 sene sonra öğrenirsin :)
Ortada bi adam var. 3 aylık ilişkide sevgilisi olan kadın tarafından aldatılıyor. Ama bu durumla hiçbi şekilde yüzleşmiyor, öfkesini kadına gram yansıtmıyor. Sadece bi misilleme yapıyor gizli kapaklı, sonra her yer gül bahçesi. Hiçbi şey olmamış gibi evleniyor kadınla. Aradan 6 yıl geçip bu durum ortaya çıkınca da Süleyman Demirel 'e bağlıyor "Dün dündür, bugün bugündür." diye. Bi de durur mu yapıştırıyor yasağı kızmak küsmek yok diye.Arkadaşlar benim eşimin beni bundan tam 6 sene önce aldattığını bana arkadaşım hırslanıp şimdi söyledi. Ne halt edeceğim bilmiyorum. Adamı 6 sene önce yediği b..K için suçlayamıyorum da. Ne yapayım siz bana bi akıl verin. O değil adama sordum sana kızgındım hınç almak İçin yaptım diyor5 dakikadır düşünüyorum ve bu kavgadan önce hamilelik testi yaptım çocuk düşündüğüm adam beni keklemiş ya! Hem de kaç yıl saklamış.