• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşkının gözü kör olsun

Şu an gelmişine geçmişine sövüp defetmen gereken herifin zeytinyağı gibi üste çıkışını izliyorsun tepkin sadece bu. İyi madem sende aldat 5 yıl bekle zaman aşımına uğrasın sonra devam edin evliliğize. :işsiz:

Arkadaşlar benim eşimin beni bundan tam 6 sene önce aldattığını bana arkadaşım hırslanıp şimdi söyledi. Ne halt edeceğim bilmiyorum. Adamı 6 sene önce yediği b..K için suçlayamıyorum da. Ne yapayım siz bana bi akıl verin. O değil adama sordum sana kızgındım hınç almak İçin yaptım diyor 😔 5 dakikadır düşünüyorum ve bu kavgadan önce hamilelik testi yaptım çocuk düşündüğüm adam beni keklemiş ya! Hem de kaç yıl saklamış.
Sizden her hınç almak istediğinde bunu mu yapacak

Çevrenizdekilerin hepsi kötü
Koca dediğin aldatmış birde üste çıkmaya çalışıyor üste sana iftira atıyor.
Arkadaş dediğin daha ilişkinin 3. Ayında aldatıldığını sana söylemiyor evlenmeni izliyor.
Üzerinden 6 sene geçmişken sırf sana hırsından şimdi söylüyor.
Etrafın yılanlarla çevrili resmen

Boşanırsınız boşanmazsınız onu bilemem ama iyi bir tepki vermelisiniz eşinize karşı ki birdaha yapamasın. Pasif kalırsanız bunun devamı hep gelecektir

1 kaç yıllık evlisiniz
2 belki aşkı şimdi daha sağlamdır aldatmıyordur
3 niye yumurtladı acaba yoksaaa

Evliligin 3.ayinda mi aldatmış?
Arkadaşın şimdi söylediği ne göre eşinden hoşlanıyor olmalı..

Tanismanizin ya da sevgililiginizin 3. ayinda olmussa ayrilmanizi gerektirmedigini dusunuyorum cunku uzerinden 6 yil gecmis. Genelde sevgi 6 ayda oturuyor. Ama evlendikten sonra olmussa veya 6 ay sevgililikten sonra olmussa o kisinin karakterini ve sevgisini sorgulardim ben

Nasıl aldatmış? Kiminle? Fiziksel olarak mı? Kaç gün sürmüş? Tek gecelik mi?

Adamı 6 sene önce yediği b..K için suçlayamıyorum da
Niye? Aldatmalarda zaman aşımı mı var?
sana kızgındım hınç almak İçin yaptım diyor
Vay canına zekaya bakın ya kanfjsjsj
Hınç almak için aldatmış mış..
Ben sevgilimden hınç almak istediğim zaman suratımı asıp oturuyor, demek ki benimde aldatmak gerekiyormuş. Eşin sayesinde aydınlandım şuan. Teşekkürler ❤️

Adamı 6 sene önce yediği b..K için suçlayamıyorum da.
Ha şimdi aldatılmışsınız, ha altı sene önce. Boynuz aynı boynuz, değişen ne? Siz düzeniniz bozulmasın diye suçlamak istemiyorsunuz herhalde.

Back
X