• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşkının gözü kör olsun

Arkadaşlar benim eşimin beni bundan tam 6 sene önce aldattığını bana arkadaşım hırslanıp şimdi söyledi. Ne halt edeceğim bilmiyorum. Adamı 6 sene önce yediği b..K için suçlayamıyorum da. Ne yapayım siz bana bi akıl verin. O değil adama sordum sana kızgındım hınç almak İçin yaptım diyor 😔 5 dakikadır düşünüyorum ve bu kavgadan önce hamilelik testi yaptım çocuk düşündüğüm adam beni keklemiş ya! Hem de kaç yıl saklamış.
Olayı neden şimdi soyledıklerını sordunmu?Ayrıca kocan her hırslandıgında senı aldatacak mı ?Bence once o ınsanlarla arkadaslıgını kesmelısın.Zaten ıyı olsalardı 6 yıl once soylerlerdı.Kocanla ılgılıde yorum yapamam boşan yada boşanma diyemem .Hırslanınca herkes aldatsın o zaman ?

Arkadaşlar benim eşimin beni bundan tam 6 sene önce aldattığını bana arkadaşım hırslanıp şimdi söyledi. Ne halt edeceğim bilmiyorum. Adamı 6 sene önce yediği b..K için suçlayamıyorum da. Ne yapayım siz bana bi akıl verin. O değil adama sordum sana kızgındım hınç almak İçin yaptım diyor 😔 5 dakikadır düşünüyorum ve bu kavgadan önce hamilelik testi yaptım çocuk düşündüğüm adam beni keklemiş ya! Hem de kaç yıl saklamış.
Kendi pisliğini kapatmak için mi aldattın dedı size .Şaka gıbı bu kocanız .Ayyy adam tam bir döl israfı .

Eşinizin yaptığı zaten doğru bir şey değil de o arkadaş da baya kötü niyetliymiş

Vardım ama olay geçmiş bitmiş diye kızmama izin vermiyor kocam.ben de ne yapacağımı ne tepki vereceğimi şaşırdım
ne guzel siz de baskasindan cocuk yapin. kocaniza senin cocugun deyin.. yillaaaar sonra duysa da 'sana kizmistim baskasindan yaptim hincimi aldim gecmis gun kizamazsin da' deyin.

Arkadaşın yıllar sonra hırslanmışsa aralarında birşey dönüyordur haberin olsun benden söylemesi. Çünkü kimse durduk yere boşuna hırslanıp söylemez. Bir olay oldu kendi aralarında bence. Senin iyiliğini düşünüp 6 yıl boyunca söylemeyip susmuş içine atmış güya eee sonra ne değiştide yıllar sonra bana anlatıyosun diyemedn mi? Zaten 6 yıl önce anlatmaması da ayrı bir kahpelik . O arkadaşı anında silerim anında. Kocaya gelince maşallah iyi yüz vermişsin ki iizn vermiyo hesap sormana oldu canım .. gerekçesi hepten iğrenç zaten. Bir de sana iftira atması s"çıp sıvadığnın göstergesi. Aman çocuk mocuk dur şimdi boşanmakla tehdit etmek en iyiisi sanırım

Vardım ama olay geçmiş bitmiş diye kızmama izin vermiyor kocam.ben de ne yapacağımı ne tepki vereceğimi şaşırdım
İzin almadan tepki bile veremiyor musunuz? Ee ne diyelim o zaman. Bugün aldatıp yarın itiraf ederse yine geçmiş zaman oluyor. OnA da mı susacaksınız? Eminim 5-10 kere daha aldatmıştır ama onu itiraf edecek arkadaş bulmanız lazım

Ortada bi adam var. 3 aylık ilişkide sevgilisi olan kadın tarafından aldatılıyor. Ama bu durumla hiçbi şekilde yüzleşmiyor, öfkesini kadına gram yansıtmıyor. Sadece bi misilleme yapıyor gizli kapaklı, sonra her yer gül bahçesi. Hiçbi şey olmamış gibi evleniyor kadınla. Aradan 6 yıl geçip bu durum ortaya çıkınca da Süleyman Demirel 'e bağlıyor "Dün dündür, bugün bugündür." diye. Bi de durur mu yapıştırıyor yasağı kızmak küsmek yok diye.

Yukarıda anlattığım senaryoyu size yediemeye çalışan adam neyin kafasını yaşıyor ben çözemedim. Hayır alkol fiyatları da az buz değil bu ara. Zaten bu seviyeye alkolle varılabilecegini de düşünmüyorum. Acaba daha ucuz ve illegal maddelere mi yöneliyor eşiniz?

Not : Sizin yazdıklarınız karşısında da dehşet içerisindeyim, "Kocam kızmama izin vermiyor" cümlesini anlamlandırmak adına epey çaba gösterdim ama başarılı olamadım, konuyu size taşıyan arkadaş kısmının altından gelen pis kokuları nasıl duymuyorsunuz gerçekten bilemiyorum konu sahibesi. Yine de sizin içinde bulunduğunuz kafayı anlıyorum, eşinizin tavrı o denli mantık dışı ki, gözüne far tutulunca donakalan tavşan tepkisi bu. Öyle de bi şok yani. Bi an evvel o şoku üzerinizden atmanızı diliyorum ki normal tepkiler vermeye başlayabilin.

nasıl kızmanıza izin vermiyor
bu boşanma sebebi kızmayı bırak
aldatmış ya hu ne demek bir anlık sinirle hınçla yaptım?
sen yapsaydın aynı şeyi allah muhafaza siyah beyaz resimle sosyal medyada seni anıyor olurduk şu an
büyük tepki göstermelisin yoksa bu olay ona ders falan olmaz nasılsa bir kez öğrendi affetti hep affeder diye düşünür
ayrıca o arkadaşının da alnını karışla bence. tam 6 sene susup şimdi kendisi hınçlandığı için dökülmesi de iğrenç bir şey neresi arkadaşlık bunun?

6 yıl bunu içinde tutabilen ortak arkadaş kişisi niye şimdi yumurtluyor ki? Kocanızdan onay almadan söylememiştir belkide.

Koca ise ne özür diliyor, ne size tek laf dedirtiyor, ne de en ufak bir pişmanlık emaresi taşıyor. Bence siz aşkınızdan ölürken, o sizden kurtulma derdinde olabilir.

Back
X