Askininbirtanesi'nin cici cici ceyizleri

tskler canim amin insallah , darisi basina canim umarim hersey istedigin gibi olur :) allah herkeze nasip etsin insallah..

hepsini çok beğendim çok güzeller ALLAH ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin mutluluklar.
(bende istiyorum o çerezliklerdenn)

çeyizlerin çok güzelmiş canım allah mutlulukla kullanmayı nasip etsin inş
Bende 2013 de evlenicem ama çok kararsızım çeyiz konusunda 2 sene var daha diye önemsemiyorum ama

Allah güle güle kullanmayı nasip etsin. Şu tepsi görünümlü fiyonklu servis tabağına bayıldım, umarım Türkiye'de bulunan bir markadır. :26: Nereden aldığınızı öğrenebilir miyim acaba?

çeyizlerin çok güzelmiş canım allah mutlulukla kullanmayı nasip etsin inş
Bende 2013 de evlenicem ama çok kararsızım çeyiz konusunda 2 sene var daha diye önemsemiyorum ama
tskler canim:) valla bence öyle deme simdiden basla... cünkü inan bana cok zor ivir zivir cikiyor cok zor cokkkk benden tavsiye cok var falan deme ucuz buldukca 1-2 parca al koy :)
hepsi çok güzeller,güle güle kullan
tskler canim :) insallah
Allah güle güle kullanmayı nasip etsin. Şu tepsi görünümlü fiyonklu servis tabağına bayıldım, umarım Türkiye'de bulunan bir markadır. :26: Nereden aldığınızı öğrenebilir miyim acaba?

tsk ederim canim, amin insallah, ben yurtdisinda oturuyorm canim burdaki tabak canak satan büyük bir magzadan aldim :)

dün aldiklarim:)) cok sükür tabak canak bitti mutfak gerecleri bitti bugün kolilere yerlestirdik annemle:) dekorasyon ve banyo ürünlerine gectim:)

6 ser tane kahve fincanlarim:) her ikisindende

cerez tabaklarim:)

günlük masa örtüm ve firin tabaklarim

6li su bardaklarim günlük ve dekorasyon vazolarim:)

resim cercevem

yarinda fritözümü aliyorummmmmmmmmm =))

Son düzenleme:

maşallah,herşey tam gibi daha erken bence 1 seneden fazla var herhalde daha,çok daha farklı modeller çıkar bence fazla alma sona doğru alırsın kalanlarınıda,allah ağız tatlılığıyla kullanmak nasip etsin,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…