- 12 Haziran 2007
- 4.523
- 785
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizden her hınç almak istediğinde bunu mu yapacakArkadaşlar benim eşimin beni bundan tam 6 sene önce aldattığını bana arkadaşım hırslanıp şimdi söyledi. Ne halt edeceğim bilmiyorum. Adamı 6 sene önce yediği b..K için suçlayamıyorum da. Ne yapayım siz bana bi akıl verin. O değil adama sordum sana kızgındım hınç almak İçin yaptım diyor5 dakikadır düşünüyorum ve bu kavgadan önce hamilelik testi yaptım çocuk düşündüğüm adam beni keklemiş ya! Hem de kaç yıl saklamış.
Aldatmanın mühlet süresi varmışVardım ama olay geçmiş bitmiş diye kızmama izin vermiyor kocam.ben de ne yapacağımı ne tepki vereceğimi şaşırdım
Lütfen bukadar karakter yoksunu birinden enazindan çocuk yapmaktan vazgeç.terbiyesiz edepsiz suçunu örtmek için sana söylediğine bakValla beni de kendisini aldatmak ile suçladı. Oysa allah yukarda yapmadım.
Vallahi hiç zannetmiyorum bunu yaptığını.kocan kizmana bile izin vermiyormus.demekki bardak firlatsan şuan burda olmazdinTepkisiz değil şoktayım kafasına bardak fırlatıp odaya kapadım kendimi
Niye? Aldatan ayni aldatılan ayni kisi degil mi?Adamı 6 sene önce yediği b..K için suçlayamıyorum da.
Niye? Aldatmalarda zaman aşımı mı var?Adamı 6 sene önce yediği b..K için suçlayamıyorum da
Vay canına zekaya bakın ya kanfjsjsjsana kızgındım hınç almak İçin yaptım diyor
Ha şimdi aldatılmışsınız, ha altı sene önce. Boynuz aynı boynuz, değişen ne? Siz düzeniniz bozulmasın diye suçlamak istemiyorsunuz herhalde.Adamı 6 sene önce yediği b..K için suçlayamıyorum da.