• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşkının gözü kör olsun

Arkadaşlar benim eşimin beni bundan tam 6 sene önce aldattığını bana arkadaşım hırslanıp şimdi söyledi. Ne halt edeceğim bilmiyorum. Adamı 6 sene önce yediği b..K için suçlayamıyorum da. Ne yapayım siz bana bi akıl verin. O değil adama sordum sana kızgındım hınç almak İçin yaptım diyor 😔 5 dakikadır düşünüyorum ve bu kavgadan önce hamilelik testi yaptım çocuk düşündüğüm adam beni keklemiş ya! Hem de kaç yıl saklamış.
Arkadaşınız neyin hırsını yapmış? Ben onunla sizin eşiniz arasında bir çıkar ilişkisi olduğunu düşündüm. Zira sizden bu gerçeği yıllarca saklaması masum gelmedi bana. O arkadaşla aranıza mesafe koyun öncelikle.
Aradan kaç yıl geçerse geçsin... Siz aldatılmışsınız. Neden bu gerçeğe rağmen eşinizi affedesiniz? Bir de, sinirlenince aldatmak nedir ya? :D
Sonraki cevabınızı okudum, sizin onu aldattığınızı sandığı kısmı. Kusura bakmayın bunu söyleyeceğim için; ama bir bokböceği bile eşinizin yüzüne bakmaz.

Ozaman suclamayi kabul et evet Ben de seni aldaytim 6 yil once de ve kizmasina izin verme zaman asimina ugramis olsun..en azindan biraz icin sogur😊

Konu fake olsun nolur 🙏değilse... Yalın geçmişte yakın tarihte de vardır bişeyler yada size hınçlanınca gene yapar... Nasılsa siz yakalamadınız ... İtiraf etmedi..... Siz sonradan öğrendiniz.... Sineye çektiniz.... Ne yapayım diye soruyorsunuz işte sineye çekeceksiniz ...... Bi dahası olursa ki zaten çok yüksek ihtimal bence araştırıp soruşturup canınızı sıkmayın.... Belki alışmış olursunuz eşinizin istediği gibi..... Rahmetli ananemin Bi lafı vardı boynuz çıkıp seyredene yaraşır Bi metre kadife..... Konu sahibi size kızmıyorum amacım sizi üzmek yada ayrılın demek değil sadece ben eşinizin nasıl bu kadar rahat olduğuna anlam veremiyorum.... O arkadaş nerden biliyor yani herşey garip bu öyküde..... Zaman aşımı yokki.... Aldatmak kazara birinin ayağına basmak kadar basit mi....kızdım aldattım yemek yandı aldattım canım istedi aldattım dım dım dım.... Yani bir ilişkide çıkar güveni gitti temel dahası yokki.... Ya tam anlatmadığınız bir şey var.... Size hıncı varmış o hınç neymiş..... Kavga edebilirdi hıncı varsa..... Ya nolur fake konu olsun...ben çok tuhaf hissediyorum..... Bu unutulup yutulup sindirmek için çok geniş bir mideye gereksinim duyacak bir hareket.... Hiçbirşey eskisi gibi olmayacak biliyorsunuz..... Unutmayacaksınız ve gerçekten affetmeyeceksiniz.... O aranızdaki bunu bilmeden önceki kadın değilsiniz.... Zamanla göreceksiniz bunu sindiremediğinizi.... Bazı acılar önce şok olur..... Sonra tavsar gibi olur geçer gibi.... Sonrada en sonunda zaman ilerlerken hınç olur.... Aldatılmak budur o iyi olacak kabul tutacak izi kalacak yaralardan değil hep kanayacaksınız...... Bu çok üzücü 🙏

Vardım ama olay geçmiş bitmiş diye kızmama izin vermiyor kocam.ben de ne yapacağımı ne tepki vereceğimi şaşırdım
Izın vermiyorsa kızamazsın tabı, cunku aldatılınca kızmak ıcın genelde aldatandan izin isteriz. Vermezse kızamayiz cay demleriz, oturur ıcerız.

Back
X